Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 99 (5306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Naivitate

Încă un accident inventat, încă o mamă păcălită că fiul ei a omorât un copil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Încă o femeie din judeţul Suceava a fost păcălită prin telefon că fiul ei a avut un accident rutier, se află în spital, nu poate vorbi, şi trebuie să trimită urgent bani pentru a-l scăpa de închisoare.

Scenariul care a funcţionat în zeci de cazuri până acum, numai la noi în judeţ, continuă să funcţioneze, deşi acest gen de escrocherie a fost prezentat pe larg în cotidianul nostru.

De data aceasta, victima, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, este o femeie de 58 de ani, Ludmila T., din oraşul Gura Humorului.

Joi după-amiază, respectiva a primit un telefon de la un bărbat care i-a spus că este fiul ei şi că a avut un accident rutier, în urma căruia a fost transportat la spital și are un aparat la gât. „Fiul” i-a mai spus femeii că a dat cu maşina peste un copil şi are nevoie urgent de 4.000 de lei, pentru ca familia victimei să îşi retragă plângerea.

Motivând că nu prea poate vorbi din cauza aparatului de la gât, bărbatul i-a spus Ludmilei T. că i-l dă la telefon pe avocatul care se afla lângă el.

„Continuând cu același scenariu, presupusul avocat i-a întărit convingerea că trebuie să trimită suma de 4.000 de lei pentru ca fiul ei să nu aibă probleme”, explică purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

Ludmila T. a muşcat momeala şi, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a dus la cel mai apropiat serviciu de transfer bancar şi a trimis cei 4.000 de lei pe numele aşa-zisului avocat.

La scurt timp după trimiterea banilor, a fost sunată din nou de falsul avocat, care i-a spus că a murit copilul accidentat de fiul ei, motiv pentru care trebuie să mai trimită 6.000 de lei.

Între timp, însă, Ludmila T. şi-a sunat adevăratul fiu, iar acesta i-a spus că nu a păţit nimic, nu a fost implicat în nici un accident, femeia dându-şi seama că a fost vorba de o înşelăciune. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un accident inventat, încă o mamă păcălită că fiul ei a omorât un copil.
 Vizualizări articol: 1568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Încă un accident inventat, încă o mamă păcălită că fiul ei a omorât un copil1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei