Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 190 (5397)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sugestie

Ponta recomandă fondurile europene şi parteneriatul public privat pentru terminarea pârtiei de pe Rarău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Soluţiile pentru finalizarea lucrărilor la pârtia de schi de pe masivul Rarău ar putea fi atragerea de fonduri europene sau realizarea unui parteneriat public privat. Afirmaţia îi aparţine premierului României, Victor Ponta, care a declarat la Suceava că nu mai există fonduri publice pentru pârtii. „Mai uşor cu pârtiile din bani publici, pentru că nu avem”, a precizat Ponta.

El a arătat că ştie care este stadiul lucrărilor la pârtia de schi de pe Rarău, însă atunci când s-a început aceasta investiţie ar fi fost mai bine să fi existat toată finanţarea. „Dacă există programe europene, dacă există proiecte de parteneriat public privat, le sprijin. Când nu am bani pentru şcoli, spitale şi disponibilizaţi, atunci nici bani de la buget pentru pârtii nu am. Ca să fiu foarte direct”, a subliniat Victor Ponta.

El a arătat că în situaţia în care această pârtie este o investiţie profitabilă, în mod sigur va exista un parteneriat public privat sau un program european de dezvoltare pentru finalizarea investiţiei. „Nu vreau să vă mint şi să vă spun că vă dau bani de la buget pentru pârtii, când şcolile au toaletele în curte. Prefer să vă spun adevărul decât poveştile cu pârtiile unde nu e zăpadă. Astea o să le aflaţi anul viitor, în campania prezidenţială a doamnei Elena Udrea”, a încheiat Victor Ponta. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta recomandă fondurile europene şi parteneriatul public privat pentru terminarea pârtiei de pe Rarău.
 Vizualizări articol: 2637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ponta recomandă fondurile europene şi parteneriatul public privat pentru terminarea pârtiei de pe Rarău1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ne meritam soarta! trimis de
(20 aug 2013, 11:53:35
Bravo domnule ponta! Esti exact asa cum mi-am imaginat inca de pe vremea in care te vota 70% din prostimea romaneasca. Cu asa prim-ministru, cu ministri ca Grapini sau Sova, care nu inteleg nimic din ce inseamna investitii profitabile (de fapt chiar ïntelesul cuvantului "ïnvestitie" le cam scapa), ne vom prabusi ca tara in cel mult doi ani.
Cunosteti vreo mare investitie inceputa, sau macar continuata de actuala gasca de hoti si prosti care ne guverneaza? Cat vor putea da pomeni electorale si ajutoare care incurajeaza nemunca din bani imprumutati?
Auzi, ca scolile au WC-uri in curte si de aia nu sunt bani pentru investitii care produc bani si locuri de munca! Partiile de sci, domnule "doctor", sun unele din cele mai profitabile investitii din lume! Din partii de schi traieste o tara ca Austria, si din complexele schiabile au bani si pentru WC-uri. Cu, sau fara partii, scolile vor avea toaletele tot in gradina sub guvernarea USL!
Partia de la Campulung, stimata doamna producatoare de chiloti Maria Grapini nu a fost proiectata pentru a se da cu schiurile primarul, ci pentru ca produce multi bani, atrage investitii private masive in industria hoteliera si de agrement si deschide foarte multe locuri de muca. Ce faci apoi cu cele 10 milioane de Euro investite deja (prin Hotarare de Guvern!) la partia de la Campulung Moldovenesc?
Iti bati joc banii tarii domnule Ponta!
Chestiile astea ti-au trecut printre urechi (nu sunt sigur ca ai ceva intre ele), domnule prim-ministru care esti pus acolo ca sa dezvolti o tara, nu sa faci pe plac clientelei politice?
70% ? Ne meritam soarta!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei