Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 210 (5417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţ arestat

Şi-a cumpărat cal, căruţă şi ham, din economiile pentru înmormântare furate de la un bătrân

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani din satul Mihoveni, comuna Şcheia, a fost arestat preventiv după ce a intrat în casa unui bătrân în vârstă de 83 de ani şi i-a furat suma de 8.300 de lei, economiile pentru zile negre ale octogenarului. Cu banii furaţi autorul şi-a cumpărat o căruţă, un cal, un ham şi mai multe haine, poliţiştii reuşind să recupereze o parte a prejudiciului. La momentul comiterii furtului, suspectul se afla sub o interdicţie stabilită de procurori, de a nu părăsi localitatea de domiciliu, tot pentru fapte de furt, astfel că de această dată nu a mai scăpat de arest.

 

Poliţiştii au recuperat până acum 5.600 de lei

După cum am relatat şi în ediţia de ieri a ziarului nostru, sâmbăta trecută, în jurul orei 19.00, poliţia a fost sesizată că din casa lui Luca T., în vârstă de 83 de ani, din Şcheia, a fost furată o sumă de bani. Banii erau ţinuţi de octogenar într-un borcan, iar autorul a pătruns în casă după ce a forţat uşa de acces. Iniţial, păgubitul a reclamat un prejudiciu de 10.000 de lei, ulterior stabilindu-se că a fost furată suma de 8.300 de lei. 

Un câine de urmă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, dus de echipa de cercetare la faţa locului, s-a îndreptat spre o stână din apropiere. Acolo, a rezultat din cercetări, lucra un anume Ionel Macoveiciuc, în vârstă de 19 ani, cercetat şi în alte cazuri de furt. Acesta a devenit imediat suspect principal în acest caz, însă poliţiştii nu l-au găsit.

A doua zi dimineaţă, informează poliţia, suspectul s-a deplasat în satul Sf. Ilie, unde a cumpărat cu banii furaţi un cal, un ham şi o căruţă. Până să fie prins de poliţie, acesta şi-a mai cumpărat şi câteva haine.

„De la suspect a fost recuperată şi predată părţii vătămate suma de 5.600 de lei”, a informat inspectorul principal Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

Tânărul era liber sub control judiciar

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele tânărului în vârstă de 19 ani, pentru infracţiunile de furt calificat şi violare de domiciliu. Imediat acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

„Cel în cauză se afla sub control judiciar, faţă de acesta fiind dispusă, la data de 29.08.2013, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, măsura obligării de a nu părăsi localitatea Mihoveni, comuna Şcheia, pe o perioadă de 30 de zile”, a mai explicat inspectorul principal.

Această măsură a procurorilor a venit după ce tânărul în vârstă de 19 ani a mai comis o serie de furturi.

În aceste condiţii, ieri, Judecătoria Suceava, la propunerea procurorului de caz, a decis arestarea preventivă a tânărului pe o perioadă de 29 de zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a cumpărat cal, căruţă şi ham, din economiile pentru înmormântare furate de la un bătrân.
 Vizualizări articol: 1595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şi-a cumpărat cal, căruţă şi ham, din economiile pentru înmormântare furate de la un bătrân5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei