Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 aug 2012 - Anul XVII, nr. 180 (5085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De luni

Blocaje rutiere pe pasajul CFR de la Burdujeni şi în zona Galleria

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii nu vor scăpa de blocajele din trafic nici săptămâna viitoare, deşi lucrările la podul de la Bazar au fost încheiate deocamdată, la partea carosabilă.

Astfel, de luni va intra în reabilitare pasajul CFR de la Burdujeni, care va fi decopertat complet, până la structura de siguranţă, unde vor fi efectuate o serie de reparaţii, după care se vor turna noi straturi de beton, iar la final, covor asfaltic.

Lucrarea, similară celei de la podul de peste râul Suceava, din zona Bazar, este estimată a dura cinci săptămâni, timp în care se va lucra pe câte un sens de circulaţie.

Alte blocaje de circulaţie se anunţă a fi tot pe bulevardul principal, dar în celălalt capăt al Sucevei, în zona Galleria. De acolo vor începe lucrările de turnare a ultimului strat de asfalt, cel de uzură, peste care va veni apoi turnat un strat fin de nisip fierbinte (filler), cu rol de protecţie.

Tot la turnarea stratului final de asfalt se lucrează şi pe strada Mitropoliei, refăcută tot prin programul POR de modernizare a 14 străzi din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blocaje rutiere pe pasajul CFR de la Burdujeni şi în zona Galleria.
 Vizualizări articol: 951 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Blocaje rutiere pe pasajul CFR de la Burdujeni şi în zona Galleria5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   V-a placut cum v-ati batut joc pina acum? trimis de
( 4 aug 2012, 15:02:02


V-a placut cum v-ati batut joc pina acum, perturbind atit de mult circulatia, pentru remedierile de la pod? Parca ati fi facut un pod nou!

Civilizat si cu bun simt ar fi sa faceti cumva sa terminati foarte repede! Se poate face o organizare speciala cu echipe care sa lucreze zi si noapte. De ce nu incercati sa faceti sa va organizati ca ungurii? De asta raminem mereu in urma celorlalti, deoarece va lipseste spiritul organizatoric, initiativa si omenia!
2.   Circulatie?!? trimis de
( 6 aug 2012, 09:12:17
As vrea sa inteleg daca ceea ce se petrece la noi in Suceava are doar rol psihologic de a innebuni oamenii,de a arunca cu praf in ochi zicand ca se modernizeaza ceva cand de fapt se perpetueaza o stare de prosteala in forma continuata si agravata.Cand vor realiza oare ca fara o centura imediata dinspre zona Plopeni spre Cetate sau Bosanci,Ipotesti nu vom putea niciodata scapa de blocaj in trafic?Cu doar doua cai de legatura intre Burdujeni si oras-zona centrala,tot timpul vom fi in situatia celor doua capre de pe punte,care se straduiesc sa treaca.Cu centura inceputa a Sucevei s-a rezolvat:nu o mai vedem terminata veci si pururi,mai asteptam o generatie doua,pana sa se indure cineva sa promita intai,apoi sa realizeze o legatura normala intre Burdujeni si oras,in speta,intre tot ce vine dinspre Botosani si se strecoara spre asa zisa sosea europeana E85.Multa rabdare cu si fara tutun!
2.1  RE: Circulatie?!? trimis de
( 6 aug 2012, 10:59:31
la ce vrei sa te astepti cand ai la conducere un taran depasit de situatie?el face ce stie : "rotunjeste" veniturile familiei cu banii nostri.si si-a adus si toata clica de incapabili la ciolan.noua ne spune ca nu are bani pt lucrari de noapte dar ne face de 8 ani lucrari la niste preturi inimaginabile.tot de 8 ani i se rupe de noi, sucevenii.si,totusi, mai sunt suficienti in orasul asta care pun botul la papagalul asta.e singurul care a facut ceva in orasul asta din 90 pana acum, trebuie sa recunoastem, dar sacrificiul e prea mare.ce e grav? - am ajuns sa ramanem muti la intrebarea : ai altul mai bun? traiasca PD-L -ul

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei