Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 148 (5355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vieţi pierdute

Două agresiuni s-au transformat în tragedii după ce victimele au murit pe pat de spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două cazuri de agresiune s-au transformat în tragedii după ce victimele au murit la Spitalul Judeţean Suceava. Este cazul unui tânăr în vârstă de 34 de ani din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, şi al unui bărbat de 47 de ani din Bogata-Baia, care au murit după mai bine de două săptămâni de agonie, primul după ce a fost atacat în stradă şi bătut, iar al doilea după ce, în urma unei îmbrânceli pe fond de consum de alcool, a căzut cu capul de asfalt. 

 

Cum poate muri un om de aproape doi metri înălţime de la o îmbrânceală

Ambele agresiuni cu final tragic s-au petrecut marţi, 11 iunie. Cazurile sunt însă diferite, pentru că una dintre agresiuni a fost foarte violentă, în timp ce alta a fost doar o altercaţie care s-a sfârşit cum nu se putea mai prost.  

 Un tânăr în vârstă de 18 ani, Cristian Laurenţiu Rusu, din satul Bogata, comuna Baia, avut un schimb de replici în stradă, pe fondul consumului de alcool, cu un consătean, Ghiorghi Iftimie, în vârstă de 47 de ani. Acesta din urmă, un bărbat de aproape doi metri înălţime, a fost împins de tânărul de 18 ani şi s-a prăbuşit cu capul de asfalt. Bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost preluat în comă de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru el, iar decesul a survenit acum două zile. Încă de la început medicii s-au arătat sceptici în privinţa şanselor de supravieţuire ale bărbatului.

Cât despre tânărul în vârstă de 18 ani, acesta a mai avut o serie de probleme de comportament, însă nu era cunoscut ca o persoană violentă. Din păcate, tragedii de acest gen au apărut periodic în judeţ. Pe fond de consum de alcool, în apropierea unor cluburi sau baruri, o simplă altercaţie poate duce la moartea unui om.

Anchetatorii urmează să schimbe încadrarea juridică a acestei fapte, iar suspectul va fi pus sub acuzare pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Această infracţiune este pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 5 la 15 ani.

 

A murit după o bătaie sălbatică, în stradă, cu parii

Cealaltă agresiune a fost de cu totul altă natură. Pe 11 iunie, poliţiştii au fost sesizaţi că în faţa unui magazin din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, doi fraţi au fost atacaţi cu parii şi loviţi violent în timp ce se deplasau spre casă. La faţa locului s-a constatat că fraţii Florin şi Ioan Solomon, în vârstă de 30, respectiv 34 de ani, de etnie romă, care se deplasau spre casă cu o căruţă, au fost atacaţi cu parii şi mai multe obiecte contondente de mai mulţi consăteni. Cei doi au fost lăsaţi practic laţi la pământ, fiind transportaţi la spital. Tânărul în vârstă de 34 de ani, Ioan Solomon, a decedat acum două zile la spital.

Pe lista suspecţilor poliţiei se află patru consăteni, tot din neamul Solomon. Poliţiştii urmează să schimbe încadrarea juridică a faptei, iar cel puţin unul dintre suspecţi va fi pus sub acuzare pentru omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două agresiuni s-au transformat în tragedii după ce victimele au murit pe pat de spital.
 Vizualizări articol: 3619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Două agresiuni s-au transformat în tragedii după ce victimele au murit pe pat de spital3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei