Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 250 (5457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Debarasare

Cinci puncte de colectare a deşeurilor electrice şi electronice ale sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În Suceava vor fi deschise astăzi, 26 octombrie, cinci puncte de colectare, unde cetăţenii pot aduce deşeurile electrice şi electronice de care doresc să se debaraseze. Acestea vor fi amenajate în parcul Florea Vladimir (bulevardul1 Mai, vizavi de Policlinică), în cartierul Obcini, Şcoala cu clasele I-VIII "Ion Creangă" - Nr. 9, în cartierul George Enescu, bulevardul George Enescu (parcare, vizavi de blocul Curcubeu), în Cartierul Burdujeni, Str. Calea Burdujeni (vizavi de Piaţa Agroalimentară) şi în Cartierul Zamca, la intersecţia dintre străzile Octav Băncilă şi Ion Neculce. Programul de colectare va fi între orele 9.00-17.00.

 

Soluţii pentru deşeuri electrice grele sau voluminoase

 Asociaţia RoRec, împreună cu Primăria Suceava, oferă o soluţie şi cetăţenilor care deţin deşeuri electrice grele sau voluminoase: preluarea gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă. Cei interesaţi au la dispoziție un număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, respectiv 0800 444 800. Aceştia pot suna gratuit la acest număr, şapte zile din şapte, între orele 9.00-17.00, pentru a programa ridicarea deșeurilor de la domiciliu sau sediu de instituție. Alt număr la care poate fi solicitat acest serviciu este 0753.616.244, apelabil cu tarif normal, de luni până sâmbătă, între orele 09.00-17.00. Cristian Oprea, manager regional al Asociației RoRec, le-a mulţumit  autorităţilor locale „care răspund pozitiv campaniei noastre <Locul deșeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”>.Pentru noi este un semnal clar că tot mai mulţi cetăţeni conştientizează importanţa pe care o au colectarea şi reciclarea corectă a acestor deşeuri, o acţiune firească pentru bunul mers al oricărei comunităţi.” Parteneri în această campanie sunt Asociația RoRec, Primăria Municipiului Suceava, Intermedia TV și Agenția pentru Protecția Mediului Suceava.

 

Câştigi premii, prin tragere la sorţi

Cei care vor alege să se debaraseze de echipamentele electrice vechi sau uzate în cadrul acestei acţiuni de colectare din Suceava vor avea şansa să câştige, prin tragere la sorţi, unul dintre următoarele premii puse în joc de membrii Asociaţiei RoRec, Candy, Skill şi Tristar: patru cuptoare cu microunde de la Candy, cinci mașini de găurit marca Skill, opt cafetiere și opt mașini de călcat Tristar. Tragerea la sorţi a câştigătorilor acestei tombole va avea loc pe 26 octombrie, la ora 17.30, în Parcul Florea Vladimir (bulevardul 1 Mai, vizavi de Policlinică). Pentru informații suplimentare, puteţi să luaţi legătura cu Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec, persoană de contact: Cătălina Biholar, reprezentant local, email: catalina.biholar@rorec.or,g, telefon mobil: 0756.031.786.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci puncte de colectare a deşeurilor electrice şi electronice ale sucevenilor.
 Vizualizări articol: 1825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cinci puncte de colectare a deşeurilor electrice şi electronice ale sucevenilor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei