Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 feb 2014 - Anul XIX, nr. 46 (5555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Lucrările de extindere-modernizare a reţelei de apă-canal au fost reluate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru că în ultimele zile condiţiile meteo s-au îmbunătăţit şi în municipiul Rădăuţi, constructorii au reînceput activitatea la reţeaua de apă-canal din municipiu, reţea reabilitată şi modernizată cu bani europeni.

Reprezentantul Direcţiei Tehnice din primărie, inginerul Igo Sigi Koffler, a declarat: „Firma Pfeiffer a reluat lucrările pe raza municipiului nostru. Mai exact, au fost reluate lucrările pe străzile Cucului şi Berăriei, se mai lucrează la căminul de vane, pe strada 1 Mai, şi pe dealul Osoi, la castelul de apă. La solicitarea expresă a primăriei se fac lucrări pentru readucerea la forma iniţială a carosabilului pe străzile Merilor şi Griviţei, urmând, ca atunci când vremea va permite, să se asfalteze zona care a fost afectată de lucrări, mai precis, străzile Iraclie Porumbescu, Hanului, 1 Mai şi Calea Bucovinei”. Reamintim cititorilor că primăria rădăuţeană a amendat în decembrie trecut, cu aproape 750 de milioane de lei vechi, firma Pfeiffer pentru nerespectarea unuia dintre termenii contractului, mai exact cel care prevede aducerea la starea iniţială a drumurilor publice după lucrări. Mai mult, la mijlocul lunii ianuarie, la sediul administraţiei locale a avut loc o întrunire între părţile implicate în proiect, întrunire care a dus la găsirea unei soluţii. S-a decis ca executantul lucrării să intervină pentru înlăturarea surplusului de pământ după lucrările de montare a conductelor, urmând ca drumurile să fie întreţinute până la turnarea stratului de asfalt.

 

Olărean: E bine că s-au reluat lucrările, însă vom fi foarte exigenţi cu constructorii

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, apreciază reluarea lucrărilor, însă spune că va fi foarte exigent vizavi de calitatea şi termenii lucrărilor.

„E bine că s-au reluat lucrările, însă vom fi foarte exigenţi cu constructorii în ceea ce priveşte calitatea lucrărilor şi respectarea graficelor de execuţie. La începutul lui decembrie am aplicat nouă sancţiuni, mai exact opt pentru firma Pfeiffer şi una pentru ACET. Atunci au fost constatate nereguli în zona de nord a municipiului, mai exact pe străzile Pandurilor, Mihai Pitei, Alexandru Odobescu, Zorilor, strada 1 Mai, apoi pe Calea Bucovinei, pe strada Hipodromului, Abatorului, precum şi în alte zone în care s-au desfăşurat lucrări. Cred că am fost suficient de îngăduitor până acum, aştept ca executanții lucrării să-şi respecte angajamentele, pentru că rădăuţenii trebuie să-şi desfăşoare viaţa în condiţii normale”, a precizat Aurel Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de extindere-modernizare a reţelei de apă-canal au fost reluate.
 Vizualizări articol: 1693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările de extindere-modernizare a reţelei de apă-canal au fost reluate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei