Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 120 (5327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Disconfort maxim

Tiribombele unui parc de distracţii, amplasate la doar câţiva metri de ferestrele locatarilor unui bloc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Gălăgie zi şi noapte, mizerii aruncate peste tot, dar şi băncuţe metalice care le zboară prin faţa geamurilor, acesta este coşmarul locatarilor unui bloc din Burdujeni, care s-au trezit cu o tiribombă ridicată chiar în faţa intrării în scară, la mică distanţă de geamurile lor.

Parcul de joacă a fost amenajat încă de săptămâna trecută pe un teren viran situat vizavi de Piaţa Burdujeni, dar, deşi nu este deschis încă publicului, locatarii din zonă au început să resimtă deja disconfortul creat de gălăgia pe care o fac cei care se ocupă de parcul de distracţii şi care seara mai fac câte o tură cu tiribomba, pentru amuzamentul propriu.

Greul vine de acum înainte, pentru că de sâmbătă parcul de distracţii va fi deschis şi publicului, iar de atunci, timp de o lună de zile, ţipetele copiilor şi muzica dată la maxim le vor ţine nervii întinşi la maxim locatarilor din zonă.

Culmea e că, deşi mai sunt doar câteva zile până când parcul de distracţii va fi deschis, cei care se ocupă de el nu s-au obosit să obţină nici un fel de autorizaţie de la primărie.

Viceprimarul Gavril Vîrvara a spus că parcul de distracţii a fost ridicat pe un teren privat, în prezent fiind eliberat doar un certificat de urbanism referitor la amplasamentul instalaţiilor de divertisment.

Drept urmare, a trimis în teren o echipă a Poliţiei Locale, care să verifice dacă au fost respectate amplasamentele solicitate, dacă nu au fost depăşite limitele terenului privat, fiind solicitate şi o serie de avize de funcţionare a bâlciului de printre blocuri.

Proprietarii parcului de distracţie, care nu se aflau ieri în Suceava, ci la Piatra Neamţ, au de gând să îl ţină deschis până la finele lunii iunie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tiribombele unui parc de distracţii, amplasate la doar câţiva metri de ferestrele locatarilor unui bloc.
 Vizualizări articol: 2916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Tiribombele unui parc de distracţii, amplasate la doar câţiva metri de ferestrele locatarilor unui bloc5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei