Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 101 (5308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Un şofer care a accidentat o bătrână a reclamat că fiica victimei i-a cerut 5.000 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un şofer care a acroşat o bătrână pe Strada Universităţii din Suceava, transportând-o apoi la Spitalul Judeţean, fără a mai anunţa poliţia, a fost reclamat anchetatorilor trei zile mai târziu, de către fiica victimei. Audiat de poliţişti, conducătorul auto a prezentat o variantă uşor diferită şi a susţinut că a fost şantajat de fiica victimei, care a ascuns iniţial accidentul şi apoi i-a cerut 5.000 de euro pentru a nu depune plângere la poliţie.

Acum două zile, luni, la Poliţia municipiului Suceava s-a prezentat Antonela O., din Suceava, care a sesizat că vinerea trecută, pe 26 aprilie, mama ei, Alexandrina L., în vârstă de 72 de ani, a fost accidentată de o maşină pe Strada Universităţii. Aceasta a indicat şi şoferul implicat, Vasile S., în vârstă de 26 de ani, din comuna Todireşti.

Audiat, tânărul a recunoscut că a fost implicat într-un accident. El a declarat că, aflat pe Strada Universităţii, la intersecţia cu drumul de acces spre piaţă, a acroşat o femeie vârstnică, ce a traversat neregulamentar, pe lângă trecerea de pietoni. La cererea bătrânei de 72 de ani, şoferul a dus-o cu maşina la Spitalul Judeţean, unde în scurt timp a ajuns şi fiica acesteia.

Din ancheta poliţiei rezultă că fiica femeii a fost cea care a declarat personalului de la Urgenţe că mama sa a căzut singură pe stradă, ascunzând realitatea.

Conform anchetei poliţiei, „având în vedere acest ultim aspect, conducătorul auto a plecat acasă și, considerându-se nevinovat de producerea accidentului, a considerat că nu mai este necesar să anunțe poliția. Şoferul mai susţine că, la aproximativ cinci ore după accident, fiica victimei l-a contactat telefonic și i-a solicitat suma de 5.000 de euro, pentru a evita implicarea organelor de poliție în această cauză”.

Bătrâna, care susţine că a fost acroşată pe trecerea de pietoni, a fost diagnosticată cu ”fractură cot, chirurgical, humerus drept cu deplasare”, necesitând pentru vindecare  25-30 de zile pentru îngrijiri medicale şi fiind între timp şi operată.

Deocamdată poliţiştii au întocmit dosar penal faţă de şofer pentru infracţiunile de ”vătămare corporală din culpă” și ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ancheta fiind continuată pentru lămurirea tuturor aspectelor reclamate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer care a accidentat o bătrână a reclamat că fiica victimei i-a cerut 5.000 de euro.
 Vizualizări articol: 1535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un şofer care a accidentat o bătrână a reclamat că fiica victimei i-a cerut 5.000 de euro5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei