Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mai 2014 - Anul XIX, nr. 115 (5624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bani marcaţi

Poliţist de la Biroul Rutier Rădăuţi, prins în flagrant în timp ce primea mită 300 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un poliţist a fost reţinut ieri după-amiază de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 300 de euro. Flagrantul a fost organizat în municipiul Rădăuţi, lângă sensul giratoriu din apropierea Sinagogii, iar agentul Dorel Jitaru, de la Biroul Rutier al Poliţiei Rădăuţi, a fost ridicat şi dus la audieri la Suceava.

Potrivit anchetatorilor, suma de 300 de euro pe care agentul Jitaru a primit-o ieri reprezenta ultima tranşă de bani percepută unui bărbat care avea un dosar la regimul rutier şi care încerca să scape basma curată.

Bărbatul respectiv a mai achitat şi alte sume de bani, dar exasperat de faptul că dosarul său nu se mai închidea, a decis să-l reclame pe poliţist. În acest fel, plângerea bărbatului a ajuns la ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Suceava, care, împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, au organizat flagrantul.

Persoana care a reclamat totul a primit 300 de euro marcaţi, bani pe care ieri după-amiază i-a plasat agentului Dorel Jitaru. Imediat ce banii au ajuns în posesia poliţistului au intervenit anchetatorii care se aflau în apropiere, iar agentul Dorel Jitaru a fost luat pe sus şi adus la Suceava, la audieri.

Trebuie spus că oamenii care îl cunoşteau pe poliţist au încercat să intervină în sprijinul acestuia, convinşi că totul este o înscenare. În cele din urmă, agentul Jitaru a fost urcat în maşină, iar aseară era interogat la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Cel mai probabil, pe numele său urma să fie emisă o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, iar în acest interval procurorii urmează să se decidă dacă vor solicita şi arestarea preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist de la Biroul Rutier Rădăuţi, prins în flagrant în timp ce primea mită 300 de euro.
 Vizualizări articol: 13318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 8 voturi
Poliţist de la Biroul Rutier Rădăuţi, prins în flagrant în timp ce primea mită 300 de euro4.158

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Saracul nevinovat trimis de
(22 mai 2014, 11:32:42
noi trecatorii care am vazut toata scena ne asteptam la domnul chifan sau domnul gigi ursan ca ei cand te prind ca sa poti scapa iau tot suma asa numai cu un zero la coada,toata politia radauti e la fel dar astea de la circulatie nu mai au frica de nimeni ptr orice greseala ei i-au bani.duceti-va sa vedeti ce casa are inceputa gigi ursan nici unul cu zece ani de strainatate nu isi permite asa ceva,el cu masina vine la servici sotia lui,laura ursan tot cu masina,mananca numai de la melegusti comanda si le aduce mancarea la politie.iar domnul chifan gabriel seful lor nu mai poate de mers cu capul pe sus atata timp cat inca merge traficul cu motorina,nu se teme de nimeni anul trecut cand au oprit in vama siret un bus plin cu motorina condus de doi baieti din botnareni cand au spus cui ii apartine motorina de ce l-a lasat sa treaca sau chifan are voie sa faca trafic de motorina?niste escroci ordinari fara bun simt ei se cred Dumnezeu pe pamant,toti sunt la fel se stiu ei mai bine,sa nu iti ia permisul mai putin de 500 euro nu te baga in seama,nesimtiti si parsivi ce sunt ei,cata lume sufera din cauza lor.
1.1  RE: Saracul nevinovat trimis de
(22 mai 2014, 16:35:12
Domnule AVARCOSTAN sau SPECTATORUL sau EMI77 sau Juravle Vasile sau Buliga Vasile nu stiu cum sa iti zic pentru ca sunteti aceeasi persoana , de ce vorbesti asa de urat depre colegii tai?....., sau poate te razbuni pe ei ,pentru ce s-a intamplat cu tine, pentru ca IPJ Suceava te-au dat afara ca pe o masea stricata, stii prea bine ca tu ai facut mai multe, chiar te crezi destept si folosesti mai multe id-uri din aceeasi retea romtelecom ...offf penibil....

1.2  RE: Saracul nevinovat trimis de
(22 mai 2014, 16:47:00
iti inteleg frustrarile dar cred ca ar trebui sa te apuci de munca in strainatate la roaba ca ai femeie tanara care trebuie intretinuta nu sa dai comentarii nefondate pe net.
Apropo a zis bine fosta sotia ca nu se lasa pana nu te da afara.......bravo ei
2.   Rutiera radauti trimis de
(22 mai 2014, 11:54:44
javrele astea de la rutirea daca opresc o masina si nu le pui dreptul cand ii dai actele imposibil sa scapi fara amenda,oamenii au frica sa faca denunt ca astea de la dna suceava tot pe tine te gasesc vinovat.aici care a facut denuntul sigur era ruda sau prieten cu vreun procuror ca de altfel nu veneau aia in sarbatoare asa mare sa faca MARELE FLAGRANT orice fapta cat de grava ai denunta te trezesti peste vreo 2-3 ani ca primesti rezolutia ca FAPTA NU EXISTA si pe tine in tot timpul asta nici macar nu te cheama la audieri.
3.   Comentariu trimis de
(22 mai 2014, 12:11:32
toti cretinii si jegosii din trafic sunt acolo doar pentru ca POLITIA nu-si face treaba. am mai scris asta pe monitorulsv... incet, incet ajunge bratul legii si-n amaratul asta de targ. Doamne-Ajuta!

EMI77... daca ai ceva date - gen permis pe 500E, etc - fa o sesizare la DNA!!!
4.   PENTRU DOMNUL CONSTANTIN ALISTAR trimis de
(22 mai 2014, 12:16:11
Domnule comandant Alistar ce masuri ai luat cand agentul DANILA IONUT l-a prins pe doctorul stomatolog din radauti mort de beat conducand masina si i-a luat 600 EURO ca sa nu-i faca dosar,iar a doua zi dumneata domnule alistar impreuna cu sireteanu lica prietenul doctorului l-ati chemat pe danila in birou la dumneata si l-ai pus sa dea banii inapoi doctorului.Nu cumva ti-ai incalcat atributiile tale sau tie nu iti pasa ca il ai pe cumetru procurorul DAMBU DUMITRU si te scoate cum te-a mai scos din toate belelele.DOMNULE ALISTAR CONSTANTIN de ce nu mergi sa denunti unde sunt tigarile furate din camera de corpuri delicte radauti,si te faci ca o curva batrana ca nu sti nimica daca esti asa de curat de ce nu vrei sa faci testul poligraf sau sti ca il cazi la cate marsavi ascunzii tu in tine.cum iti mai merge cu afacerile tale necurate din vicov ?
4.1  RE: PENTRU DOMNUL CONSTANTIN ALISTAR trimis de
(22 mai 2014, 17:17:35
Ce frumos profiti de fiecare articol cu politisti domnule (AVARCOSTAN) Buliga Vasile ca sa-l acuzi pe dl. Alistar si alti politisti de lucruri nefondate si scormonite de la tine.
5.   Comentariu trimis de
(22 mai 2014, 16:49:32
de ce minte? Cum se poate un flagrant sa i gaseasca banii asupra lui si sa fie nevinovat? Nu cred ca minte dl de mai sus ,cum nu mint nici unul din postacii de mai sus..Am avut de a face printr o intamplare nefericita cu Politia Municipiului Radauti...Si STIU ca toti postacii de mai sus au dreptate...Aveti curajul ,Oameni si dati le pe fata faptele...Spuneti le chiar daca nu va prezentati..! Oameni cinstiti care si cauta apararea si dreptatea in institutia aceasta n au nici o sansa ..e o increngatura ceva de neinchipuit..!Rutiera Radauti? Nu ne ar ajunge zile intregi sa tot scriem si sa povestim...
5.1  RE: Comentariu trimis de
(22 mai 2014, 17:34:56
Dna. Gratiela, lucrez in domeniu respectiv in avocatura de circa 15 ani ... si credeti-ma ca una s-a intamplat si una se publica in monitorul de suceava...in general mass-media tinde sa descrediteze si dezinformeze populatia..punand imaginea politiei si parchetului intr-o lumina proasta...fapta se va cerceta si se va da o rezolutie in acest sens
5.2  RE: Comentariu trimis de
(22 mai 2014, 18:21:47
gratiela vorbesti in trompeta:)))) nu prea stii cum e cu romania,nici cu cratita,nici cu politica,poate stii cu poponeatza,dar nu cred ...
5.3  RE: Comentariu trimis de
(22 mai 2014, 19:37:01
mey "va rog fira-ti a dracului" nu va mai luati de gratiela ca vicontele taz izman de pamp a lache o sa faca o "e manuele" de o sa rupa gura targului.
5.4  RE: Comentariu trimis de
(23 mai 2014, 00:43:29
Domnilor, domnilor...! Stati nitel si nu mi mai faceti atata reclama...! Ca nu de mine era vb aici...Parca...da mi place ce n ai vazut ..un viconte ( bine spus: boierul se naste ,nu se face!), un jijel si Hazok aista nu s de unde aparut..da nu mi plase di iel ca i mujic...asa i el....
5.5  RE: Comentariu trimis de
(23 mai 2014, 00:49:53
Iar lui GRijincu etc...nu mi explica mie domnule cum sta treaba cu Monitorul si...inscenarile...si...nu mie..altor idioti carora le iei banii degeaba ,avocat fiind..Si probabil si in Radauti. UITI SA MI EXPLICI ESENTIALUL: cine i a facut inscenarea politistului? Un procuror cumva? Sau ala de matura pe strada? Ca va scapa e evident..Moloce de la Dornesti are o condamnare cu inchisoare si e politist cu drepturi depline in Politia voastra....falsifica in continuare dosare probabil..Cat de prosti ne considerati? Chiar asa ,ma tot intreb cat de prosti ne considerati? Aveti o strategie in sensul asta sau pur si simplu asa v ati format ?
6.   Ptr grijincu mihai trimis de
(22 mai 2014, 17:40:23
Stiu cine esti si nu discuta la adresa mea nu te-am jicnit daca vrei sa nu iti am grija domnule tanar politist.
7.   Pentru GrijincuMihai trimis de
(22 mai 2014, 17:54:04
Domnule Danila Ionut, de cand esti avocat ?, eu stiu ca ai un singur job ,, POLITIST "
Din cate vad esti un catel rau de tot , care baga nasu in toate rahaturile si linge fundul lui Alistar.
7.1  RE: Pentru GrijincuMihai trimis de
(22 mai 2014, 18:00:38
mai incearca poate iti dai seama
8.   Comentariu trimis de
(22 mai 2014, 18:06:01
noi doi avem o problema veche si poate o rezolvam noi
9.   ...... trimis de
(22 mai 2014, 18:06:02
Toti aveti glas acuma...Dar cand a-ti fost la necaz prostanilor dadeati si un ficat sa nu infundati puscaria...acum acuzati un om care pur si simplu i sa facut o inscenare...o sa umblati prin Radauti ca pe sarma de acum... Aveti familii si copii si o data si o data picati in mana lor iar....Dumnezeu va mai scape..... Domnule Petrica Patrik de ce e nenorocit?? ca nu a luat spaga de la tine? sau ca ai calcat pe bec si a trebuit sa ai dai ca sa scapi si azi sa ai permis nesimtitule...ca daca ai dat spaga esti si mai nenorocit ca el...
10.   Haz trimis de
(22 mai 2014, 18:07:18
nu mai vorbiti in punga ,ca politistul asta e baiat bun si nu lua spaga.cati din cei ce scrieti impotriva lui,ia-ti dat,si a luat? nu mancati la rahat degeaba. flagranturile se fac cu ajutorul si cooperarea procurorilor, chiar si atunci cand cel ce da ,,mita,, iti baga cu mana lui in buzunar la japca banii,esti vinovat. si cam toate ,,flagranturile,, se fac asa. tace-ti dracului si votati cu cine trebuie ,deaceea mancati unii la bureti
11.   Comentariu trimis de
(22 mai 2014, 18:28:32
Mai PETRUTRANDAFIR55, GRIJINCUMIHAI2010, zis Danila Ionut, ce suflet bun si mare ai, cine va umbla pe sarma in Radauti ? Vrei probleme de rezolvat ? Sau crezi cuva ca mi-e frica de tine. Hai sa ne intalnim .
12.   Comentariu trimis de
(22 mai 2014, 18:48:29
Da ma avem ceva cu tine...esti mai prost decat prevede legea..si am vrea sa iti dam o diploma
13.   Comentariu trimis de
(22 mai 2014, 19:35:26
Ba sa dovedit ca e nevinovat si i-a dat drumul....ce miracol ce minune...pt prosti care n-au ce spune... mancav-ar buba neagra de milogi
14.   Prosti da multi trimis de
(22 mai 2014, 19:40:56
M-am delectat citind comentariile. Se vede ca multe au fost scrise de politisti fara de carte, cu postliceala de 6 luni.
15.   Ptr Tazmanian trimis de
(23 mai 2014, 00:52:00
Te dai mare si corectezi pe altii cu a ta cultura si inteligenta ,atunci de ce scrii  ☭ ule cu k?
Nu esti cu nimic mai superior cu asemenea vocabular ,undeva ti-a fost atins orgoliu sau prostia de ai luat foc in halul asta si ti-ai etalat epitetele .HA,ha,ha,rade ciob de oala sparta!!!1
16.   ALOOO CUM DE SCAPA? trimis de
(23 mai 2014, 08:16:16
CAND AM VAZUT DOREL AM CREZUT CA ESTE VORBA DE DORIN MATEI,PE ACEST INDIVID CAND IL PRINDE?AM FOST DEPASIT DE UN JEEP ROSU PRIN LOCALITATE CARE MERGEA CU MULT PESTE 80 KM/ORA,A FOST SALUTAT DE INDIVIDUL DE MAI SUS MENTIONAT, IAR EU CU 61 KM/ORA AM FOST AMENDAT.DE CE? NU AM VRUT SA DAU NIMIC.PANA CAND PE SOSELE ASEMENEA INDIVIZI CA MATEI? AM INCREDERE IN SEFII POLITIEI CARE VOR ANALIZA IN SCURT TIMP SI ACEST INDIVID.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei