Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 226 (5433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În municipiul Suceava

Mobilizare generală pentru campania de curăţenie „Let's do it, Romania”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de tineri din şcoli şi licee, dar şi voluntari din cadrul instituţiilor şi ONG-urilor sucevene se vor implica astăzi, 28 septembrie, în campania „Let's do it, Romania” - Ziua de Curăţenie Naţională.

De la 08.00 dimineaţa şi până în jurul orei 14.00, în mai multe zone din municipiul Suceava se vor desfăşura acţiuni de curăţare a mizeriilor aruncate pe spaţiile verzi.

De exemplu, salariaţii Primăriei Suceava vor salubriza zona situată la limita administrativ-teritorială dintre municipiu şi comuna Ipoteşti, pe partea dreaptă a drumului de acces către cartierul Europa, cu aproximativ 25 de voluntari, care vor avea la dispoziţie şi un utilaj de tip wolă, un încărcător frontal şi două maşini pentru transportul deşeurilor.

Alte zone în care vor fi făcute lucrări de curăţenie sunt parcul Şipote, lateralele străzii Sofia Vicoveanca, terenurile din preajma Mănăstirii Zamca, zona Cartodrom din cartierul George Enescu, dar şi perimetrul adiacent unităţilor de învăţământ care vor da curs invitaţiei de a se implica în acţiune.

Până ieri, nouă unităţi şcolare din municipiul Suceava confirmaseră faptul că vor participa la acţiunea de voluntariat „Ziua de Curăţenie Naţională”: Şcoala Gimnazială Nr. 7, Şcoala Gimnazială Nr. 9, Şcoala Gimnazială Nr. 11, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, Colegiul Naţional „Petru Rareş”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” şi Liceul Teoretic Filadelfia.

Acestora li se mai adaugă voluntarii Fundaţiei GEC Bucovina, care vor acţiona în parcul Şipote, în intervalul orar 10.00-14.00.

„Primăria Suceava se implică din plin în campanie, atât cu salariaţi, cât şi cu suport logistic, prin colectarea şi transportarea tuturor deşeurilor strânse de voluntari de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, la zona de depunere şi sortare a acestora”, a declarat viceprimarul Gavril Vîrvara, care coordonează întreaga acţiune, din partea administraţiei locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mobilizare generală pentru campania de curăţenie „Let's do it, Romania”.
 Vizualizări articol: 1596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mobilizare generală pentru campania de curăţenie „Let's do it, Romania”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Groapa de gunoi in varful muntilor Bucovinei trimis de
(28 sep 2013, 14:56:11
Dar groapa "eco" care se construieste taman in varful Pasului Mestecanis nu o vede nimeni? Unde-s ONGurile? Ocupate sa-si cheltuie finantarile?
 ☭ s a
Oare am innebunit cu totii?
2.   Comentariu trimis de
(28 sep 2013, 14:58:35
cauta pe youtube: Bucovina te iubesc ( Groapa de gunoi din varful muntelui )

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei