Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 apr 2012 - Anul XVII, nr. 98 (5003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nici o concesie

Maruseac, bătăuşul de la Club Ranch, rămâne în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Dispărut, arestat în lipsă şi apoi băgat la „beci”, Daniel Maruseac, de 31 de ani, din Sf. Ilie - Şcheia, a sperat că va fi pus în libertate. În acest sens, a formulat recurs vizavi de decizia magistraţilor de la Judecătoria Suceava. Contestaţia sa trebuia să se judece la începutul săptămânii, numai că avocatul pe care-l angajase, Marius Striblea, decanul Baroului de Avocaţi Iaşi, nu a reuşit să ajungă la Tribunalul Suceava. S-a întâmplat ieri, când a şi intrat în sala de judecată şi a cerut în stilu-i personal punerea de îndată în libertate a lui Daniel Maruseac. Pledoaria lui Striblea nu a impresionat completul de judecată, astfel încât agresorul din Club Ranch din a doua zi de Paşte rămâne în continuare după gratii.

Incidentele s-au petrecut luni, 16 aprilie, când Robert Nicolae Morari, de 23 de ani, şi Ioan Ştefanov, de 28 de ani, ambii din municipiul Suceava, împreună cu Daniel Maruseac, i-au băgat în spital pe Florin Şlei, de 29 de ani, şi pe Laurenţiu-Florin Mateiciuc, de 30 de ani.

Cei doi tineri au fost duşi la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava, Şlei fiind diagnosticat cu plagă înjunghiată zona lombară stângă şi halenă alcoolică, iar Mateiciuc cu traumatism cranio-cerebral prin agresiune, hematom epicranian parietal stâng, plagă contuză frontală, plagă contuză buza superioară, excoriaţii şi echimoze multiple torace posterior.

Laurenţiu-Florin Mateiciuc a fost şi victima agresiunii din ianuarie anul trecut, din acelaşi local. La acea vreme, Mateiciuc şi-a retras plângerea împotriva agresorilor. Tânărul bătut a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean, pentru leziunile suferite având nevoie de 24-25 de zile de îngrijiri medicale. În cazul agresiunii de atunci, anchetatorii au identificat patru agresori, doi dintre ei fiind implicaţi şi în bătaia de zilele trecute, respectiv Ştefanov şi Maruseac.

Ultimul a şi fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, punându-i-se în vedere că la următoarea abatere va ajunge după gratii.

Maruseac a fost obligat de judecători să-şi găsească un loc de muncă şi să meargă la programe de consiliere psihologică şi reeducare. I s-a dat un termen de încercare de cinci ani, timp în care nu avea voie să calce strâmb. Nu s-a putut abţine decât câteva luni, iar luna aceasta bătăuşul a comis-o din nou.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maruseac, bătăuşul de la Club Ranch, rămâne în arest.
 Vizualizări articol: 2811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Maruseac, bătăuşul de la Club Ranch, rămâne în arest1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce asteptati fratilor.... trimis de
(29 apr 2012, 17:54:13
adik asta taie si injunghie ca la masa acasa si judecatorii umbla cu programe de integrare cu locuri de munca cu consilieri psihologic...bai fratilor maruseac e om de puscarie curata sau astptam sa-l omoare pe vreunu si dupa aia mai vedem....justitia noastra jalnica
2.   Comentariu trimis de
(30 apr 2012, 21:14:57
stai bre cuminte ca daca kierea...kierea tot unul (bun),pe care nuj cine al plangea!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei