Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 feb 2014 - Anul XIX, nr. 46 (5555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

La Baisa

Doi soţi din Suceava, implicaţi într-un accident mortal la Botoşani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi soţi din Suceava au fost implicaţi într-un accident rutier mortal petrecut ieri dimineaţă pe DN 29 Suceava-Botoşani, în zona localităţii Baisa. Cei doi se deplasau dinspre Suceava spre Botoşani, autoturismul lor izbind violent o maşină scăpată de sub control care venea din sens opus. În urma impactului, o tânără în vârstă de 24 de ani, pasageră în maşina scăpată de sub control, a decedat.

Conform colegilor de la Monitorul de Botoşani, tânăra care a murit, din Târgu Mureş, se afla într-un Opel Corsa condus de prietenul ei în vârstă de 27 de ani, din Sighişoara. Cei doi veniseră în vizită la nişte prieteni în Botoşani, iar ieri au plecat spre casele lor. În jurul orei 10.00, imediat după intersecţia cu drumul judeţean care duce spre Corni, tânărul a pierdut controlul volanului, iar Opel-ul a ajuns pe contrasens, de-a latul şoselei, fiind izbit în plin de o Skoda Octavia care circula regulamentar dinspre Suceava. La volanul acesteia se afla Gheorghe B., în vârstă de 54 de ani, din Suceava, lângă care era soţia sa, Mina B., în vârstă de 53 de ani. Autoturismul Opel a fost lovit în zona portierei din dreapta faţă, unde se afla tânăra de 24 de ani, care murit pe loc. Izbitura a fost atât de violentă încât Opel-ul s-a deformat, şoferul ajungând cu tot cu scaun până pe bancheta din spate a autoturismului. Rămas captiv între fiarele maşinii, acesta a fost scos din maşină de pompierii de la Descarcerare.

Cei doi suceveni din autoturismul Skoda Octavia au scăpat mult mai uşor, cu traumatisme minore. De precizat că în aceeaşi zonă, unde şoseaua urmează o curbă la stânga, în noaptea de luni spre marţi un BMW în care se aflau cinci tineri a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe un câmp din apropiere. Trei dintre pasageri erau din Suceava. Din fericire, în cazul accidentului de luni noapte consecinţele au fost minore. 

DN 29 Botoşani-Suceava a fost supranumit „şoseaua morţii” de presa din Botoşani, după mai multe accidente mortale care au avut loc în ultima perioadă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi soţi din Suceava, implicaţi într-un accident mortal la Botoşani.
 Vizualizări articol: 10881 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Doi soţi din Suceava, implicaţi într-un accident mortal la Botoşani1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei