Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 sep 2012 - Anul XVII, nr. 212 (5117)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie surprinzătoare

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Rădăuţi a părăsit partidul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Municipală a PSD Rădăuţi a rămas fără preşedinte. Iulian Băncescu şi-a dat demisia nu doar din această funcţie, ci şi din cadrul partidului. Decizia acestuia este cel puţin surprinzătoare, având în vedere că a plecat într-un moment în care PSD se află la guvernare.

„Decizia de a renunţa la viaţa politică are la bază doar raţiuni de ordin personal. Vreau să fac o pauză din politică şi după ce voi reflecta serios la tot ceea ce a fost, voi lua o decizie”, a declarat Iulian Băncescu.

La rândul său, Cătălin Nechifor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, a menţionat că respectă decizia lui Iulian Băncescu, „mai ales că este legată de motive personale întemeiate”.

Iulian Băncescu, în vârstă de 40 de ani, era preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Rădăuţi din 2008, iar în viaţa politică intrase în urmă cu 14 ani.

Deocamdată, conducerea organizaţiei din Rădăuţi a partidului este asigurată de vicepreşedinţii de la nivel local, urmând ca la finalul acestei săptămâni, în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD, să fie numit un preşedinte interimar.

„Această numire se va face doar după consultarea Organizaţiei Municipale din Rădăuţi, pentru că aşa este normal să se întâmple”, a anunţat Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Rădăuţi a părăsit partidul.
 Vizualizări articol: 1020 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Rădăuţi a părăsit partidul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   XXX trimis de
(11 sep 2012, 11:13:10
cocheteaza cu PP-DD
2.   Faxalbina trimis de
(11 sep 2012, 14:39:01
in vremurile in care partidele sunt patate de parca au mancat din troaca, da bine sa fii independent, cu sprijin din umbra se intelege. Omul a studiat politica si prost (ca la pp-dd) NU este desi loca ar fi garla ca acolo plange masa; o asemenea manevra e uneori binevenita si ca sa vezi din exterior cum stai si mai ales cu cine ca sar dusmanutii care vrea sa fie mari ca leutii si apoi dai cu ascutishu.;-) omu' e bun de deputat. probabil creaza deja staful de campanie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei