Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 149 (5356)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cumplit

Şi-a omorât viitoarea soţie în accident şi le-a spus polițiștilor că ea fusese la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentul cumplit de joi seară, în urma căruia o tânără de 23 de ani a decedat, după ce Dacia în care se afla alături de viitorul ei soţ s-a răsturnat într-o râpă, în albia râului Bistriţa, pe raza oraşului Broşteni, a avut un deznodământ halucinant, după ce poliţiştii au stabilit că tânărul se afla la volan, şi nu victima, aşa cum declarase respectivul la audieri.

De altfel, potrivit unui comunicat de presă remis ieri de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, tânărul în cauză,Bogdan Mitea, în vârstă de 26 de ani, din Broşteni, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a dispus faţă de acesta măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 29 de zile.

„Cu ocazia audierilor și a prezentării probelor administrate în dosar, cel în cauză a recunoscut faptele comise”, a transmis ieri comisarul-şef Cristian Papuc, din cadrul Biroului de Presă al poliţiei judeţene.

 

Era băut şi a dat vina pe ea, deşi fata nu avea nici măcar permis de conducere

Accidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 18.45, pe DN 17 B, în oraşul Broşteni. Roxana Târlă, în vârstă de 23 de ani, domiciliată în Câmpulung Moldovenesc, şi  Bogdan Mitea se deplasau cu un autoturism Dacia 1310. Cei doi tineri urmau să se căsătorească la începutul lunii august a acestui an şi pregăteau deja invitaţiile la nuntă.

Într-o curbă la dreapta, pe fondul vitezei neadaptate, autoturismul Dacia a fost scăpat de sub control, iar maşina a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat la o diferenţă de nivel de şapte metri, în albia râului Bistriţa. În urma impactului, tânăra nu a mai avut nici o şansă, însă Bogdan Mitea a ieşit pe picioare din maşină, fiind diagnosticat ulterior cu leziuni uşoare.

Când au ajuns poliţiştii la faţa locului, tânărul era în stare de şoc şi a declarat că el se afla la volan. A fost pus să sufle în alcooltest, iar aparatul a indicat o alcoolemie în aerul expirat de 0,66 la mie.

Ulterior, însă, la audieri, la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a dat-o la întors, susţinând că nu conducea el maşina în momentul producerii accidentului, ci iubita sa. Deşi victima nu avea permis de conducere, Bogdan Mitea a declarat că fata l-a rugat să o lase şi pe ea puţin la volan, să înveţe să conducă.

Poziţia în care a fost găsită victima nu a putut să-i lămurească pe poliţişti pe ce scaun stătea aceasta în maşină, însă suspiciunile lor cum că fata se afla în dreapta şoferului, şi nu la volan, trebuiau verificate.

Potrivit martorilor, maşina rula cu o viteză de 70-80 de kilometri la oră în momentul producerii accidentului, condiţii în care este greu de crezut că o tânără fără permis, care nu ştia să conducă, ar fi mers cu o asemenea viteză.

După modul de producere a leziunilor, dar şi în baza altor probe administrate în urma anchetei, poliţiştii de la Circulaţie au stabilit clar că la volan se afla Bogdan Mitea şi nu Roxana Târlă.

Tânărul a fost reţinut 24 de ore, iar după o noapte petrecută în arestul poliţiei a recunoscut tot, mărturisind că el conducea maşina. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a omorât viitoarea soţie în accident şi le-a spus polițiștilor că ea fusese la volan.
 Vizualizări articol: 18846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 22 voturi
Şi-a omorât viitoarea soţie în accident şi le-a spus polițiștilor că ea fusese la volan2.5522

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Violenta si agrisivitatea duse le extrem! trimis de
( 1 iul 2013, 11:59:50
Ce singe rece a putut avea tipul asta! Violenta si agresivitatea duce la acte monstruoase !
Din pacate se observa accese de duritate incredibila si-n joaca copiilor...
2.   * trimis de
( 1 iul 2013, 15:29:04
multora li-i sufletu' mai murdar decât ciorapii ce îi poartă
aşa,şi ?!viaţa pune pământ pe fată şi..uitare pe el
un amestec bogat în compromisuri e ce numim noi "soartă"
mortu' nu (se) plânge, viul ... plânge doar niţel

3.   Dumnezeu s o odihneasca in pace! trimis de
( 3 iul 2013, 10:04:57
Si totusi a murit un om...un copil... Nu a omorat o Bogdan , cum putem fi atat de rai ,atat de nesimtiti ,atat de suprficiali in tot ceea ce facem sau scriem?
Ce i spuneti mamei celeia care si ingroapa fata in loc sa o marite? cum ,voi, crestini, mame, tati ,frati, surori,prieteni, oameni la urma urmei , o mangaiati?
Lui Bogdan ce i spuneti? El nu credeti ca va trai toata viata cu aceasta drama in suflet?
in loc sa ajutati , nu i de dorit nimanui pe asta lume asa ceva, va gasiti ca proasta in targ sa aratati cu degetul sa radeti... SI NU VA GANDITI CA ORICAND, DAR ORICAND VI SE POATE INTAMPLA SI VOUA ... DE AIA NE MOR TINERII, ATATIA TINERI IN ACCIDENTE!!
DIN CAUZA RAUTATII NOASTRE....NU CA UNII SUNT MAI BUNI SAU MAI RAI!!! NE AJUNG RAUTATILE DIN URMA PE TOTI...INTR UN FEL SAU ALTUL...
PACAT DE CEI DOI TINERI...ATA DE PUTIN LE TREBUIE ,ATAT DE PUTINA NEATENTIE LA VOLAN , ALCOOL SI SI DISTRUG VIETILE....
OARE DE CE NU INTELEG TINERII NOSTRII CA LA VOLAN NU TREBUIE SA BEI

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei