Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 135 (5342)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tombolă

Shopping City oferă un iPhone 4 şi multe alte premii cumpărătorilor fideli

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 10-23 iunie, „Cumpărăturile sună bine cu un iPhone 4”, la Shopping City Suceava. Sezonul de vară aduce valuri de surprize cumpărătorilor fideli, oferindu-le şansa de a câştiga garantat un voucher de 50 de lei şi marele premiu, constând într-un iPhone 4. Iubitorii tehnologiei de ultimă generaţie au şansa de a câştiga, la marea extragere a tombolei, care va avea loc pe 24 iunie, un iPhone 4, telefon care surprinde prin eleganţa designului şi uşurinţa de utilizare.

Pentru a putea beneficia de premiile puse în joc, clienţii vor primi, la fiecare 10 lei cheltuiţi pe un singur bon de casă, un punct bonus de la Info Point. Clienţii trebuie să se prezinte la Info Point-ul amplasat în faţa magazinului Leonardo, din incinta Shopping City Suceava, de unde să ridice talonul colector şi bonul fiscal. Când vor colecţiona 30 de puncte bonus, vor intra în posesia unui voucher în valoare de 50 de lei. În plus, talonul completat pentru tombolă le oferă şansa de a intra în cursa pentru câştigarea marelui premiu al campaniei, un iPhone 4.

 

Oferte şi reduceri la Shopping City

Magazinele din Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 50% la o gamă largă de produse perfecte pentru sezonul estival. Cei care doresc să-şi reînnoiască garderoba pot beneficia de următoarele oferte: Mondex – reduceri de până la 25% în fiecare zi a lunii, Leonardo - cumpără o pereche de încălţăminte cu preţ redus şi pentru a doua pereche primeşti 50% reducere sau cumpără două perechi cu preţ redus şi pe a treia o primeşti gratuit, Champion – reduceri la articolele pentru copii şi adulţi, Benvenuti – 30% reducere la sute de produse, Gatta – 4+1 gratis la ciorapii Laura 15 DEN.

Oferte tentante au pregătit şi farmacia Centrofarm – 30% reducere la produsele solare Bioderma pentru copii, Alexandria Librării – 20% reducere la cele mai frumoase cărţi fantasy şi Sabrini – reduceri de până la 50% la ceasuri, bijuterii din argint sau din aur, cu diamante sau alte pietre preţioase. Parfumuri şi produse cosmetice cu reduceri de până la 40% pot fi cumpărate de la B&B Collection. Pentru achiziţii de electronice şi electrocasnice, clienţii pot beneficia de 20% reducere la Flanco.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Shopping City oferă un iPhone 4 şi multe alte premii cumpărătorilor fideli.
 Vizualizări articol: 1108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shopping City oferă un iPhone 4 şi multe alte premii cumpărătorilor fideli0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei