Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 99 (5306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În noapte

A omorât un om cu maşina, însă a plecat de la faţa locului, crezând că a lovit un animal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

După aproape trei zile de căutări, poliţiştii Serviciului Rutier au reuşit să-l identifice pe autorul accidentului mortal de săptămâna trecută de la Şaru Dornei, iar explicaţia şoferului care a fugit de la locul faptei este uluitoare: a crezut că a dat cu maşina peste un animal şi şi-a continuat drumul.

Joi dimineaţă, unbătrân în vârstă de 70 de ani, din comuna Şaru Dornei, a fost găsit mort, într-un şanţ de la marginea drumului, poliţiştii stabilind că respectivul, care în seara precedentă a fost văzut consumând băuturi alcoolice, a fost victima unui accident rutier, al cărui autor a fugit de la faţa locului.

Cum la locul accidentului au fost găsite foarte puţine indicii, misiunea poliţiştilor de la Circulaţie să dea de urma şoferului fugar a fost una dificilă.

Cu ajutorul unor camere de vederi instalate într-o intersecţie din zona în care a avut loc accidentului, poliţiştii au verificat zeci de autoturisme, ajungând la concluzia că autoturismul implicat în accident este unul de teren, marca Nissan.

În urma verificărilor, în capul listei de suspecţi a fost pus un tânăr de 33 de ani, din comuna Şcheia, Liviu Bazarca, tehnician silvic în cadrul Inspectoratului Terotorial de Regim Silvic şi Vânătoare (ITRSV) Suceava.

De altfel, poliţiştii au fost şi acasă la părinţii respectivului, din comuna Panaci, însă au aflat că nu a trecut în acea noapte pe acolo.

Sâmbătă, la Poliţia Suceava s-a prezentat chiar Liviu Bazarca, sesizând faptul că, miercuri noapte, a fost implicat într-un accident rutier, lovind cu maşina o căprioară sau un câine.

„Acesta a declarat faptul că în seara zilei de 24 aprilie, ora 22.00, a trecut cu autoturismul pe DJ 174, în interiorul localităţii Şaru Dornei, iar la un moment dat a simţit o lovitură în partea dreaptă a maşinii, motiv pentru care a oprit şi a coborât din autoturism şi, nevăzând nici o persoană în zona unde a auzit lovitura, a urcat din nou la volan, continuându-şi deplasarea, întrucât a crezut ca a lovit un animal”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, precizând că, sâmbătă, a fost efectuată examinarea criminalistică a autoturismului, urmând să se efectueze un experiment judiciar la fața locului.

Surse din rândul anchetatorilor acestui caz mărturisesc că cel mai probabil angajatul ITRSV s-a dus singur la poliţie, după aproape două zile şi jumătate de la accident,  realizând că e o chestiune de ore până când vor veni polițiștii după el.

„În cauză urmează a se dispune efectuarea unei expertize tehnice-auto în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a precizat inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A omorât un om cu maşina, însă a plecat de la faţa locului, crezând că a lovit un animal.
 Vizualizări articol: 3915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
A omorât un om cu maşina, însă a plecat de la faţa locului, crezând că a lovit un animal4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei