Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mai 2014 - Anul XIX, nr. 115 (5624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Rapiditate

Drum modernizat cu fonduri europene, la Todireşti, finalizat cu opt luni înainte de termen

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un drum comunal din localitatea Todireşti, în lungime de 7,2 km, care a fost puternic afectat de inundaţiile din 2008 şi 2010, a fost refăcut şi modernizat cu fonduri europene. Recepţia lucrărilor, în valoare de 1,37 milioane euro, a fost făcută ieri, în prezența președintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a prefectului Florin Sinescu, a deputatului PSD de zonă, Gavril Mîrza, şi a câtorva zeci de localnici. Primarul de Todireşti, Vasile Avram, l-a invitat la eveniment şi pe doctorul Tiberius Brădăţan, candidatul PSD Suceava la alegerile pentru Parlamentul European. Primarul Avram a subliniat importanţa investiţiei pentru locuitorii din comuna Todireşti şi din localităţile învecinate, arătând că în mediul rural „prima dată este nevoie să scoatem oamenii din noroi, şi asta înseamnă drumuri asfaltate şi modernizate”.

 

Localnicii au solicitat ca suvenir bucăţi din panglica inaugurală

Preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a subliniat seriozitatea firmei care a lucrat la acest drum şi implicarea administraţiei locale, astfel încât lucrările au fost finalizate cu opt luni în avans. Investiţia a început în data de 6 aprilie 2012 şi avea ca termen de încheiere 6 ianuarie 2015. „Locuitorii din Todireşti şi-au ales o conducere bună şi Dumnezeu se uită cu alţi ochi. Astăzi este o zi importantă pentru Todireşti”, a declarat Nechifor. El a mai spus că tot ieri a fost recepționat şi un pod în comuna Ostra, de asemenea refăcut după inundaţii şi că până la sfârşitul lunii august va fi finalizat şi podul peste râul Humor, care face legătura dintre localităţile Mănăstirea Humorului şi Poiana Micului.

Panglica inaugurală a fost tăiată de primarul Avram, doi pensionari şi un copil din Todireşti. După momentul festiv, mai mulţi localnici au solicitat fragmente din panglica inaugurală pentru a le păstra în amintirea acestei zile. Tot împărţit la participanţii din comună a fost şi colacul adus de autorităţile locale pentru ceremonia religioasă de sfinţire a drumului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drum modernizat cu fonduri europene, la Todireşti, finalizat cu opt luni înainte de termen.
 Vizualizări articol: 2244 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Drum modernizat cu fonduri europene, la Todireşti, finalizat cu opt luni înainte de termen3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei