Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 148 (5355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Accidente groaznice

O tânără s-a izbit într-un stâlp cu un BMW care apoi a luat foc. Alta a murit după ce maşina în care se afla a plonjat în albia unui râu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viaţa s-a sfârşit brusc şi tragic pentru două tinere, una în vârstă de 19 ani şi una de 23 de ani, după două accidente rutiere petrecute într-un mod foarte violent. Lipsa de experienţă în condus, teribilismul şi alcoolul par să fi fost cauzele celor două tragedii, una petrecută la Siret şi una la Broşteni.

 

De la doi tineri care urmau să se căsătorească, la o mare tragedie

Un prim accident s-a produs joi seară, în jurul orei 18.45, pe DN 17 B, în oraşul Broşteni. Doi tineri, Roxana Târlă, în vârstă de 23 de ani, domiciliată în Câmpulung Moldovenesc, şi Vasile Bogdan Mitea, în vârstă de 26 de ani, din Broşteni, se deplasau cu un autoturism Dacia 1310. Cei doi tineri urmau să se căsătorească în scurt timp, iar în această perioadă împărţeau invitaţii la nuntă.

Conform anchetei preliminare a poliţiei, într-o curbă la dreapta, pe fondul vitezei neadaptate, autoturismul a fost scăpat de sub control. Dacia a părăsit drumul şi s-a răsturnat la o diferenţă de nivel de şapte metri, în albia râului Bistriţa. Impactul i-a fost fatal tinerei în vârstă de 23 de ani. Ca prin minune, prietenul ei a ieşit pe propriile picioare din maşină, fiind diagnosticat ulterior cu leziuni uşoare.

 

Tânărul care a supravieţuit a declarat că prietena lui se afla la volan. Poliţiştii l-au contrazis

Trebuie spus că ancheta din acest caz a pusprobleme deosebite poliţiştilor. Tânărul care a supravieţuit, posesor de permis de conducere şi proprietarul maşinii, le-a declarat anchetatorilor că nu el se afla la volan, ci prietena sa. Asta în condiţiile în care  tânărul în vârstă de 26 de ani era băut, având o concentraţie de 0,66 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

El le-a explicat anchetatorilor că a lăsat-o pe tânără la volan, aceasta, care nu este posesoare de permis, dorind să înveţe să conducă.

Având în vedere complexitatea cazului (poziţia în care a fost găsită victima la locul tragediei nu a putut lămuri clar dacă aceasta se afla la volan sau pe scaunul din dreapta), o echipă de ofiţeri de la Serviciul Rutier Suceava şi de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Vatra Dornei a început ieri o amplă anchetă. Au fost căutaţi şi găsiţi martori care au observat maşina înainte de accident.

După coroborarea tuturor probelor, anchetatorii au ajuns la concluzia aproape certă că la volan s-a aflat Vasile Bogdan Mitea. Aseară, pe numele său a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Pus sub acuzare pentru ucidere din culpă în formă agravantă (consum de alcool), acesta urmează a fi prezentat astăzi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Din informaţiile pe care le avem, acesta şi-a recunoscut în cele din urmă fapta. 

 

La 19 ani, conducea un BMW pe care nu a reuşit să-l stăpânească şi a avut parte de o moarte cumplită

Al doilea accident, cu mult mai puţine necunoscute, dar la fel de tragic, s-a produs vineri dimineaţă, în jurul orei 4.00, pe DN 2, imediat după ieşirea din oraşul Siret spre Suceava.

O tânără de doar 19 ani, Andreea Dobru, din Siret, conducea un autoturism BMW, în dreapta sa aflându-se o prietenă de aceeaşi vârstă.

Aflată la volanul unei maşini rapide, cu tracţiune pe spate, tânăra, posesoare de permis de conducere din noiembrie 2012, nu a reuşit să o stăpânească. Asta cu atât mai mult cu cât se deplasa pe un carosabil umed. Scăpat de sub control, autoturismul a lovit violent un copac şi un stâlp de electricitate. În urma impactului, autoturismul BMW a luat foc.  

 

Colege la liceul din localitate, aveau în această perioadă bacalaureatul

La faţa locului au intervenit pompierii de la Garda de Intervenţie Siret. La sosirea acestora, maşina era în flăcări. Tânăra din dreapta a reuşit să iasă din maşină şi a scăpat cu viaţă. Din păcate, tânăra de la volan nu a fost la fel de norocoasă. După ce au stins incendiul, pompierii au găsit-o decedată.

Din ancheta poliţiştilor rutieri a rezultat că accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum şi a lipsei de experienţă în condus.

Cele două tinere erau colege la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret şi aveau în această perioadă bacalaureatul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără s-a izbit într-un stâlp cu un BMW care apoi a luat foc. Alta a murit după ce maşina în care se afla a plonjat în albia unui râu.
 Vizualizări articol: 23226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.54/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 13 voturi
O tânără s-a izbit într-un stâlp cu un BMW care apoi a luat foc. Alta a murit după ce maşina în care se afla a plonjat în albia unui râu4.5513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce trist, a murit cu p*la-n transa trimis de
(29 iun 2013, 11:30:35
de unde are un copil masina, BMW ? si unde mergea la ora aia ? buna fata, daca scadea pretu'
1.1  RE: Ce trist, a murit cu p*la-n transa trimis de
(29 iun 2013, 11:51:16
parintii sunt de vina.. Au copii care invata foarte bine si se gandesc sa le faca o bucurie. le cumpara o masina puternica ,dar nu se gandesc la consecinte. Sau mai rau ii ajuta sa ia examenul cu bani
1.2  RE: Ce trist, a murit cu p*la-n transa trimis de
(29 iun 2013, 12:07:15
nu era masina parintilor... ci a unor "baietasi"
2.   Draga prietene trimis de
(29 iun 2013, 11:35:05
Draga Gigi, aceasta fata este de nota 10+, tocmai ce a terminat liceul. Nu est in masura sa spui tu cu ce a murit si ce preturi avea... Ar trebui sa-ti fie rusine, fata avea o viata inainte de trait si chiar planuri de nunta !!! Asemenea oameni ca tine nu au ce comenta intr-un ziar public.
2.1  RE: Draga prietene trimis de
(29 iun 2013, 12:08:31
Bine, planuri de nunta, dar cu toti nu cred ca intra nici in curtea bisricii.
3.   Public, public, dar s-o știm și noi! trimis de
(29 iun 2013, 12:32:52
Dau un bănuț pentru cine-mi spune numele unui ziar nepublic! Trebe să aibă ăia niște subiecte esoterice de te doare mintea!

ZIAR = PUBLICAȚIE periodică, de obicei cotidiană, în care se tipăresc știri, informații politice, sociale, culturale, etc. de actualitate; gazetă, jurnal.

PUBLICAȚIE = Faptul de a publica; (concr.) ceea ce se tipărește, SE AFIȘEAZĂ; (în special) tipăritură cu apariție periodică.
4.   * trimis de
(29 iun 2013, 12:39:54
când se dă-n bărci îi place, cin' să-i spună
că-i bine (chiar f bine) da'i şi rău
mortu-i amintire NU O " FATĂ BUNĂ "
cum amintire-i şi acel BMWu

nuş' ce părinţi are dar ştiu că regretă
c-au lăsat fata bună să-i fie "f bine"
ea nu suferă, acum, nu-i trebe nici vignetă
şi nici pt ce-a făcut nu îi e ruşine

ca orice tragedie.. are explicaţii
dar explicaţiile nu repară... doar explică
de ce-şi trăiesc viaţa haotic îmbuibaţii
şi-o ard în mostre de inconştienţă-n a lor clică

5.   Este NEDREPT... trimis de
(29 iun 2013, 13:23:47
Ca un copil strălucit, absolvent de gimnaziu cu media 9,78 (9,52 admitere), care acum o lună susținuse simularea examenului de admitere la UMF Gr. T Popa Iași, „să învețe a muri vreodată”.
Matei (19.14) și superiorul său ierarhic sunt niște sadici nemiloși.

NU E DREPT!
5.1  RE: Este NEDREPT... trimis de
(29 iun 2013, 15:58:25
Fairness ar fi fost ca Domnul Zeu s-o rădice la dreapta Luia pe acritura aia nulipară (sau nuligestă), cotoroanța asexuat-monoică, nemângâiată de la ultima glaciațiune, care, teoretic, își perpetuează spița prin partenogeneză și care, de la „înălțimea” inexorabilă a cinului ei de pedagogă, își închipuie că are DREPTUL MORAL de a rădica și de a arunca piatra moralizatoare.
Ș-așa babornița o făcut degeaba umbră pâmântului, ș-o trăit traiul și și-o hgalit malaiul, așa că o eventuală substituție reparatorie a subiectului tristului eveniment ar fi făcut ca lumea asta să devină un pic mai bună prin dispariția unei cobre regale deosebit de veninoase.
Vrăjitoareo, la dreapta Tatălui, Fugaaa 'arș!
6.   Volanul a ajuns o distractie, o placere.... trimis de
(29 iun 2013, 13:27:20

Evolutia umana, ,,obliga” in aceste timpuri femeia moderna sa iasa din anonimat si sa faca si ce nu a mai facut, chiar daca inca nu s-a adaptat!
Sexul frumos devine din ce in ce mai indraznet, mai dezinhibat,a obtinut egalitatea pentru care a luptat dar vrea si mai mult! Si uite ce se intimpla ! Volanul a ajuns o distractie, o placere ca oricare alta, fara urma de responsabilitate.

Noi, supusii lor, cuminti si ascultatori, cum suntem noi barbatii, le indragim si le iubim ca nimic pe lume...dar ne este frica si ne rugam sa nu se intimple ceva, cind le stim la volan!
Volanul a ajuns o distractie, o placere!? ..

7.   EmineM - „Odă în metru antic” trimis de
(29 iun 2013, 15:17:31
„Nu credeam să-nvăţ a muri vrodată;
Pururi tânăr, înfăşurat în manta-mi,
Ochii mei nălţam visători la steaua
Singurătăţii.

Când deodată tu răsărişi în cale-mi,
Suferinţă tu, dureros de dulce...
Pân-în fund băui voluptatea morţii
Nendurătoare.

Jalnic ard de viu chinuit ca Nessus.
Ori ca Hercul înveninat de haina-i;
Focul meu a-l stinge nu pot cu toate
Apele mării.

De-al meu propriu vis, mistuit mă vaiet,
Pe-al meu propriu rug, mă topesc în flăcări...
Pot să mai renviu luminos din el ca
Pasărea Phoenix?

Piară-mi ochii turburători din cale,
Vino iar în sân, nepăsare tristă;
Ca să pot muri liniştit, pe mine
Mie redă-mă!”

------
Cotoroanțele cu inima împietrită în solitudinea existenței mizerabile să facă bine și să-și astupe Big Mouth-ul predestinat hulei, calomniei, insultei și ofensei!
8.   Inconștiență crasă trimis de
(29 iun 2013, 16:04:49
Așadar ai împlinit 18 ani. Ia apucă-te tu și fă școala de șoferi, că nu e un moft, e o necesitate. Până aici e ok. Apoi, pe principiul ”eu te-am făcut eu te omor”, ia de-aici și un animal de BMW, chiar dacă n-ai experiență, chiar dacă drumurile sunt proaste, o să găsești tu ieșirea spre highway to hell. Desigur, putea să se întâmple la fel și cu o altfel de mașină, dar nu-i foarte înțelept să-ți urci copilul în șaua unui cal nărăvaș, urmările pot fi tragice.
8.1  RE: Inconștiență crasă trimis de
(29 iun 2013, 16:11:34
Iar în celălalt caz, dacă intr-adevăr ăla a pus-o pe fată pe locul șoferului, îmi vine pofta de latină și spun lapidatio.
8.2  RE: Inconștiență crasă trimis de
(29 iun 2013, 16:21:28
Ce-i adevărat că locul acela, de la intrarea în Siret (venind dinspre Suceava) chiar că seamănă cu Ausgangul către Autobahn 66 - der Autobahn zur Hölle.
În locul ăla mulți s-au preumblat la retezat copaci cu bara de protecție. E un loc ciudat, în curbă prelungă și cu o pantă accentuată. În partea în care s-a produs drama e o râpă - soră vitregă cu cea muntenegreană.
Dacă mai pui la socoteală faptul că drumul e plin de șleauri și gropi tencuite la mișto cu niște baligi de plombe, plus ceva ploiță care să reducă factorul aderență și mulți horsepower sub capotă încredințați unei copchilițe inocente, tabloul unei drame anunțate este complet.

Dar să vină o acritură murată care să-nceapă să arunce cu prejudecăți nesustenabile (ora accidentului) și calomnii absolut gratuite (consum de alcool), deja este prea mult pentru minima decență cerută de tragismul unui asemenea eveniment.
9.   Judecata nu e o solutie! trimis de
(29 iun 2013, 16:26:14
Intr-adevar masina in zilele noastre e o necesitate!! Viteza poate fi o pasiune...dar de multe ori nu si cauza accidentelor...Avand aceeasi marca de masina recunosc ca nu as schimba-o doar pentru ca e prea puternica...are mai multa siguranta si mai multa stabilitate la drum(cine stie,cunoaste). Tragic e ca din ce in ce mai multi tineri sfarsesc astfel,iar comentariile rautacioase nu vor duce in nici un fel la reducerea accidentelor...
9.1  RE: Judecata nu e o solutie! trimis de
(29 iun 2013, 16:41:21
Bine că măcar ai priceput exact ce-am spus noi aici...
10.   R.I.P PATRICIA trimis de
(29 iun 2013, 20:57:10
Maşina nu era a părinţilor...Era a prietenului său.La uma urmei,astea sunt detalii.Nimeni nu mai poate s-o învie...şi câtă durere a lăsat în urmă..of,Patricia...Avem reconfirmarea unui fapt cert: viteza ucide.Dumnezeu să te ierte,Patricia.Ai fost un înger de fată..Iar cei care nu ştiu întreaga poveste,rog respectuos să nu comentaţi aiurea.Daca v-aţi afla in situaţia familiei,părinţilor şi a prietenului,nu cred că v-ar fi uşor să vorbiţi.Odihneşte-te în pace,Patricia.Acum vei fi doctorul îngerilor,nu al oamenilor,aşa cum ţi-ai dorit...Rămas-bun,copil frumos!
11.   Si totusi.... trimis de
(29 iun 2013, 23:52:11
Ceva pute in Danemarca. Cine cunoaste drumul stie ca pe aceea portiune nu poti circula cu mai mult de 50km/h in conditii de siguranta nici la urcat nici la coborare.Conducatoru (-area) auto era din zona asa ca era familiarizat (ă) cu zona. La aceea ora nu cred ca ducea bunica la ocazie spre Suceava. Era iesita de prin vreo sparluga de bodega si gonea nebuneste undeva.Cand o sa ne desteptam si noi ca natiune si o sa implementam asigurarea obligatorie pentru persoana care conduce o masina si nu pentru cea care o detine? Daca o sa fie 1000-2000 Eur pe an, asiguare pentru persoanele incepatoare cu masini ce depasesc 70-90 Cp nu o sa mai vezi tot copchilul la volanul masinilor puternice ca HP.
12.   Condoleante trimis de
(30 iun 2013, 15:38:29
Pacat de fata, nu merita sa moara la varsta asta, dar totusi parintii trebuia sa fie mai responsabil de ea, la ora 4 prin oras, oboseala si poate ceva alcool sau poate mai si altceva, toti sium cum s-au luat permisele la siret mai ales ca era din familie cu bani, si nici prietenul care i-a dat masina la o tura nu-i prea cuminte, dai tu o asa masina cu multi cai si cu tractiune pe spate la o fata sa mearga la plimbare la ora 4 nu mi se pare corect.
12.1  RE: Condoleante trimis de
( 1 iul 2013, 10:18:29
„Voi cei de la Monitorul [...] pentru ce postati aceste prostii?”

Tî pomniș, durak?
Iob tvoi mati!
13.   Ucraina trimis de
( 1 iul 2013, 00:35:59
Si tu te dai mare cunoscator dar defapt esti un rupt in gura?

De unde plm sti tu cum s-au luat permisele la Siret si ce bani avea familia ei? Sau de unde plm sti tu ca Alex nu era baiat cuminte?

Ce gust are  ☭ u` pe care il mananci? E de la turci sau Ucrainieni?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei