Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 3 (5210)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Exclus, neinclus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Anul a început cu veşti proaste pentru naţionala lui Piţurcă. Figurile emblematice ale acesteia au ratat startul. Dacă ar fi fost vorba de anul 2007, să zicem, chiar ar fi fost adevărat. Chivu s-a accidentat iarăşi (vai, ce surprinzător!), iar Mutu a fost exclus din lotul echipei de club. Totuşi, fiind vorba de anul 2013, aceste veşti sunt neutre pentru domnul Piţi. Ba chiar 2013 începe cu o veste bună pentru înţeleptul nostru selecţioner: s-a accidentat Săpunaru, aşa că nu va mai fi agasat de presă pentru că nu încearcă reconcilierea (era să zic coabitarea...) cu fundaşul de la Zaragoza. Ah, ar fi un început de an perfect dacă ar face şi Rusescu un pojar, ceva!

O mică nuanţă în cazul lui Mutu, a fi exclus din lot nu este tot aia cu a nu fi inclus în lot. Este evident că noul antrenor al lui Ajaccio nu se putea baza pe un jucător care soseşte de peste Atlantic cu o zi înaintea unui meci. Căci Mutu, cu nesimţirea sa cosmică, nu s-a prezentat la data stabilită pentru reunire. Aşa le trebuie corsicanilor, doar nu credeau că şi-au luat vedetă gospodină şi valoroasă, şi devreme acasă! Dar faza cu Mutu exclus din lot a dat bine la adunătura de clicuri din presa specializată. E drept, din ce în ce mai puţin specializată în menirea ei şi tot mai mult specializată în escrocarea cititorilor.

Dar să trecem şi la veştile cu adevărat proaste pentru domnul Piţi. Omul şi-a văzut şi îşi va vedea interesul în orice situaţie, dar uite că viaţa îi joacă şi feste. Ce făcea Piţi când antrena Steaua îi face Reghe acum: nu este dispus să sacrifice stagiul de pregătire al clubului pentru un amical al naţionalei programat în afara datelor prevăzute de FIFA. Cum domnul Piţi nu s-a făcut prea simpatic pentru Comitetul Executiv, jucătorii stelişti selecţionabili ar scăpa de sancţiuni şi pe plan intern. De cele oficiale, căci de alea perverse nu-i poate feri nimeni. Dacă oficialii stelişti nu lasă garda mai jos, pe unii stelişti s-ar putea să nu-i mai vedem un timp la naţională. Poate doar pe Rusescu...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Exclus, neinclus.
 Vizualizări articol: 1014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Exclus, neinclus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei