Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 226 (5433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pedeapsă

Individul care l-a aşteptat şi bătut în scara blocului pe poliţistul ce i-a făcut dosar penal a fost arestat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul care în urmă cu peste două săptămâni l-a atacat şi agresat în scara blocului pe un poliţist care i-a făcut dosar penal pentru un scandal a fost arestat preventiv în cursul zilei de ieri de Judecătoria Suceava.

Vasile Puiu Hriţuc, în vârstă de 45 de ani, din municipiul Suceava, a scăpat de celula care îi era pregătită încă de atunci în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, doar pentru că procurorii l-au internat în secţia de Psihiatrie de la Burdujeni a Spitalului Judeţean, pentru ca specialiştii să se pronunţe dacă bărbatul a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.

Cum medicii psihiatri au concluzionat că Hriţuc era în toate minţile când l-a luat la pumni pe poliţist, joi după-amiază procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului, iar vineri a fost dus la Judecătorie cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Toată povestea s-a petrecut în noaptea de 11/12 septembrie, într-o scară de bloc din cartierul Obcini al municipiului Suceava.

În blocul respectiv locuieşte agentul-şef principal Ioan Curecheriu, în vârstă de 49 de ani, care lucrează ca poliţist de proximitate. În acea noapte, în jurul orei 23.00, acesta a fost sunat de un coleg de serviciu care a intervenit la un scandal în zonă. Un bărbat care îşi agresase cumnata a provocat distrugeri la două autoturisme parcate în dreptul unui bloc, iar echipajul care a intervenit i-a cerut o mână de ajutor poliţistului de proximitate, care cunoaşte foarte bine zona. Acesta a coborât din bloc îmbrăcat în civil.

La parterul blocului, pe casa scării, poliţistul Curecheriu a fost atacat de Hriţuc, care a tăbărât cu pumnii pe agentul-şef, care a reuşit în cele din urmă să-l îndepărteze pe agresor, în urma loviturilor primite necesitând 9-10 zile de îngrijiri medicale. Poliţistul a fost dus la spital, unde a fost diagnosticat cu contuzie de mandibulă, contuzie buză superioară şi contuzie de genunchi.

La locul agresiunii, anchetatorii aveau să găsească ulterior şapca şi ceasul agresorului, dar şi mai multe mucuri de ţigară.

 

De ce a vrut agresorul să se răzbune pe poliţist

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii IPJ Suceava, Hriţuc l-a atacat pe poliţist, nemulţumit fiind de modul în care acesta a soluţionat un scandal în care agresorul a fost implicat. 

În luna iunie a acestui an, fosta soţie a lui Vasile Puiu Hriţuc a reclamat la poliţie că acesta din urmă o ameninţă cu acte de violenţă.

La faţa locului a fost trimis agentul-şef Curecheriu, care i-a întocmit dosar penal lui Hriţuc pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

Potrivit poliţiştilor, cu câteva zile înaintea atacului din scara blocului, Hriţuc l-a căutat pe poliţist pe telefonul mobil pentru a-i reproşa faptul că i-a făcut dosar penal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care l-a aşteptat şi bătut în scara blocului pe poliţistul ce i-a făcut dosar penal a fost arestat.
 Vizualizări articol: 3098 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Individul care l-a aşteptat şi bătut în scara blocului pe poliţistul ce i-a făcut dosar penal a fost arestat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei