Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 nov 2011 - Anul XVI, nr. 258 (4856)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Pericol de accidente

Stradă din Suceava, capcană cu zeci de canale descoperite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Strada de la ieşirea din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava spre Adâncata este de luni de zile o adevărată capcană pentru şoferi, zeci de canale fără capac, multe aflate pe carosabil, lângă trotuar, putând duce oricând la avarierea gravă a unei maşini sau, mai rău, la un accident rutier.

Capacele de canal de pe strada 22 Decembrie, recent asfaltată, au fost culese unul după altul de hoţi, chiar din zona aflată în apropiere de Secţia de Poliţie Burdujeni.

În disperare de cauză, câteva dintre canalele mai periculoase din carosabil au fost semnalizate de localnici cu cauciucuri vechi, în timp ce gurile de canal din trotuar au fost semnalizate cu crengi.

La Secţia de Poliţie Burdujeni au fost întocmite dosare penale pentru toate furturile de capace de canal comise pe strada 22 Decembrie. De altfel, au fost depistaţi şi autorii, fiind vorba de minori din Burdujeni Sat, care au furat capacele şi le-au dus la centrele de colectare a fierului vechi. Autorii s-au ales cu dosare penale, pentru furt calificat, fiind cercetaţi în stare de libertate.

Primăria municipiului Suceava a anunţat că va acoperi din nou gurile de canal, însă întrebarea este cât vor rezista acestea, în condiţiile în care autorii furturilor pot recidiva oricând, iar legea este foarte blândă cu faptele de acest gen.   

Viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc a declarat cu privire la această situaţie: „Ştim de această problemă, am cerut poliţiei să-i depisteze pe autori. Capace de canal se vor pune din nou, însă nu ştim cât vor rezista. Din păcate, nu avem cum prinde în asfalt aceste capace de canal, asta pentru că gurile de canal trebuie curăţate şi inspectate periodic”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stradă din Suceava, capcană cu zeci de canale descoperite.
 Vizualizări articol: 873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Stradă din Suceava, capcană cu zeci de canale descoperite5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Solutii sunt garla trimis de
( 1 nov 2011, 11:40:05
Eu chiar nu inteleg faza cu gurile de canal. Exista in comert guri de canale din materiale compozit care au aceleasi proprietati cu cele de fonta/otel. De ce nu se inlocuiesc in zonele problema capacele din fonta cu capace din compozit si se rezolva problema! Tiganii nu o sa poate vande capace din materiale compozit pentru ca la fier vechi nu vor fi acceptate.
2.   Politia... trimis de
( 1 nov 2011, 12:04:28
Decat sa joace septic in masina pe dupa blocuri mai bine ar sta cate un militian la fiecare centru de colectare a fierului vechi!
3.   Sa faca puscarie..... trimis de
( 1 nov 2011, 16:27:41
.....si cei care achizitioneaza fier vechi. Ei sunt mana in mana cu tiganii, cand merg sa vanda capace ( chiar sparte ) sau fire telefonice sau de electricitate, de ce nu sesizeaza politia cei care colecteaza? Ei sunt complici, trebuie sa raspunda in fata legii, dar nimeni nu aplica ceste legi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei