Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 ian 2014 - Anul XIX, nr. 16 (5525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Violenţă extremă

Un sucevean a fost arestat sub acuzaţia că a bătut doi bătrâni spanioli, iar unul dintre ei a decedat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava după ce pe numele său a fost emis un mandat european de arestare de către Prima Instanţă şi Curtea Magistraţilor din Nules (Castellon). Ion Lupu, din Gulia - Dolhasca, este bănuit că a participat la un jaf în urma căruia o persoană a decedat.

„La primele ore ale dimineţii de 23/24 februarie 2013, persoana căutată, împreună cu alte persoane, a intrat într-o casă locuită din Vall D'Uxo (Castellon), timp în care cei doi proprietari foarte vârstnici ai imobilului dormeau. Persoanele acuzate le-au legat mâinile cuplului în vârstă şi i-au bătut, unul dintre aceştia fiind ucis ca urmare a acestui fapt şi, după ce au scotocit prin casă, au luat diferite seifuri, părăsind în grabă locul infracţiunii”, se arată într-un comunicat al Curţii de Apel Suceava.

Potrivit unor surse judiciare, printre suspecţi se numără şi Vasile Lupu, fratele individului arestat ieri de magistraţii suceveni. Deocamdată, Vasile Lupu nu a fost reţinut, şi asta pentru că de mai multă vreme este de negăsit.

În baza mandatului european de arestare emis de autorităţile spaniole, Ion Lupu a primit ieri un mandat de arestare pentru o perioadă de 14 zile. În acest interval, spaniolii trebuie să trimită detalii suplimentare despre motivele pentru care au cerut predarea bărbatului originar din Gulia - Dolhasca.

Adus ieri în cătuşe la Curtea de Apel Suceava, Ion Lupu nu a recunoscut participare la jaf, iar într-o primă fază a declarat că este de acord cu predarea în Spania, dar când a aflat că va fi trimis în stare de arest preventiv s-a răzgândit brusc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean a fost arestat sub acuzaţia că a bătut doi bătrâni spanioli, iar unul dintre ei a decedat.
 Vizualizări articol: 3483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un sucevean a fost arestat sub acuzaţia că a bătut doi bătrâni spanioli, iar unul dintre ei a decedat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei