Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 99 (5306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

15.000 de pachete de ţigări de contrabandă, reţinute în zona de graniţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Aproape 15.000 de pachete de ţigări şi un microbuz au fost reţinute de poliţiştii de frontieră suceveni, la sfârşitul săptămânii trecute, după o serie de acţiuni care au avut loc în zona de frontieră. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sucevava, comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, vineri seară, în jurul orei 22.00, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Rădăuţi, în colaborare cu ofiţeri din cadrul Departamentului de Informare şi Protecţie Internă (DIPI), a oprit în trafic, pe raza localităţii Siret, un microbuz marca Mercedes cu numere de înmatriculare ucrainene.

La volanul autovehiculului se afla Ivan I., în vârstă de 43 ani, iar în calitate de pasager, proprietarul microbuzului, Iurii P., de 34 de ani, ambii din Ucraina. Pentru că existau suspiciuni că ucrainenii ar fi transportat ţigări, poliţiştii de frontieră au decis conducerea microbuzului şi a bărbaţilor la sediul Sectorului, pentru efectuarea unui control amănunţit.

Suspiciunile au fost confirmate în momentul când au fost descoperite, într-un locaş special amenajat, mai exact în peretele despărţitor dintre compartimentul pentru marfă şi cel pentru pasageri, 4.228 de pachete de ţigări, în valoare de peste 38.000 de lei. Comisarul-şef Poroch Seriţan a mai arătat că cetăţenii ucraineni sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă,  microbuzul, evaluat la peste 10.000 de euro, a fost indisponibilizat, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

Cu câteva ore înainte de evenimentul de la Siret, o patrulă de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina descoperise, abandonate în apropierea frontierei de stat pe direcţia localităţii Lupcina, şapte colete în care erau 10.450 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 104.500 de lei. Ofiţerul pentru relaţii publice de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava a precizat că se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale, fiind anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin pentru cercetarea în comun a evenimentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 15.000 de pachete de ţigări de contrabandă, reţinute în zona de graniţă.
 Vizualizări articol: 1296 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
15.000 de pachete de ţigări de contrabandă, reţinute în zona de graniţă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei