Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 190 (5397)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate poliţie

Sărbătoarea Sfintei Marii, cu mai puţine furturi şi scandaluri decât în anii trecuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a anunţat că cei peste cinci sute de poliţişti care au fost mobilizaţi în cadrul acţiunilor de control şi de prevenire a infracţiunilor în ziua de 15 august, de Adormirea Maicii Domnului, au reuşit să aducă o scădere pe toate liniile a riscului infracţional specific zilelor aglomerate de acest gen.

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, a declarat că la capitolul furturi, pe 15 august 2013, au fost sesizate doar două fapte în tot judeţul, cu un prejudiciu de 2.500 de lei. Prin comparaţie, în 2012, de Adormirea Maicii Domnului s-au înregistrat patru furturi, cu un prejudiciu de 7.500 de lei, în timp ce în 2011, în aceeaşi zi, prejudiciul comis de hoţi a fost de 20.000 de lei.

„Spre deosebire de anii 2011 şi 2012, când s-au înregistrat agresiuni cu folosirea cuţitului şi a altor obiecte înţepătoare, precum şi fapte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în acest an, în data de 15 august, a fost sesizată o singură agresiune, în zona unui popas turistic din Câmpulung Moldovenesc, fără a fi necesar ca victima să primească îngrijiri medicale”, a arătat inspectorul principal.

Totodată, îmbucurător mai este că pe 15 august 2013 nu s-au mai înregistrat, ca în anii precedenţi, accidente soldate cu decedaţi sau răniţi grav, mulţi din rândul celor care veneau spre manifestările religioase de la Cacica sau Putna.

„Credem că prezenţa poliţiştilor în zonele aglomerate şi în trafic a dus la prevenirea infracţiunilor de mare violenţă, a celor de furt cu prejudicii mari sau a deceselor ca urmare a accidentelor rutiere”, a mai punctat inspectorul principal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sărbătoarea Sfintei Marii, cu mai puţine furturi şi scandaluri decât în anii trecuţi.
 Vizualizări articol: 1187 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sărbătoarea Sfintei Marii, cu mai puţine furturi şi scandaluri decât în anii trecuţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei