Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 feb 2014 - Anul XIX, nr. 28 (5537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 6 – 12 februarie

Tombolă „Paris, te iubesc!” şi superconcert Connect-R, la Shopping City

Sărbătoarea iubirii te întâmpină la Shopping City Suceava cu o serie de evenimente şi surprize pregătite special pentru îndrăgostiţi: un sejur de patru zile la Paris, târg de nunţi, căsătorii de probă, concursuri, prezentare de modă şi un superconcert Connect-R! În perioada 1-16 februarie, Paris devine principala destinaţie în care Shopping City te trimite să petreci clipe de neuitat alături de persoana iubită. Dacă îţi doreşti să câştigi un sejur de patru zile în „oraşul iubirii”, tot ce trebuie să faci este să te înscrii în campania „Paris, te iubesc!”. Cumpără de minimum 100 de lei din magazinele din Shopping City, participă la tombolă şi visul vostru poate deveni realitate! În weekendul 14-16 februarie, Shopping City a pregătit 1.500 de premii instant pentru îndrăgostiţii care trec pragul centrului comercial. Distracţia continuă şi duminică, 16 februarie, începând cu ora 17:00, cu o prezentare de rochii de mireasă, costume de mire, rochii de ocazie, concursuri cu premii şi un superconcert Connect-R.

 

Expoziţia „Salonul Anual de Arta 2014”, la Shopping City

Filiala Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România organizează, în perioada 24 ianuarie – 20 februarie, „Salonul Anual de Arta 2014” la City Gallery din incinta Shopping City Suceava. Sucevenii vor putea admira lucrări realizate în tehnicile picturii, graficii, tapiseriei, sculpturii şi metaloplastiei realizate de membri ai filialei sucevene.

 

Weekenduri cu filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava să vizioneze filme de animaţie, cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City. Intrarea este liberă pentru cei mici. Sâmbătă, 8 februarie, şi duminică, 9 februarie, începând cu ora 10:00, copiii vor putea urmări filmul “Deasupra tuturor”.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători,  oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17:00-18:30.

 

„ExpoMineralia” şi târg de produse lucrate manual, la Shopping City

În perioada 6-9 februarie, Shopping City Suceava găzduieşte „ExpoMineralia”,o expoziţie naţională cu vânzare de pietre şi minerale din întreaga lume. Persoanele interesate vor putea cumpăra şi admira de la agate, cuarţuri şi ametiste, până la diamante, rubine şi safire, o parte din acestea fiind piese extrem de rare întâlnite doar prin muzee. De altfel, atât doamnele, cât şi domnii vor putea achiziţiona bijuterii din pietre preţioase, "vedetele" expoziţiei fiind colierele din spinel roşu, safir galben sau topaz imperial. Totodată, vor exista şi produse accesibile publicului larg din pietre semipreţioase sau din lemn, toate lucrate manual. Pe parcursul acestor zile, sucevenii sunt aşteptaţi şi la târgul de produse lucrate manual, unde vor putea să admire şi să achiziţioneze obiecte realizate de artişti talentaţi.

 

„Reptile vii”, la Muzeul de Ştiinţele Naturii

La Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava poate fi vizionată, în perioada 6 februarie - 9 martie, expoziţia temporară „Reptile vii”, care prezintă publicului circa 70 de specii de reptile de pe toate continentele. Pot fi văzute vipere africane, vipere asiatice, cobre, şerpi cu clopoţei, dar şi anaconda, pitonul sau şarpele boa. Alte atracţii sunt caimanul şi şopârla cu limba albastră. Vizitatorii sunt aşteptaţi zilnic, de luni până duminică, între orele 9.00-17.00. Preţul unui bilet este de 3 lei pentru preşcolari şi elevi şi de 5 lei pentru adulţi.

 

Joi, 6 februarie

Ziua Roșiei Montane, la Talcioc Cultural

La Talcioc Cultural, de la ora 18:00, Sărbătorim Ziua Roșiei Montane în Suceava, cu proiecție de film documentar, dezbateri şi asumarea unui spirit civic. Intrarea este liberă.

 

Dialog cultural la Universitatea „Ştefan cel Mare”

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) organizează un eveniment special, un dialog cultural cu scriitorul Marin Malaicu Hondrari şi cu profesorul şi poetul Enrique Nogueras. Evenimentul va avea loc, începând cu ora 12.00, în sala de lectură a Bibliotecii USV (Corpul E), romanul "Lunetistul" de Marin Malaicu Hondrari şi volumul de versuri al lui Enrique Nogueras "Ore la Mogoşoaia" urmând a fi prezentate de prof. univ. dr. Mircea A. Diaconu.

 

„Winter Absolut Party”, la Padrino

„Începând cu ora 22:30, te invităm la <Winter Absolut Party>. Promoţie Absolut (0,7 l) + un suc de mere = 109 lei, Vodka Apple = 10 lei. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15%, după ora 24:00”, anunţă organizatorii. Intrarea este liberă. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 7 februarie

Folk Frumos și Chitara Cosânzeana

La Talcioc Cultural, de la ora 21:00 - Folk Frumos și Chitara Cosânzeana (V). O nouă seară de poveste, alături de Adrian Bezna și Paul Arva. Donație artiști: 10 lei.

 

Petrecere în Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino şi noi îţi facem cadou 50% pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859.www.RestaurantPadrino.ro

 

La Padrino Lounge - "Friday We Are Different"

La Padrino Lounge - "Friday We Are Different", music performed by DJ XS. Tell Only Your Best Friends! www.facebook.com/padrinoloungesuceava. Accesul se face pe bază de invitație nominală pentru băieţi, care se poate procura în timpul săptămânii, de la Pub Padrino. Fetele au acces gratuit.

 

Sâmbătă, 8 februarie

Volei, Divizia A2, sala Unirea Suceava, ora 11.00

CSM Suceava – CS Tricolorul LMV Ploiești

 

În Padrino, "Lady in Red"

„Începând cu ora 22.30, în Padrino avem <Lady in Red>, cu DJ XS si DJ Eduard B. Dresscode: red. Fetele îmbrăcare în roșu primesc o băutură din partea casei. Noi facem cele mai bune petreceri pentru tine”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Kids City – ateliere de creaţie pentru copii

Copilul tău este creativ, energic şi adoră picturile pe faţă? Atunci Shopping City Suceava este locul perfect pentru el. Începând cu ora 12:00, aşteptăm copiii să se distreze în cadrul atelierului de creaţie, unde vor putea să-şi testeze abilităţile, să coloreze şi să confecţioneze ecusoane cu personajele preferate din desene animate şi să se distreze alături de mascota Shopping City. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

 

Duminică, 9 februarie

Sport

Handbal, Liga Națională, sala LPS Suceava, ora 17.00

CS Universitar din Suceava – CS Caraș-Severin

 

Miercuri, 12 februarie

Expoziţia „Foto-Grafica”

Revista „Jupânu'”, Centrul Cultural Bucovina - Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Uniunea Artiştilor Plastici din România, Alianţa Pro Bucovina, Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina şi Iulius Mall Suceava organizează cea de-a V-a ediţie a Expoziţiei „Foto-Grafica”. Expoziţia prezintă publicului o retrospectivă selectivă care reuneşte 100 de producţii vizuale apărute în anul precedent în paginile revistei săptămânale sucevene „Jupânu'”.

Fotografiile sunt realizate de Oana Şlemco, Corneliu Cîrdeiu şi Nicu Amurăriţei, trucajele îi aparţin lui Victor T. Rusu, comentariile poartă marca Sorin Avram, iar caricaturile sunt semnate de graficianul satiric Mihai Pânzaru-PIM. Lucrările sunt expuse în intervalul calendaristic 10 februarie - 10 martie 2014 pe simezele galeriei din incinta Iulius Mall. Vernisajul expoziţiei este programat pentru miercuri, 12 februarie, la ora 17.30.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei