Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 226 (5433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Servicii periculoase

O tânără care se dezbrăca pe bani, pe internet, plătită cu bani furaţi din conturile unor italieni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe lista celor 15 indivizi arestaţi la cererea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava în dosarul fraudelor informatice cu prejudiciu de 500.000 de euro, bani furaţi din conturile clienţilor unei bănci din Italia, se numără şi o tânără în vârstă de 23 de ani, Gabriela C.

Respectiva, susţin surse judiciare, a ajuns în arestul poliţiei direct din spatele unei camere web prin care făcea sex virtual cu clienţi care intrau contra cost pe site-urile de profil.

 

„Mi-a propus să facem bani pe care urma să-i împărţim pe din două”

Printre clienţii care plăteau să o vadă goală, în ipostaze cât mai fierbinţi, au fost şi mai mulţi membri ai grupării mai sus-amintite, care la un moment dat i-au propus şi fetei din spatele monitorului să intre în afacerea lor bănoasă.

Tânăra a acceptat, iar acum, cel puţin pentru 29 de zile, cât a fost trimisă în spatele gratiilor de judecătorii Tribunalului Suceava, clienţii ei fideli vor trebui să o aştepte sau să îşi satisfacă poftele cu alte fete care practică servicii de video chat.

La audierile de la sediul DIICOT Suceava, Gabriela C. a povestit că face video chat de la vârsta de 20 de ani.

În mai 2012, unul dintre clienţii ei, un cetăţean italian pe nume Stefano, a vorbit cu ea pe Yahoo Messenger, legându-se între ei o relaţie de amiciţie. Pentru că era un client fidel, tânăra se dezbrăca doar pentru el, pe internet, atunci când acesta i-o cerea, de fiecare dată Stefano încărcându-i generos contul.

Prin intermediul italianului, a cunoscut un albanez, Anton Plumbi, căruia, la fel ca şi în cazul lui Stefano, „i-am prestat servicii web în schimbul cărora îmi încărca contul de chat”.

Atât Stefano, cât şi acel Anton Plumbi, o plăteau cu bani furaţi din conturile italienilor păgubiţi de gruparea anihilată la mijlocul acestei săptămâni de procurori.

Albanezul a pus-o în legătură cu un român (Claudiu Ignat - 33 de ani, din Botoşani, individ pentru care procurorii DIICOT Suceava au cerut arestarea în lipsă, întrucât nu a fost de găsit).

„Am intrat în discuţii (n.r. - cu Ignat) şi mi-a spus că are conturi sau carduri şi mi-a propus să facem bani pe care urma să-i împărţim pe din două. În concret, acesta urma să îmi alimenteze contul privat de pe unul din site-urile de video chat prin transferuri frauduloase de bani de pe cardurile bancare pe care el le deţinea. Totodată, i-am solicitat acestuia să efectueze astfel de transferuri şi prin intermediul Western Union, motiv pentru care i-am transmis numele meu şi alte date de mai multe ori pentru a figura ca destinatară a acestor transferuri”, a povestit la audieri Gabriela C.

 

Din faţa camerei web, dezbrăcată, într-o celulă a IPJ Suceava, îmbrăcată

Tânăra a fost arestată preventiv pentru sprijinire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la infracţiunea de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, după o amplă anchetă demarată de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava.

„Suspecta a sprijinit activitatea infracţională a grupului prin ridicarea sumelor de bani fraudulos transferate de pe cardurile bancare aparţinând clienţilor Poste Italiane Spa şi, ulterior, punerea acestora la dispoziţia membrilor grupului. Activităţile infracţionale au fost desfăşurate de către acesta sub directa coordonare a lui Ignat Claudiu. Acesta din urmă fie a comunicat numele acesteia celorlalţi membri ai grupului infracţional organizat în vederea efectuării de transferuri frauduloase de fonduri în care aceasta să apară ca destinatar, transferuri efectuate de pe carduri/conturi bancare transmise de Ignat Claudiu, fie a efectuat personal transferuri frauduloase de fonduri de pe carduri bancare aparţinând clientilor Poste Italiane Spa pe un cont de chat pus la dispoziţie de către C. Gabriela, cont deschis de către aceasta pe site-ul http://www.sweetimodel..., site pe care aceasta desfăşura servicii web. După efectuarea transferurilor frauduloase, C. Gabriela ridica sumele de bani şi, ulterior, parte din acestea le punea la dispoziţia lui Ignat Claudiu”, se arată în actele înaintate instanţei de judecată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără care se dezbrăca pe bani, pe internet, plătită cu bani furaţi din conturile unor italieni.
 Vizualizări articol: 5596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O tânără care se dezbrăca pe bani, pe internet, plătită cu bani furaţi din conturile unor italieni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(28 sep 2013, 12:56:53
Propun sa fie condamnata la locul de munca, cu reducere pentru pensionari si studenti, eventual munca in folosul comunitatii (adica sa accesam gratuit video chat-ul respectivei macar cateva ore pe zi).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei