Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 202 (5409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Trimişi în judecată

Au recunoscut că au violat un tânăr care leşinase în baia de la Kaufland

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei doi indivizi arestaţi la începutul acestei luni, sub acuzaţia că au bătut şi violat în baia de la Kaufland şi, ulterior, în spatele magazinului Albina din cartierul George Enescu, un tânăr de 19 ani, şi-au recunoscut faptele şi au fost trimişi vineri în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Gabriel Repede, de 24 de ani, din municipiul Suceava, zis „Ombladon” şi Constantin Cucu, de 26 de ani, alias „Solo”, din comuna Drăgoieşti, au fost daţi pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunilor de viol în formă continuată. „Ombladon” va fi judecat şi pentru furt calificat, după ce anchetatorii au stabilit că acesta i-a sustras telefonul mobil victimei, un tânăr de 19 ani, care era coleg de serviciu cu inculpatul Repede, cei doi fiind angajaţi ca muncitori necalificaţi la o firmă de construcţii din municipiul Suceava.

 

Bătut şi violat, într-o parcare din spatele magazinului Albina

În ziua comiterii faptei (4 august a.c.), victima, Răzvan Ş., a fost chemată de colegul de muncă la „una mică”, acesta din urmă spunându-i că va face cinste de ziua lui.

La petrecerea ad-hoc prin crâşmele din zona George Enescu a venit şi un amic de-al lui „Ombladon”, Constantin Cucu.

Tânărul de 19 ani s-a îmbătat tare şi, împreună cu cei doi tovarăşi de pahar, s-au dus la baie la supermarketul Kaufland, intrând în compartimentul destinat persoanelor cu dizabilităţi. Aici, Răzvan Ş. a leşinat din cauza stării avansate de ebrietate, iar cei doi inculpaţi, după cum au mărturisit de altfel în faţa procurorilor, l-au aşezat pe un wc pe tânărul de 19 ani şi  i-au introdus pe rând penisul în gură, de mai multe ori, pentru a-şi bate joc de el.

De la Kaufland, l-au cărat până în spatele magazinului Albina, într-o parcare între blocuri, unde l-au trântit la pământ pe tânărul de 19 ani şi au început să-i care pumni şi picioare peste tot corpul, cu intenţia de a-l viola din nou.

La un moment dat, se arată în rechizitoriu, Gabriel Repede l-a prins de mâna stângă pe Răzvan Ş. şi i-a răsucit-o brusc la spate, rupându-i-o, timp în care Constantin Cucu i-a dat pantalonii şi chiloţii jos şi i-a introdus trei degete în anus. Din cauza durerii, victima a leşinat, iar agresorii au abandonat-o şi au plecat dispărut din zonă.

Victima a ajuns la „Urgenţele” Spitalului Judeţean, după ce câţiva tineri care treceau prin zonă au auzit strigătele de ajutor ale acesteia şi au sunat la 112.

Ulterior, tânărul de 19 ani a constatat că i-a dispărut telefonul mobil (găsit de anchetatori la Repede) şi abonamentul pentru transport public local.

 

Inculpaţii, recidivişti

Cei doi inculpaţi sunt recidivişti, Repede fiind eliberat condiţionat din penitenciar în septembrie 2012, cu un rest de pedeapă de 479 de zile, iar Cucu era în termenul de încercare al unei pedepse de trei ani de închisoare cu suspendare.

În 2010, cei doi au fost daţi pe mâna judecătorilor pentru că, alături de alţi doi indivizi, pe 17 decembrie 2009, au sechestrat şi bătut un tânăr, pe motiv că acesta din urmă l-ar fi „turnat” la poliţie pe Gabriel Repede.
Victima, un tânăr în vârstă de 18 ani, a trăit clipe de coşmar, fiind băgată la un moment dat de agresori în portbagajul unui taxi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au recunoscut că au violat un tânăr care leşinase în baia de la Kaufland.
 Vizualizări articol: 6401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Au recunoscut că au violat un tânăr care leşinase în baia de la Kaufland2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare cand punem la zid si basinutza hiper toxica trimis de
(31 aug 2013, 16:16:52
Oare cand oamenii lu basila o sa recunoasca “de bunavoie” sau fortati ca au violat in mod satanic trupul si asa slabit si vulnerabil al Romaniei ?
2.   Prea multe detalii trimis de
(31 aug 2013, 18:14:21
Nu credeti ca articolul putea fi redactat si fara asa de multe detalii?? Consider ca astfel de articole pot da idei unor minti si asa bolnave, deci domnilor redactori, nu mai numarati cate degete i-au bagat pe ici pe colo ......ca tot viol se cheama
3.   Legea trimis de
( 1 sep 2013, 10:27:42
de vina e justitia ca nu si-a facut datoria lau eliberat conditionat daca nul elibera nu se intampla da are dreptate mandiuc toate caricaturile vin din radauti tarani obositi
4.   Domnilor jurnalisti.. trimis de
( 3 sep 2013, 23:06:12
are dreptate punisher in legatura cu detaliile...cate degete sau unde i le-a bagat....mai important ar fi fost fotografiile celor doi...ca sa-i vada lumea.,sa-i vada prietenii sau parintii sa stie lumea cine suntsi unde au fost crescuti...chiar va rog sa reveniti la caz si sa puneti si foto cu cei doi nenorociti..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei