Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 ian 2014 - Anul XIX, nr. 16 (5525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrări POS Mediu

Încă 36 de străzi din Suceava vor fi răscolite pentru lucrări de apă-canalizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii altor zeci de străzi din municipiul Suceava vor fi afectaţi anul acesta de lucrările de  extindere şi reabilitare a reţelelor de apă-canalizare din proiectul de POS Mediu.

„Ni s-a solicitat de către constructor avizul pentru demararea lucrărilor pe 36 de străzi, majoritatea în zona Iţcani, dar şi în zona centrală”, a anunţat ieri primarul Ion Lungu, care a cerut constructorilor să ia măsuri privind readucerea la starea iniţială a acestor străzi la scurt timp după efectuarea lucrărilor, să aibă toate avizele de la Poliţie, să se poată desfăşura traficul rutier în acele zone, măcar pe unele rute alternative şi să existe semnalizare rutieră corespunzătoare, pentru a nu fi pericol de accidente.

„Dacă nu înţeleg şi nu respectă aceste condiţii, vom proceda ca şi anul trecut - îi vom amenda”, a adăugat edilul sucevean, care, la finele anului trecut, le-a aplicat celor de la Pfeiffer amenzi în valoare de 9.000 de lei.

Străzile pe care se va interveni în prima parte a anului sunt: Eugen Lovinescu, Romeo Calancea, Ion Carp Fluerici, Nicolae Istrati, Frasinului, Socului, Constantin Moraru, Mitocului, Rulmentului, Decebal, Dragomirna, Duzilor, Ştrandului, Corneliu Coposu, Mihail Sadoveanu, Lascăr Luţia, Ştefan Octavian Iosif, Ion Păun Pinciul, Nicolae Milescu, Aurel Vlaicu, Ieraclie Porumbescu, Aviatorului, Depoului, 28 Noiembrie, Tătăraşi, Ştefan Dracinschi, Parcului, Sălciilor, Tudor Ştefaneli, Alexandru Voevidca, Perilor, Merilor, Iacob Zadik şi Grigore Antipa.

„Va fi deranj, disconfort, dar le-am solicitat să respecte o serie de reguli, prin care să ne asigurăm că se poate totuşi circula prin acele zone şi că se vor reface porţiunile afectate”, a precizat edilul sucevean.

Acesta a spus că pe lângă partea de deranj pentru locuitorii din zonă, trebuie luată în considerare „şi partea plină a paharului, faptul că în municipiul Suceava s-a implementat un contract de 52 de milioane de euro pe apă-canalizare şi altul de 15 milioane de euro se află acum în derulare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă 36 de străzi din Suceava vor fi răscolite pentru lucrări de apă-canalizare.
 Vizualizări articol: 2059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Încă 36 de străzi din Suceava vor fi răscolite pentru lucrări de apă-canalizare3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei