Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 ian 2014 - Anul XIX, nr. 16 (5525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 23 – 29 ianuarie

Weekenduri cu filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, să vizioneze filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City Suceava. Intrarea este liberă pentru cei mici. Sâmbătă, 25 ianuarie, şi duminică, 26 ianuarie, începând cu ora 10:00, copiii vor putea urmări filmul “How to train your dragon HD”.

 

Simpozion naţional, la USV

În perioada 24-25 ianuarie va avea loc la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, începând cu ora 10:00, în Aulă, Corpul E, Simpozionul naţional cu tema „Valori naţionale cuprinse în creaţia Mitropolitului Bartolomeu Anania”, ediţia I. La deschiderea simpozionului, care va avea loc vineri, la ora 10:00, va fi prezent şi ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, care este preşedinte de onoare al Comitetului ştiinţific care a avizat lucrările ce vor fi prezentate la simpozion. Din programul zilei de 24 ianuarie: conferințe, vizionare de film - „Mărturisire într-un loc de dureroasă aducere aminte (Glăsuire - Bartolomeu Anania la închisoarea Gherla)”, regizor Grigore Ilisei, lansare de carte - „Misterele orientale şi creştinismul” (primul din seria recuperărilor din Arhiva Mitropolitului Bartolomeu) – autor Aurel Sasu, momente muzicale cu participarea Corului Seminarului Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei” şi a Grupului folk „Symbol” al Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava. Moderatorul manifestării va fi conf. univ. dr. Sabina Fînaru. Pe 25 ianuarie, la ora 10.00, invitaţii la simpozion vor face o excursie la Mănăstirea Dragomirna, unde se va oficia şi o slujbă de pomenire a ÎPS Mitropolit Bartolomeu Anania.

 

„Drum în jos cu înger”, după Oleg Bogaiev, la Universitatea „Ştefan cel Mare”

În zilele de 23 şi 24 ianuarie, în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, teatrul studenţesc Fabulinus al Universităţii „Ştefan cel Mare” va veni în faţa publicului sucevean cu premiera piesei „Drum în jos cu înger”, după Oleg Bogaiev, o tragicomedie modernă, în care spectatorul se va regăsi în toate registrele existenţei umane – comice, dramatice sau tragice. Preţul unui bilet este 10 lei. Biletele pot fi procurate de la Observatorul Astronomic.

 

Joi, 23 ianuarie

Talcioc Cultural - Pop-Rock cu Bobby Stroe

La ora 21:00, la Talcioc Cultural - Pop-Rock cu Bobby Stroe, cele mai bune hituri rock & pop din toate timpurile, pentru o petrecere până-n zori. Intrare liberă.

 

Seară bucovineană în Padrino

„În Padrino, încingem o horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seară bucovineană, începând cu ora 22.30. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15%, după ora 24.00”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 24 ianuarie

„File de istorie: Unirea Principatelor”

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” şi Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava organizează la ora 13.00, în Sala de Artă „Elena Greculesi” a bibliotecii publice sucevene, manifestarea cu genericul „File de istorie: Unirea Principatelor”. Programul cuprinde un concurs de scenete şi un moment artistic prezentat de elevii claselor a XII-a E şi a X-a G. Invitaţi: lector univ. dr. Sobol Harieta şi muzeograf Cristina Pînzaru. Coordonatori din partea Colegiul „Mihai Eminescu” - prof. Rodica Cozaciuc şi bibliotecara Lăcrămioara Andrei, iar din partea Bibliotecii Bucovinei„I.G. Sbiera” - bibliotecara Anda Muntean, având drept colaboratoare bibliotecarele Alexandra Penişoară şi Gina Grigoroaia.

 

Salonul Anual de Artă 2013

La City Gallery, în incinta Shopping City Suceava, se deschide, la ora 17.00, Salonul Anual de Artă 2013. Expoziţia, organizată de Uniunea Artiştilor Plastici din România - Filiala Suceava, care prezintă publicului lucrări semnate de artiştii plastici profesionişti suceveni, realizate în tehnici diferite (pictură, grafică, tapiserie, sculptură, metaloplastie), este susţinută de Primăria municipiului Suceava. Prezintă conf. univ. dr. Sabina Fînaru.

 

Vizitarea Muzeului de Istorie este liberă

Vizitarea Muzeului de Istorie este liberă, iar în holul muzeului va fi amenajat un moment expoziţional care să amintească de Unirea Principatelor Române, din 1859.

La ora 12:00, în expoziţia permanentă muzeografi de la Secţia Istorie vor evoca importanţa acestui moment înfăptuit acum 155 de ani, împreună cu un grup de liceeni de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” din Suceava, coordonaţi de prof. Maria Atănăsoaie, care au pregătit un moment artistic dedicat acestei aniversări.

 

Talcioc Cultural - Subcarpaţi prin Suceava

De la ora 21:00, la Talcioc Cultural - Subcarpaţi prin Suceava. Underground Folclor și-o Unire. Preţul unui bilet este 20 de lei.

 

Live Perfomance by Arty Violin, în Padrino Lounge

Începând cu ora 22:00, Live Perfomance by Arty Violin, music by DJ XS! "Friday we are different" – în Padrino Lounge. Tell only your best friend! Acces: invitație nominală, care se poate procura în timpul săptămânii de la Pub Padrino. Fetele au accesul gratuit. www.facebook.com/padrinoloungesuceava

 

Petrecere la Padrino

„Este ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino şi noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 25 ianuarie

Sport

Volei, Divizia A2, sala Unirea Suceava, ora 12.00

CSM Suceava – CSA Steaua București

 

Handbal, Liga Națională, sala LPS Suceava, ora 12.00

CS Universitar din Suceava – Potaissa Turda

 

Teatru la Talcioc Cutural

De la ora 20:00 - Piesa de teatru „De la <negru> la <-escu>”. De la debutul fulminant de data trecută, cei trei tineri îndrăzneți revin pe scena Talciocului cu o nouă comedie. Râsetele și voia bună vor domina atmosfera. Intrare liberă.

 

Concert La Fierărie Pub Boem

„De la ora 21:00 - Marius Matache se întoarce la Suceava, astfel că pe 25 ianuarie vă aşteptăm La Fierărie Pub Boem pentru un concert <de descrețit fruntea și inima!>”, anunţă organizatorii. Intrare liberă.

 

"Dance Party”, în Padrino

Începând cu ora 22.30, în Padrino se organizează „Dance Party” cu DJ XS şi DJ Eduard B. „Noi facem cele mai bune petreceri pentru tine”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei