Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 228 (5435)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sentinţă

13 ani şi jumătate de închisoare, pentru indivizii care au violat un tânăr în baie la Kaufland

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătoria Suceava a dat ieri sentinţa în dosarul violului comis pe 4 august a.c. asupra unui tânăr în vârstă de 19 ani în baia hipermarketului Kaufland din localitate, inculpaţii, Gabriel Repede, de 24 de ani, din municipiul Suceava, zis „Ombladon”, şi Constantin Cucu, de 26 de ani, alias „Solo”, din comuna Drăgoieşti, fiind condamnaţi în total la 13 ani şi jumătate de închisoare.

Cei doi inculpaţi şi-au recunoscut faptele, astfel că procesul s-a terminat după doar două termene, judecătorii hotărând ca Repede să execute cinci ani şi jumătate pentru violul tânărului de 19 ani, iar Cucu cinci ani de închisoare, plus alţi trei, primiţi iniţial cu suspendare, în noiembrie 2011, într-un alt dosar al Judecătoriei Suceava.

Gabriel Repede şi Constantin Cucu au fost obligaţi de asemenea să plătească victimei 30.000 de lei, cu titlu de daune morale şi materiale, aproape 400 de lei către Serviciul de Ambulanţă Suceava (contravaloarea transportului victimei), 1.920,80 de lei către Spitalul Judeţean Suceava (spitalizarea victimei) şi cheltuieli de judecată, 1.500 de lei (Cucu), respectiv 1.200 de lei (Repede).

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

 

Ce s-a întâmplat în baia de la Kaufland. Violul a continuat în spatele magazinului Albina

Gabriel Repede şi Constantin Cucu au fost trimişi în judecată la începutul lunii trecute de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Repede era coleg de muncă cu victima, Răzvan Ş., cei doi fiind muncitori necalificaţi la o firmă de construcţii din municipiul Suceava,

În ziua comiterii faptei (4 august a.c.), victima a fost chemată de colegul de muncă la „una mică”, acesta din urmă spunându-i că va face cinste de ziua lui.

La petrecerea ad-hoc prin crâşmele din zona George Enescu a venit şi Constantin Cucu, amic şi tovarăş de fărădelegi cu Gabriel Repede.

Tânărul de 19 ani a băut fără măsură şi, împreună cu cei doi tovarăşi de pahar, s-au dus la baie la hipermarketul Kaufland, intrând în compartimentul destinat persoanelor cu dizabilităţi. Aici, Răzvan Ş. a leşinat din cauza stării avansate de ebrietate, iar cei doi inculpaţi, după cum au mărturisit de altfel în faţa procurorilor, l-au aşezat pe un wc pe tânărul de 19 ani şi i-au introdus pe rând penisul în gură, de mai multe ori, pentru a-şi bate joc de el.

De la Kaufland, l-au cărat până în spatele magazinului Albina, într-o parcare între blocuri, unde l-au trântit la pământ pe tânărul de 19 ani şi au început să-i care pumni şi picioare peste tot corpul, cu intenţia de a-l viola din nou.

La un moment dat, se arată în rechizitoriu, Gabriel Repede l-a prins de mâna stângă pe Răzvan Ş. şi i-a răsucit-o brusc la spate, rupându-i-o, timp în care Constantin Cucu i-a dat pantalonii şi chiloţii jos şi i-a introdus trei degete în anus. Din cauza durerii, victima a leşinat, iar agresorii au abandonat-o şi au plecat din zonă.

Victima a ajuns la Urgenţele Spitalului Judeţean, după ce câţiva tineri care treceau prin zonă au auzit strigătele de ajutor ale acesteia şi au sunat la 112.

Ulterior, tânărul de 19 ani a constatat că i-au dispărut telefonul mobil (găsit de anchetatori la Repede) şi abonamentul pentru transport public local.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 13 ani şi jumătate de închisoare, pentru indivizii care au violat un tânăr în baie la Kaufland.
 Vizualizări articol: 7277 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 9 voturi
13 ani şi jumătate de închisoare, pentru indivizii care au violat un tânăr în baie la Kaufland4.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cum au putut face asa ceva!? trimis de
( 1 oct 2013, 13:24:15
Nu au nici o scuza. Stromeleagul invirtosat sa fie taiat !
2.   Oooooo trimis de
( 1 oct 2013, 13:26:25
Amu va rup aia cacaul
3.   Rochii trimis de
( 1 oct 2013, 14:05:16
Cei doi ar trebui sa-si ia cu ei si rochii de mireasa, pentru ca sigur , la bulau, vor avea parte de multa dragoste...
4.   Gunoaie trimis de
( 1 oct 2013, 18:35:16
2 gunoaie...auzi la el ombladon....cine dracu ii zicea ombladon? singur s-a autointitulat ombladon...mai bine isi zicea jeg de om.....daca aude adevaratul ombladon pai cum e posibil asa:))))
5.   2 CADAVRE VII trimis de
( 1 oct 2013, 21:34:27
Doi fraieri cocliti , doi huseni obositi
6.   Lol trimis de
( 2 oct 2013, 00:50:52
This is Bukowinaaa!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei