Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mar 2012 - Anul XVII, nr. 60 (4965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Banda lui „Vîju”

Şi-au „umflat muşchii” pe fondul lipsei de reacţie a poliţiei şi au ajuns să dea în cap şi să ceară taxe de protecţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puţin de 16 indivizi au fost trimişi în judecată la sfârşitul săptămânii trecute într-un dosar instrumentat de Serviciul Teritorial Suceava al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), inculpaţii fiind acuzaţi că fac parte dintr-o grupare interlopă care a comis tot felul de fărădelegi în zona Gura Humorului –Stulpicani-Frasin, de la fapte de mare violenţă, şantaj şi taxe de protecţie, la contrabandă cu ţigări şi afaceri cu etnobotanice interzise.

 

Banda lui „Vîju”

Pe lista inculpaţilor daţi pe mâna judecătorilor se află Marian Catrinar (23 de ani), Alexandru –Constantin Flocea (24 de ani), zis „Ali”,  Ştefan George Flocea (25 de ani), zis „Pletosul”,  Vasile –Tiberiu Flocea (26 de ani), toţi patru din Stulpicani, precum şi Alexie Pitisciuc (33 de ani), alias „Vîju” ori „Generalul”, din oraşul Frasin.

Toţi cei cinci vor ajunge din boxa acuzaţilor direct din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, unde au fost încarceraţi în urmă cu câteva luni, odată cu destrămarea grupării infracţionale.

Ceilalţi inculpaţi în acest dosar sunt:  Eugen Miftode Lucuţar (29 de ani), zis „Ginel”, din comuna Vama, Ionel Remus Şecman (22 de ani), zis „Copilu” ori „Poloboc”, din Stulpicani, Ilie-Iulian Ţîfui (42 de ani), din Vatra Dornei, Cristi Costel Hurjui (25 de ani), din Vicovu de Sus, Ionel Flocea (37 de ani), zis „Plai”, din Stulpicani, Laurenţiu-Constantin Lehaci (25 de ani), din oraşul Frasin, Marinel Creuco (25 de ani) şi Vasile Creco (24 de ani), ambii din comuna Moldova Suliţa, Ionica Ecaterina Chiriac (31 de ani), fostă Flocea, din comuna Bălcăuţi, Toader Flutur (36 de ani), din Cajvana, şi Ionel Flocea (31 de ani), alias „Bombonel”, din Stulpicani.

Acuzaţiile împotriva celor 16 cuprind o serie întreagă de infracţiuni: aderare la grup infracţional organizat, şantaj, tentativă la infracţiunea de omor calificat, contrabandă şi distrugere.

Procurorii DIICOT au dispus continuarea cercetărilor faţă de o parte dintre inculpaţi, dar şi faţă de alte persoane din anturajul acestora, în total continuându-se investigaţiile faţă de 33 de învinuiţi, pentru constituire/aderare la grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc, tentativă la omor calificat, lipsire ilegală de libertate, contrabandă şi complicitate la contrabandă, şantaj, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, lovire sau alte violenţe etc.

 

Procurorii DIICOT despre membrii grupării: „Au creat un sentiment de panică în zona de acţiune, inclusiv pe fondul lipsei de ripostă şi fermitate a organelor locale de poliţie”

Potrivit anchetatorilor, gruparea infracţională s-a constituit la începutul anului 2008, iar în ultimii ani a comis zeci de fărădelegi pe raza localităţilor Gura Humorului, Frasin, Stulpicani, de la şantaj, lipsire de libertate, tâlhării, violuri etc.

Procurorii DIICOT susţin că membrii grupării „au creat un sentiment de panică în zona de acţiune, inclusiv pe fondul lipsei de ripostă şi fermitate a organelor locale de poliţie”.

„Membrii grupării îşi exercitau controlul asupra acestor zone, unde, prin folosirea forţei şi a ameninţărilor percepeau „taxe de protecţie” şi „taxe de şmecher” mai multor categorii de persoane (administratori de societăţi comerciale, transportatori de persoane, mici întreprinzători, etc.)”, se arată în rechizitoriul care cuprinde nu mai puţin de 261 de pagini.

Şefii grupării, se arată în actele înainte instanţei de judecată, erau fraţii Alexie Pitisciuc, zis „Vîju”, şi Gheorghe Pitisciuc, alias „Vîju cel mic”.

„Locotenenţii” acestora erau Alexandru Constantin Flocea, zis „Ali”, şi Ştefan George Flocea, zis „Pletosul”, iar cel de-al treilea palier al reţelei de crimă organizată era format din Marian Catrinar, Vasile Tiberiu Flocea, zis Baia, Sorin Nicolae Bădean, Ovidiu Ionuţ Flocea, Vasile Ostanschi, Ionel Flocea şi Mihai Ciprian Dumbravă.

Mare parte dintre membrii grupării au fost cercetaţi şi în alte câteva zeci dosare penale. Aproximativ 70 de dosare în perioada 2008-2011, dosare înregistrate la Parchetele de pe lângă Judecătoriile Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc, care nu au mai ajuns în instanţă, ca urmare a împăcării părţilor sau retragerii plângerilor prealabile.

Anchetatorii susţin că au existat multe alte victime care nu au mai sesizat autorităţile de frica repercusiunilor membrilor grupării, situaţie care i-a încurajat pe aceştia în continuarea fărădelegilor, creându-le impresia că nu pot fi atinşi de braţul legii.

 

Bătut cu bâte de baseball, pentru că fiica sa a reclamat o tentativă de viol la poliţie 

Una dintre faptele pentru care vor răspunde în faţa judecătorilor s-a petrecut pe data de 16 mai 2010, atunci când patru membri ai grupării, George Ştefan Flocea, Vasile Tiberiu Flocea, Ionel Flocea şi Vasile Ostanschi, l-au bătut pe un bărbat din Stulpicani. Motivul a fost răzbunarea, pentru că fiica bărbatului bătut a depus plângere penală după ce a fost victima unei tentative de viol comise în 2007 de către Gheorghe Pitisciuc, alias „Vâju cel mic” şi alţi doi amici de-ai acestuia.

În timpul cercetărilor privind reclamaţia de tentativă de viol, se arată în rechizitoriu, familia victimei a fost ameninţată să renunţe la plângere.

 

I-au distrus maşina, pentru că nu a vrut să le plătească „taxa de protecţie”

Tot în luna mai a anului 2010, se arată în rechizitoriul DIICOT Suceava, inculpaţii Alexandru Constantin Florcea şi Marian Catrinar i-au cerut unui bărbat din Stulpicani suma de 700 de lei, reprezentând „taxă de protecţie”.

Pentru că nu a vrut să le plătească, cei doi inculpaţi, alături de un al treilea, Ionel Remus Şecman, i-au lovit maşina bărbatului şantajat cu bâte de baseball şi pietre, valoarea distrugerilor fiind estimată la 4.000 de lei.

   

Legat cu mâinile la spate, bătut şi tâlhărit

O altă infracţiune prezentată în rechizitoriul anchetatorilor s-a petrecut pe data de 3 iulie 2010, atunci când Ştefan George Flocea şi Alexandru Constantin Flocea l-ar fi bătut, susţin procurorii DIICOT, pe unul dintre îngrijitorii fermei de bovine aparţinând unei femei din oraşul Frasin.

Pe motiv că victima ar fi lăsat animalele să pască pe terenurile lor, agresorii au lovit-o cu o bucată de lemn în cap, au legat-o cu o sfoară, cu mâinile la spate, şi au lovit-o apoi cu pumnii şi picioarele, luându-i şi 50 de lei din buzunar.

 

S-a închis în casă şi s-a sinucis de frica ameninţărilor interlope

Un alt scenariu şocant prezentat în rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT face referire la sinuciderea unui bărbat din Frasin pe fondul ameninţărilor făcute la adresa sa de interlopi.

În cursul ianuarie 2011, Vasile Flocea, zis „Plăcintă”, a apelat la inculpatul Alexie Pitisciuc, alias „Vîju”, pentru ca acesta din urmă să facă presiuni asupra unui pădurar pentru a recupera o datorie de 3.000 de lei.

Pentru serviciile sale, Pitisciuc i-a cerut lui „Plăcintă” să-i dea motocicleta sa, o Yamaha, însă Vasile Flocea l-a refuzat.

În cele din urmă, susţin anchetatorii, Pitisciuc i-a luat cu forţa motocicleta, însă Vasile Flocea a refuzat să-i dea şi actele.

Ameninţările la adresa lui „Plăcintă” au continuat fie prin Pitisciuc, fie prin intermediul „locotenenţilor” acestuia. „Prin aceste ameninţări, i-au creat victimei temeri care au condus la autoizolare în propria locuinţă şi ulterior la sinuciderea acestuia, prin ingerarea voluntară a unei cantităţi de antigel”, se arată în rechizitoriu.

 

Răpit de interlopi şi obligat să muncească fără nici un leu la o cabană 

O altă victimă a inculpaţilor a fost Andrei A., un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Frasin, căruia Alexie Pitisciuc şi Ştefan George Flocea i-au luat cu forţa, în aprilie 2011, bicicleta, pe stradă, şi i-au cerut o taxă de 100 de lei pentru a i-o da înapoi.

Acelaşi tânăr a fost bătut, iar câteva luni mai târziu urcat cu forţa într-un autoturism şi obligat să toarne beton la fundaţia unui gard, la o cabană din zona Plutoniţa, oraş Frasin.

La cabana respectivă, le-a povestit tânărul anchetatorilor, era un alt tânăr muncitor, pe nume Bogdan, şi acesta aflat în aceeaşi situaţie, sechestrat şi obligat de interlopi să muncească.

 

„O să-ţi aduc copilul în pungă”

Anul trecut, în luna martie, inculpaţii Ştefan George Flocea şi Alexandru Constantin Flocea au intrat în curtea locuinţei unei femei din Stulpicani şi i-au cerut suma de 800 de lei, susţinând că fiul ei, un adolescent în vârstă de 14 ani, le-a tăiat cauciucurile la maşini, iar banii ar reprezenta contravaloarea pagubelor. „O să-ţi aduc copilul în pungă”, ar fi ameninţat-o pe femeie.

În aceeaşi zi, inculpaţii au blocat cu un autoturism BMW căruţa în care se afla minorul pe care îl căutau, urcându-l pe acesta cu forţa în maşină şi ducându-l pe un drum forestier, unde l-au agresat.

Pentru a scăpa, minorul a sărit în pârâu şi a fugit acasă, unde a povestit cele întâmplate, iar mama acestuia a sesizat poliţia.

 

A sărit la bătaie şi i-a rupt cămaşa unei femei jandarm

Considerat capul grupării, Alexie Pitisciuc, alias „Vîju”, este acuzat şi că a agresat o femeie jandarm pe 22 mai 2011, la sărbătoarea „Hora Bucovinei”, organizată în incinta taberei Bucşoaia, din Frasin.

Pentru că nu a vrut să plătească consumaţia la o terasă şi a început să facă scandal, „Vîju” a fost luat la întrebări de o patrulă de jandarmi.

Inculpatul a început să-i înjure şi să-i ameninţe pe jandarmi, încercând să o lovească pe o femeie sergent major în cadrul Detaşamentului de Jandarmi de la Gura Humorului. A prins-o de cămaşă şi i-a rupt epoletul drept.

 

Au nenorocit pe viaţă un tânăr, pe care aproape l-au omorât în bătaie 

Cinci dintre membrii grupării, George Ştefan Flocea, Alexandru Constantin Flocea, Marian Catrinar, Ionel Remus Şecman şi Alexie Pitisciuc sunt acuzaţi şi de tentativă la omor calificat.

Cu excepţia lui Pitisciuc, ceilalţi au fost trimişi în judecată pentru această faptă, cercetările faţă de „Vîju” fiind disjunse într-un alt dosar penal.

Victimă a fost un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Stulpicani, care în urma atacului petrecut în toamna anului trecut a rămas infirm.

Acţiunea a făcut parte dintr-un plan de răzbunare pus la cale după ce mai mulţi membri ai grupării au luat bătaie de la mai mulţi tineri din Ostra. În planul de răzbunare, a fost implicat se pare şi Alexie Pitisciuc.

Pentru că tânărul de 22 de ani are nevoie de terapie la un spital din Cluj, familia victimei a fost ajutată cu bani strânşi prin colecta făcută la biserici de către doi dintre preoţii din sat.

 

Afaceri cu etnobotanice şi ţigări de contrabandă

Procurorii DIICOT Suceava au început urmărirea penală împotriva unora dintre membrii grupării lui „Vîju” şi pentru trafic de droguri de mare risc, existând informaţii că aceştia se ocupau şi cu vânzarea de etnobotanice în zona Frasin –Gura Humorului –Stulpicani, stupefiantele la pliculeţ fiind vândute la discoteci, baluri etc..

Învinuiţii din acest dosar se ocupau şi cu afacerile cu ţigări de contrabandă. Tutunul cu timbru ucrainean sau moldovean, susţin anchetatorii, era achiziţionat de la contrabandişti din zona Vicovu de Jos, Cacica, Horodnic de Sus, Cajvana, Vama şi vândut ulterior, la un preţ mai mare, altor persoane implicate în afacerile ilicite.

 

Conducerea IPJ Suceava a „scuturat” Poliţia Frasin

Fărădelegile din zona Frasin au fost stopate în urma unei ample investigaţii a ofiţerilor Serviciului de Investigaţii Criminale (SIC) din cadrul IPJ Suceava, care au pus cap la cap toate dosarele şi au început monitorizarea grupării lui „Vîju”. Când au adunat indicii suficiente că au de-a face cu o grupare de tipul celor de crimă organizată, ofiţerii SIC au sesizat procurorii DIICOT.

Banda a fost destructurată în octombrie 2011, când au fost arestaţi şapte dintre membrii grupării.

Mai marii poliţiei judeţene au demarat în toamna anului trecut controale privind managementul poliţiei din Frasin, dispunând totodată cercetarea prealabilă faţă de şeful de atunci al unităţii, comisarul Florin Rotaru. Acesta nu a mai aşteptat concluziile controlului şi şi-a încetat raporturile de serviciu, pensionându-se pe caz de boală.

De asemenea, alţi şase poliţişti de la Frasin au fost atenţionaţi privind gestionarea problemelor de serviciu.

Conducerea IPJ Suceava a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava privind modul de instrumentare a anumitor dosare penale aflate în lucru la Poliţia Frasin.

Totodată, şefii poliţiştilor din judeţ au înaintat la structurile superioare ale Poliţiei Române propuneri privind reorganizarea serviciului poliţienesc în zonă, şi anume preluarea de către Poliţia oraşului Frasin a posturilor comunale Stulpicani şi Ostra, incluse iniţial în Secţia de Poliţie Rurală Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-au „umflat muşchii” pe fondul lipsei de reacţie a poliţiei şi au ajuns să dea în cap şi să ceară taxe de protecţie.
 Vizualizări articol: 2122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 20 voturi
Şi-au „umflat muşchii” pe fondul lipsei de reacţie a poliţiei şi au ajuns să dea în cap şi să ceară taxe de protecţie4.6520

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(13 mar 2012, 11:21:50
„au creat un sentiment de panică în zona de acţiune, inclusiv pe fondul lipsei de ripostă şi fermitate a organelor locale de poliţie”.Si-au-umflat- (astia imparteu prada cu politia s_au si politia le platea o taxa de protecti):((((
2.   HALAL trimis de
(13 mar 2012, 11:23:13
UNDE AU FOST ,,POLITISTI,,(militieni),in toti acesti ani, sper ca aceste actiuni sa fie la inceput macar acum in ceasul al 12 lea, aviz pentru militieni ,in suceava -radauti pe cind. sau scuzati sunt protejati ca doar sunt jeturi
2.1  RE: HALAL trimis de
(13 mar 2012, 11:36:08
N-au ei timp de interlopi. E mai usor sa stai la pinda si sa prinzi un agarici care nu poarta centura de siguranta la volan sau nu ii arde vreo semnalizare. Faci plinul...si repede la birt la pacanele.
2.2  RE: HALAL trimis de
(13 mar 2012, 12:42:40
cand o actiune si la vicov? aceste scursuri(COPILUL,CUSU,TARATA LUCIAN) ale societati nu au muncit nici odata,dar datorita relatilor cu politia,traiesc bine din contrabanda si taxe de protectie.Rusine pentru politie,va platim salarile pentru a sprijini scursurile,pe care ar trebuii sa le eliminati,Rusine.
3.   Siguranță și încredere! trimis de
(13 mar 2012, 11:30:43
Așteptăm să vină domnul comisar 007 (+1 mai mititel) ca să ne spună în public - așa cum îi permite statutul polițistului - opinia sa despre profesionalismul polițiștilor a căror atitudine a permis producerea tuturor acestor nenorociri.

[dom comisar - concret la subiect - lăsați atacurile la persoană]
4.   Pentru militeni trimis de
(13 mar 2012, 12:37:25
Cum sa se implice militenii cand politia din Frasin sta numai in MCV, prind vreo doi fraieri, fac planul de amenzi, mai fac si de-o tuica.... si treaba merge struna.Asa fac toti militenii in toate localitatile, mai ales de cand i-au organizat pe sectiile acestea locale, nu gasesti pe nimeni la posturi, toti sunt pe teren, dar nu dai de ei.In ziua de astazi sunt doua ipostaze:politistului ii e frica sa intervina in anumite scandaluri sau politistul este mana in mana cu infractorii, asta pana cand se sparge buboiul si se umple ulciorul.Ar mai fi o chestie, nici legea nu prea ii apara pe politisti. Vigilenta maxima.
5.   Frica-i mare trimis de
(13 mar 2012, 14:24:10
Le e frica la militieni, incaseaza banii de pomana de la stat, vorba voastra mai bine prind un agarici speriat la volan si-l amendeaza decat sa se i-a de ''interlopii'' astia de 2 lei care n-au nici dupa ce bea apa. Schimbati toti pac pac pana se face dreptate.
5.1  RE: Frica-i mare trimis de
(13 mar 2012, 14:53:07
mosule.skimbai pe toti!!!dar o intrebare...cate denunturi ,sesizari etc ai facut tu in ultima perioada in calitatea ta de cetatean onest??Ba mai mult....sigur daca te cheama un militian sa fii martor asistent cand ii face ceva la o gasca dasta ...te dai in laturi ...spunand ca nu vrei....asa ca ..lasa-ne cu eroismul asta al tau din spatele monitorului
5.2  RE: Frica-i mare trimis de
(13 mar 2012, 16:23:05
Mai militeanule cu grade multe ( mai ales la pahar) tu stii bine ca degeaba faci denunturi ca protectia voastra e 0. Militenul e in legatura cu interlopul si cetateanul onest cade cu dosu-n stiulete.
Dar mai mult decit atat ..voi de ce sunteti platiti? Nu sunteti in stare sa va faceti datoria ...afara tata, ca sunt destui care vor sa faca treaba. Toata Suceava stia de Puscasu ca e hot de Germania inca din anii '90 cind umbla ostentativ cu decapotabila prin oras si numai voi nu ati stiut pina nu au venit aia din Austria sa va arate obrazul. Rusine securistilor.
6.   Ai dreptate MCLEAN! trimis de
(13 mar 2012, 20:44:48
Este adevarat ca in Ro. omul cinstit si pasnic este privit ca unul fara nici un fel de potential pe cand jigodiile astea au respect si protectie chiar din partea conduceri politiei!Rusine politiei romane!
7.   Da da trimis de
(13 mar 2012, 22:21:59
Mai arestati din ei dai.....dracu
8.   Siguranta si incredere in 3 prosti dintr-un logan trimis de
(13 mar 2012, 23:36:29
daca imi cerea mie taxa de protectie,in maxim o saptamana ii impuscam in cap,cativa fraieri fac legea incurajati de politia romana,pacat de baiatu ala care a ramas infirm...daca se intampla asta intro tara UE ii arestau pe toti,pana la al saptelea neam...
9.   Comentariu trimis de
(14 mar 2012, 06:55:43
Si s a rezolvat toata situatia de dv. oamenii de bine , in timp ce politia retinea pe cei fara centura in autoturisme . Nu sesizati ca organele de ancheta au depus 70 de dosare in perioada 2008 2011 iar solutionarea a lasat de dorit ., unde ?????? raspundeti singuri ,sunteti analitici .
10.   Taxi - „Comisarul008” trimis de
(14 mar 2012, 09:06:39
Sunt agentul 008, sunt foarte tare,
Am un salariu obscen, femeile la picioare,
O vila-n cotroceni, un BMW de la guvern,
SPP-istii ma saluta toti cu un respect etern,
Pentru ca...
Sunt gata...

Refren:
Sunt agentul 008, sa tineti minte,
Sunt gata sa ma sacrific pentru presedinte.
Sunt agentul 008,(008) sa tineti minte,
Sunt gata,(gata), sa ma sacrific pentru presedinte(pentru presedinte).

II:
Cand ia masa, verific discret, daca,
Salata de varza n-are prea mult otet.
Sunt atent daca exista,
Pe genunchi un servetel,
Nu de alta, da' mai poa' sa da dea,
Din cand in cand pe el.
Cand apare in multime am simturile dezvoltate,
Si mai am doua batiste curate.
Sunt gata-n permanenta sa il sterg cu amandoua,
Daca da vreunul cu cerneala sau vopsea de oua.
Pentru ca...
Sunt gata...

Refren:..

III:
Cand pleaca la vecini, peste hotare,
Si se-ntampla sa luam, masina din dotare,
Schimb imediat in euro toata chenzina,
S-am la mine niste bani daca ne fura masina.
Cand apar ziaristi, ma enervez foarte tare,
Astia cauta scandal in orice-mprejurare.
Daca-l prinde vre-unu-n poza, cu degetu-n nas,
Pana nu-i fac praf capu' si-aparatu nu ma las.
Pentru ca...
Sunt gata...

Refren:..
Sunt agentul 008, sa tineti minte,
Sunt gata sa ma sacrific pentru presedinte.
Sunt agentul 008,(008) sa tineti minte,
Sunt gata,(Da!), sa ma sacrific pentru presedinte(pentru presedinte).
Sunt gata,(Da!), sa ma sacrific pentru presedinte(pentru presedinte).
Sunt gata,(Da!), sa ma sacrific pentru presedinte!
Sa traitï!
11.   Comentariu trimis de
(14 mar 2012, 11:13:54
As vrea eu sa fiu asemenea 008 dar ca nu au ajuns litere la pseudonim am adaugat cifre , asta e tot . Oricum multumesc ptr. versuri ,le prefer injuraturilor si e si mai civilizat .
12.   In puscarie sa muriti!!!! trimis de
(15 mar 2012, 15:29:47
acolo sa crapati haimanalelor ce sunteti voi.....
toti sa va rugati moartea ...sa va rupa  ☭ ul la parnaie....si sa va taie bucatele incet incet si sa va puna sare
sunteti pleava societatii , niste rapanosi si niste paduchiosi
va doresc sedinta placuta la mitica
13.   Fara cuvinte trimis de
(15 mar 2012, 23:41:42
Politia IPJ Suceava a atentionat alti 6 politisti ? doar atat ? mi se pare o chestiune demna de demisionat pentru cei care au facut asta ... Trebuiau demisi toti politistii de pe raza Gura-Humorului - Ostra ca toti stateau la masa cu acesti indivizi si stiau despre ce e vorba ...dar asa am ajuns .. Politia sa plateasca si ea taxe la interlopi ... Rusine ...
14.   Comentariu trimis de
(11 apr 2012, 14:30:50
trebuia data afara toata politia din frasin, cu jandarmi lor cu tot si in frunte cu marele primar Marinel Balan, care oare nu stia de asa zisa gasca a lui Vaju, va zic eu stia, dar il doare in cur, lui sa-i fie bine ca in rest si asa nu face nimic, doar rade de prosti, ca doar in orasul Frasin sunt multi prosti,,,,,asa ca hai ca sa-l mai votam sa mai prinda un mandat acest Marinel Balan, CARE NU FACE NIMIC pt orasul Frasin....si credeti ca in orasul Frasin n-au mai ramas INTERLOPI de 2 LEI, va zic eu ca au mai ramas si pana la urma si aia din arestul IPJ o sa fie liberi, pentru ca la cabana avocatului Calin din Braniste este nevoie de forta de munca.RUSINE......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei