Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2014 - Anul XIX, nr. 83 (5592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Proiectul „Extraşcoala”

Acţiuni atractive desfăşurate la Şcoala „Dimitrie Păcurariu” din Şcheia, în colaborare cu Palatul Copiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Şcoala Gimnazială "Dimitrie Păcurariu" din Şcheia au avut loc, în această săptămână, mai multe acţiuni atractive, în colaborare cu Palatul Copiilor Suceava, în cadrul proiectului „Extraşcoala”. Mai multe cadre didactice, care coordonează cercurile din cadrul Palatului Copiilor, au organizat activităţi împreună cu elevii  şcolii din Şcheia. În sala de sport a instituţiei de învăţământ s-au organizat ateliere de lucru, ocazie cu care copiii au făcut cunoştinţă cu elemente specifice tehnicii origami, au realizat articole de vestimentaţie şi accesorii, au colorat, au realizat diverse lucrări de tapiserie, au conversat în limba engleză, au discutat despre karturi şi maşini.

Au urmat activităţi în aer liber, la care elevii din Şcheia şi profesorii de la Palatul Copiilor (Biatrice-Liliana Choleva, Cristina Hreamătă Macoveiciuc, Cristina Maxim, Petra Rusu, Ileana Voinoiu, Carolina Vieriu, Marcela Reuţ, Oana Popescu) s-au deplasat pe terenul de sport al şcolii, unde au desfăşurat jocuri educative, dar şi distractive, cum ar fi „Bâzz”, „Dimineaţa în junglă”, „Jocul de cunoaştere”, „Furtuna”, activităţi care au pus la încercare atenţia, imaginaţia şi spontaneitatea participanţilor.

Cadrele didactice de la Palatul Copiilor Suceava le-au promis copiilor din Şcheia că vor reveni şi cu alte ocazii la activităţile extraşcolare organizate de ei.

Directoarea Palatului Copiilor Suceava, Biatrice-Liliana Choleva, ne-a spus că „în fiecare an alegem să desfăşurăm activităţi în una din şcolile în care accesul copiilor la activităţile extraşcolare este mai greu. Anul acesta am ales şcoala din Şcheia, unde am întâlnit copii dornici de astfel de activităţi, mulţi dintre ei exprimându-şi dorinţa de a ajunge să se înscrie la unul din cercurile de la Palatul Copiilor”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiuni atractive desfăşurate la Şcoala „Dimitrie Păcurariu” din Şcheia, în colaborare cu Palatul Copiilor.
 Vizualizări articol: 1426 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acţiuni atractive desfăşurate la Şcoala „Dimitrie Păcurariu” din Şcheia, în colaborare cu Palatul Copiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei