Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 135 (5342)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demers

Poliţia Rutieră solicită montarea de parapeţi în zona unde un camion cu lemne a strivit oamenii dintr-o curte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava solicită reprezentanţilor de la Compania de Drumuri Naţionale luarea de măsuri suplimentare pentru protejarea caselor de pe DN 17, în satul Prisaca Dornei, comuna Vama, în zona unde la finele lunii mai un tir cu lemne scăpat de sub control într-o curbă deosebit de periculoasă s-a răsturnat în curtea unei locuinţe, strivind doi oameni, tată şi fiică.

Este vorba de o serie de locuinţe aflate la marginea drumului, în zonele cu curbe periculoase.

Subcomisarul Petrică Jucan, şeful Serviciului Rutier Suceava, a declarat:

 „Am avut o serie de discuţii cu reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc şi credem că singura soluţie este montarea de parapeţi metalici, pentru a proteja în măsura în care se poate locuinţele. De asemenea, o măsură suplimentară ar fi şi montarea de benzi rezonatoare în zonele cu curbe periculoase”.

El a precizat că, din punctul de vedere al Poliţiei Rutiere, semnalizarea curbelor periculoase de la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc spre Vama este suficientă. 

Pe 30 mai, în jurul orei 21.00, un tir încărcat cu cherestea, fără licenţă, condus de un bărbat de 32 de ani, care circula dinspre Câmpulung, a ieşit în afara drumului, s-a zdrobit de un gard, iar tonele de cherestea s-au prăvălit în curtea unui localnic. Doi oameni, tată şi fiică, care tocmai se aşezaseră pe banca unui leagăn, în curte, au fost pur şi simplu striviţi de lemne, fără a avea timp nici măcar să mai reacţioneze. Nici cei doi bărbaţi din cabina autotrenului nu au scăpat, fiind sfârtecaţi în urma teribilului impact cu gardul din beton al gospodăriei.

Poliţia Rutieră a stabilit că accidentul s-a produs din cauză că şoferul nu a adaptat viteza în curba deosebit de periculoasă.

 

Control cu peste 220 de amenzi printre transportatori, după tragedia cu patru morţi 

La scurt timp după accidentul cu patru morţi de la Prisaca Dornei, cel mai grav din acest an, Poliţia Rutieră a desfăşurat un amplu control printre transportatorii de marfă, în perioada 3-9 iunie.

Au fost controlate 593 de autovehicule de transport marfă şi aplicate 228 de amenzi, multe dintre ele vizând camioane încărcate cu material lemnos. Au fost prinşi şoferi care efectuau transporturi fără licenţă, care aveau încărcături care depăşeau masa maximă autorizată ori care nu aveau diagrame privind  respectarea timpilor de odihnă.  Valoarea sancţiunilor aplicate depăşeşte 200.000 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia Rutieră solicită montarea de parapeţi în zona unde un camion cu lemne a strivit oamenii dintr-o curte.
 Vizualizări articol: 1590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poliţia Rutieră solicită montarea de parapeţi în zona unde un camion cu lemne a strivit oamenii dintr-o curte5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(14 iun 2013, 11:44:13
Prea târziu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei