Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 dec 2011 - Anul XVI, nr. 305 (4903)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar soluţionat

Poliţistul şpăgar de la Dorna Arini, condamnat cu suspendare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Procesul în care este judecat fostul şef de post al comunei Dorna Arini, agentul-şef principal Mircea Cîrneală, în vârstă de 41 de ani, şi-a consumat primul act. Tribunalul Suceava a decis că poliţistul nu trebuie să stea după gratii şi l-a condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de luare de mită. Arestat în vara anului trecut, Cîrneală a stat după gratii mai puţin de o lună, iar la eliberarea din arest a avut o răbufnire de fericire, arătând semnul victoriei.

În august 2010, agentul-şef principal Mircea Cîrneală se declara nevinovat şi afirma că toate acuzaţiile care i se aduc sunt nefondate. Nu de aceeaşi părere au fost şi judecătorii de la Tribunalul Suceava, numai că soluţia de ieri nu este definitivă şi mai poate fi atacată la instanţele superioare.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, agentul Mircea Cîrneală i-a cerut suma de 1.500 de lei unei femei din comună care era cercetată pentru săvârşirea unei infracţiuni de fals. Şpaga a fost dată pentru ca poliţistul să dea o soluţie favorabilă în dosar.

Iniţial, prin intermediul unei persoane de încredere, femeia a dat suma de 700 de lei. Ulterior, însă, susţin anchetatorii, şeful de post de la Dorna Arini i-a cerut încă 800 de lei, moment în care femeia l-a denunţat pe Mircea Cîrneală.

Tranşa a doua de bani, de 800 de lei, a fost înmânată poliţistului chiar în casa denunţătoarei, fiind găsită de procurori şi poliţişti la scurt timp asupra sa.

În momentul în care şi-a dat seama că a dat cu piciorul unei cariere de 20 de ani în poliţie, agentul Cîrneală, tată a doi copii minori, a început pur şi simplu să plângă, susţinând că a fost atras într-o capcană şi că nu este nimic adevărat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţistul şpăgar de la Dorna Arini, condamnat cu suspendare.
 Vizualizări articol: 1230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Poliţistul şpăgar de la Dorna Arini, condamnat cu suspendare3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(28 dec 2011, 12:43:55
Uitati-va la fotografie. Reprezinta victoria politistului spagar asupra Justitiei la fel de spagare! Cred ca ar trebui denumita fotografia anului 2011 (la nivel local)
2.   Comentariu trimis de
(28 dec 2011, 14:43:35
Niciodata nu o sa-ti fie bine draga Romanie, atat timp cat justitia elibereaza corupti.
3.   Justitie... trimis de
(28 dec 2011, 14:56:44
Justitie de rahat, supusa unor politicieni de rahat. La ce sa te mai astepti? Ca maine gaborul ala o sa dea statul in judecata si o sa vrea sa fie repus in functie si despagubiri pentru perioada in care a lipsit din cauza procesului... Cum sa nu-ti vina sa vomiti cand vezi la tot pasul chestii din astea?
4.   Dezinformatorilor!! trimis de
(28 dec 2011, 19:33:03
Este adevarat ca ,,spagarul' tau a fost arestat,judecat si condamnat dar sa stii ca niciodata acesta nu a fost gasit cu banii asupra lui in casa denuntatoarei si ca inceput sa planga si prostii de ale voastre.Iar daca sa aflat in zona casei intermediarei este ca a fost carat acolo de catre unul din subordonati si asta tot prin ,,magia'' D.G.A.-ului.Este o dezinformare grosolana pe care ai scriso la comanda domnule Sandrinio.Il cunosc pe ,,spagar'' si sa stii ca e un om de caracter,cu douazeci de ani de cariera,are o familie,este cinstit si onest. Am sa te vad ce ai sa scrii cand va fi achitat.Si ca o ultima parere,spun: sa nu mori pana nu vei trece si tu prin ce a trecut el.Meriti asta!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei