Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mar 2012 - Anul XVII, nr. 60 (4965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Peste 400 de burse în universităţi europene, pentru studenţii Universităţii „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava pune la dispoziţia studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor instituţiei peste 400 de burse de studiu, practică sau plasament în universităţi europene. În perioada 15 martie - 30 aprilie 2012, la USV va avea loc înscrierea şi selecţia studenţilor interesaţi să obţină o bursă într-o universitate europeană. Selecţia se va face la nivelul fiecărei facultăţi, iar coordonatorul instituţional Erasmus din cadrul USV, Carmen Sociu, a declarat că „universitatea a încheiat 152 de acorduri bilaterale Erasmus cu aproape toate ţările din Uniunea Europeană, iar aceste acorduri înseamnă aproximativ 425 de locuri pentru anul universitar 2012-2013”.

Studenţii interesaţi de obţinerea unei astfel de burse trebuie să îndeplinească anumite condiţii, şi anume trebuie să fie absolvenţi ai primului an de studiu pentru cei care aplică pentru burse de studiu şi sunt înscrişi într-un program de licenţă. Masteranzii şi doctoranzii care aplică pentru stagiu de plasament pot obţine bursa chiar din primul an. Studenţii mai trebuie să aibă rezultate academice bune, să fie buni cunoscători ai limbii ţării gazde sau ai limbii engleze şi să nu mai fi beneficiat de un stagiu Erasmus de acelaşi fel. La înscriere, studenţii mai trebuie să prezinte o scrisoare de intenţie, un CV tip european şi să îndeplinească alte eventuale condiţii impuse de comisia de selecţie.

Stagiile de studiu sau plasament în universităţile europene sunt de la trei la 12 luni.

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava trimite studenţi în stagii de studiu şi plasament în ţări europene de 15 ani de zile.

Studenţii interesaţi de aceste burse pot afla mai multe informaţii de pe site-ul USV, www.usv.ro, Departamentul de Relaţii Internaţionale, de la sediul Departamentului de Relaţii Internaţionale, Corp E, camera 10 şi de la coordonatorii Erasmus ai fiecărei facultăţi, precum şi de la avizierele facultăţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 400 de burse în universităţi europene, pentru studenţii Universităţii „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 882 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Peste 400 de burse în universităţi europene, pentru studenţii Universităţii „Ştefan cel Mare”5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei