Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 3 (5210)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Cumpărătura

Accident cu şapte victime. O tânără a murit sub ochii soţului şi ai copiilor ei minori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O maşină în care se aflau nu mai puţin de şase persoane, printre care şi doi copii minori, şi care era condusă regulamentar a fost izbită în plin, ieri după-amiază, în jurul orei 14:30, pe DN 2, la ieşirea din Cumpărătura spre Buneşti, de un autoturism la volanul căruia era un bărbat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şapte persoane au fost preluate de echipajele SMURD şi ambulanţe şi transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Din păcate, pentru una dintre victime, o tânără de 32 de ani, nu s-a mai putut face nimic. Femeia a ajuns la spital moartă, cu grave traumatisme craniene. Ea se afla împreună cu cei doi copii minori şi soţul ei pe bancheta din spate a autoturismului condus regulamentar.

 

“Conduci pe banda ta, corect, şi te nenoroceşte unul care se grăbeşte”

Soţii Tudor şi Elena Cocriş din municipiul Suceava se deplasau cu maşina proprietate, un VW Golf, pe DN 2, spre Fălticeni, la volan fiind bărbatul, în vârstă de 41 de ani, angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Pe bancheta din spate se aflau cumetrii lor, familia Strugariu, soţii Cezar (36 de ani) şi Adriana (32 de ani) şi cei doi copii ai lor, o fetiţă de 7 ani şi un băieţel de 10 ani.

Drumul lor avea să se sfârşească dramatic, la ieşirea din Cumpărătura, când, pe carosabilul acoperit cu zăpada, o maşină scăpată de sub control, un Fiat Doblo, a ajuns pe contrasens, iar impactul a fost deosebit de violent. Fiat-ul a trecut milimetric pe lângă un alt autoturism şi s-a dus ca un puc pe gheaţă în autoturismul condus de Tudor Crocriş.

“Fiat-ul a tăiat curba, şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit Volkswagen-ul care mergea corect pe banda lui, cu viteza mică... fără nici o şansă. Poate mai are şanse mama copiilor... Copilaşii, săracii... Conduci pe banda ta, corect, şi te nenoroceşte unul care se grăbeşte”, mărturisea şoferul maşinii în care era să se izbească iniţial Fiat-ul.

La faţa locului au ajuns în câteva minute salvatorii SMURD, care au preluat victimele din maşini şi le-au dus la ambulanţe.

O singură persoană a avut nevoie de descarcerare, fiind vorba de Adriana Strugariu, care se afla în stare foarte gravă.

Tânăra, mama celor doi copii, nu a mai avut nici o şansă, în ciuda eforturilor medicilor, decedând la câteva minute de la producerea accidentului. Soţul ei a ajuns la spital cu o fractură de mandibulă, iar copiii cu leziuni minore.

Soţii Cocriş au fost supuşi unor investigaţii medicale amănunţite, însă, din primele informaţii, au suferit şi ei contuzii uşoare.

 

Ce alcoolemie avea şoferul vinovat

Politiştii Serviciului Rutier au stabilit că vina îi aparţine în exclusivitate şoferului de pe Fiat, un anume Gigi Maximesii, 47 de ani, din municipiul Suceava. Acesta a fost transportat la spital, fiind diagnosticat cu entorsă coloană cervicală.

Maximesii a fost pus să sufle în alcooltest, iar aparatul politiştilor a indicat o alcoolemie de 0,23 la mie în aerul expirat. Alcoolul şi viteza neadaptată la condiţiile de drum au fost principalele cauze ale producerii acestui groaznic accident rutier.

Şoferii care treceau prin zonă dădeau vina şi pe drumul necurăţat corespunzător de zăpadă.

Traficul în zonă a fost blocat total pentru scurt timp, iar aproape o oră şi jumătate s-a circulat pe un singur sens, traficul fiind dirijat de poliţişti, până la deblocarea completă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu şapte victime. O tânără a murit sub ochii soţului şi ai copiilor ei minori.
 Vizualizări articol: 13529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Accident cu şapte victime. O tânără a murit sub ochii soţului şi ai copiilor ei minori3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dumnezeu sa-i odihneasca! trimis de
( 7 ian 2013, 11:55:35
Pentru mine ramane totusi un semn de intrebare. Victima, Adriana Strugariu se afla pe bancheta din spate si a avut nevoie de descarcerare. M-am uitat la poze, iar lateralele spate ale Golf-ului nu erau deloc afectate. Cred ca portierele se si puteau deschide usor, nu cred ca sa fi avut vreo zgarietura. Sigur victima nu se afla in partea dreapta sofer ?
2.   Hehe trimis de
( 7 ian 2013, 13:09:55
Scapa si asta ca si Huidu.
3.   Ce pacat ca sunt printre noi multi mirlani! trimis de
( 7 ian 2013, 14:42:03
Cind auzi asa ceva iti vine sa vinzi masina... ! Ce pacat ca acesti iresponsabili, nu pot fi inchisi pe viata!
UE, are majoritatea soferilor civilizati si din acest motiv nu este de acord cu inchisoarea...
Noi, fiind in UE, trebuie sa ne supunem lor si sa steptam sute de ani , pina ne vom civiliza!
4.   :( trimis de
( 7 ian 2013, 14:47:13
nenorocitul asta ar trebui sa ramana fara permis pe viata...
5.   Comentariu trimis de
( 7 ian 2013, 21:43:10
adevarat vorbesti Chryss'tmass Myky...in tara noastra toti stiu sa judece dar nu se uita si in jur; oare daca ar fi fost oricare dintre ei le-ar fi placut sa se vorbeasca asa de ei?nu il cunosc pe soferul vinovat de acest accident dar oare cei de mai sus care au lasat toate aceste comentarii au fost acolo?poate da iar in cazul acesta ar trebui sa dea toti cate o declaratie nu sa se ascunda in spatele unui nume si sa comenteze.De asta o ducem toti asa in tara asta din cauza '' patriotilor'' ca astia de mai sus!!!
6.   Comentariu trimis de
( 7 ian 2013, 23:13:00
derbedeul baut,care a provocat accidentul si sustinatorii lui ,in comentariile de mai sus,ar trebui incineraţi precum sergiu nicolaescu,dar de vii.cum sa spui ca de vina este cel care a avut un copil in plus in masina , ca nu au avut centuri de siguranta ori ca drumul nu a fost curatat??????????????cate zeci de mi de masini au circulat pe acel drum in acea zi de ce nu au fost implicate in accident,credtei ca toti au purtat centuri de siguranta ori au respectat numarul de locuri?????nu.dar sunt sigur ca la volanul acestora nu au fost imbecili care inainte de a se urca la volan nu au consumat bauturi alcoolice.
maine vreau sa citesc in ziar ca acea jigodie ce a lasat doi copilaşi fara mama este in puscarie,pentru a i se asigura siguranta şi a nu fi maltratat pe strada de oamenii normali,carora le place sa traiasca intr-o tara sigura,nu sa fi omorat nevinovat pe strada ,indiferent daca esti,sofer,pieton,biciclist ori pasager in auto.
7.   Gigi Maximesii trimis de
( 9 ian 2013, 17:03:27
Nu cumva Gigi Maximesii are o afacere si anume nu e patronul barului din Burdujeni Paris Exim, sau cum s-o fi numind. Stie cineva mai multe detalii ???
8.   Golf 4 = microbuz ? trimis de
(14 ian 2013, 09:24:45
poate mai intai de toate ar trebui sa respectam locurile omologate din masina , sa folosim scaune pentru copii si mai presus de tot sa ne punem centurile de siguranta , si dupa aia sa discutam de acel betiv ... nu trebuie sa stai la mana altuia ....
Condoleante familiei!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei