Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 101 (5308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Problemă

Străzile municipiului turistic Vatra Dornei, invadate de gropi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Străzile din municipiul Vatra Dornei, calea de acces a şoferilor care se deplasează pe DN 17, spre Ardeal, dar şi cartea de vizită a oraşului pentru numeroşii turişti care ajung în zonă în mai toate perioadele anului, au ajuns într-o stare deplorabilă. Nu răzleţ, ci aproape de la un capăt la altul, degradarea şoselei, care nu este de ieri de azi, accentuându-se în perioada de iarnă grea recent încheiată. Aşa se face că dacă pe DN 17 calitatea şoselei este încă, în general, bună, traversarea municipiului staţiune se transformă într-un coşmar.

Primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheş, se declară conştient de situaţia foarte delicată. El a precizat din start că administraţia locală din Vatra Dornei se află într-o situaţie financiară foarte grea, însă se fac eforturi pentru ca toate gropile să fie plombate. De altfel, de câteva zile s-a început deja decaparea zonelor ciuruite de gropi.

„Suntem conştienţi că nu putem să ne primim turiştii cu drumurile pline de gropi, şi de aceea am demarat această campanie de refacere a drumului, în limita unui buget minim, cu bani puţini şi multă înţelegere din partea unor firme. Deja am început plombarea gropilor şi se lucrează şi în aceste zile dinainte de sărbători”, a declarat primarul.

El a precizat că strada Mihai Eminescu, cea care trece prin faţa primăriei, a fost deja plombată şi se circulă în condiţii acceptabile. La rând urmează celelalte artere importante, a dat asigurări Ilie Boncheş.

Din păcate, având în vedere situaţia actuală a administraţiei locale, pentru porţiunea de drum din municipiu nu există şi perspectivele unei ample lucrări de modernizare a drumului.

Cert este că, în ultimii ani, în municipiul Vatra Dornei s-au făcut foarte puţine investiţii, cu atât mai mult cu cât oraşul staţiune este cea mai importată atracţie turistică din judeţ. Un mare dezavantaj a fost legat de faptul că în ultimii ani primarii s-au aflat tot timpul în opoziţie. Până la alegerile locale de anul trecut, primarul Ioan Moraru a reprezentat PNL, în timp ce acum, în perioada guvernării USL, noul primar Ilie Boncheş este din partea PDL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzile municipiului turistic Vatra Dornei, invadate de gropi.
 Vizualizări articol: 1915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 11 voturi
Străzile municipiului turistic Vatra Dornei, invadate de gropi4.2511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Situatia e generalizata trimis de
( 1 mai 2013, 12:05:21
Situatia prezentata se regaseste in toate orasele.Platim taxe si impozite locale(inclusiv impozit pe masina)platim benzina de doua ori mai scump decat pretul la poarta rafinariei(accize),platim rovigneta,platim TVA.Si bani pentru infrastructura nu se gasesc niciodata.Nici pentru drumuri,nici pentru autostrazi.România deţine cea mai mică reţea de autostrăzi pe cap de locuitor din Uniunea Europeană. Doar 2,4 centimetri de autostradă pe cap de locuitor, de trei ori mai puţin decât bulgarii şi de opt ori mai puţin decât germanii.Concluzia:Romania o are mica.
2.   VAI DE NOI! trimis de
( 1 mai 2013, 18:28:46
Acest CATALIN NECHIFOR ales in fruntea judetului nu e in stare de nimic. taie panglici la ce a construit FLUTUR. A taiat panglica la liftul spitaluilui din gura humorului. de rasul lumii. a fost acest NECHIFOR sa vada DN18 spre BORSA? E un calvar dar el nu are treaba. de ce maramuresenii au facut partea lor? fiindca sunt condusi de un om de onoare nu un bou. halal judet.
3.   Apropose ! trimis de
( 1 mai 2013, 19:23:12
Avem si noi la Falticeni , stati linistiti ! Problema este ca USL are multe primarii si bugetul nu satisface asa ca degeaba ai bunavointa daca malai nu-i ! Asteptam inca 3 ani si votam pe fostii si tot asa !
4.   Si in Gura Humorului e dezastru trimis de
( 2 mai 2013, 10:06:29
La fel e si in Gura Humorului. DEZASTRU. Varianta pentru camioane arata ca dupa bombardamente. Numai bulevardul principal este OK, in rest pe strazile adiacente numai gropi si noroi. Rusine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei