Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iul 2011 - Anul XVI, nr. 160 (4758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Vineri, 1 iulie, grupul de iniţiativă din cadrul departamentelor de specialitate ale TSD s-a aflat în rândul cetăţenilor cu o acţiune în mai multe spaţii publice din Suceava. Acţiunea s-a dorit a fi o ancoră în realitatea imediată, confruntând părerile populaţiei cu politicile Guvernului, spre a aduce o schimbare în societatea suceveană. Cetăţenii au putut astfel să-şi exprime aşteptările, dar şi nemulţumirile în legătură cu felul cum e administrată Suceava şi cu privire la actuala guvernare PD-L pe un panou mobil.

         Observăm că după şapte ani de conducere portocalie şi administrare a municipiului Suceava şi a statului român de către PD-L situaţia locuitorilor nu s-a schimbat în bine, ci dimpotrivă, s-a înrăutăţit considerabil. Dintre observaţiile sucevenilor, următoarele par a fi generale: ,,Reorganizarea administrativă nu ajută la nimic, ci creează haos”, ,,Îşi bat joc de întreg poporul”, ,,Incompetenţa de a administra statul în mod corect şi coerent ne afectează drastic pe toţi”, ,,Transportul în comun este un calvar”, ,,Tăierea drastică a salariilor şi a pensiilor au dus la sărăcirea populaţiei”, ,,Lipsesc cu desăvârşire parcurile de agrement”, ,,Câinii comunitari nu sunt strânşi în adăposturi”, ,,După ce am cotizat 35 de ani mi-au luat aproape jumătate din pensie”, ,,Oraşul este plin de gropi şi este foarte murdar”.

Pe lângă plângerile formulate de oameni, numeroşi suceveni şi-au exprimat acordul pentru schimbarea actualului Guvern cu un Guvern tehnocrat. Cel mai grav este că am putut observa, după mai mult de 20 de ani de la Revoluţie, că există deseori reţineri în exprimarea opiniilor, frica de mafia portocalie fiind foarte prezentă în comunitatea noastră.

Biroul de presă TSD Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 1467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Comunicat de presă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ilona trimis de
( 9 iul 2011, 11:58:24
nu sunt fan PDL., dar trebuie sa recunoastem ca, cu toate greutatile de zi cu zi, nimeni pina azi nu si-a asumat riscul pt.a incepe o lucrare asa de mare ca aceea a canalizarii, sau cum se spune a schimbarii canalelor de scurgere si transportul apei potabile.....nimeni.....cirpel pe ici pe colo, dar ceva concret nu si-a asumat nimeni riscul...
este greu , intr-adevar, este groaznic, mizerie, strazi blocate, dar......cum vrei sa faci ceva fara deranj.......
Dl.>lungu este de apreciat pt. riscurile asumate, de fapt pt. bunastarea noastra......
in rest, sa nu uitam de marea criza mondiala care s-a abatut si asupra Romaniei?
ce voiati de fapt, sa patim ca grecii? nu cred.......mai bine cu masurile de austeritate luate, si de bine de rau, am plutit si noi cum am putut........
dar, pt. oameni, orice ai face , nimic nu e bun....asa ca, nici nu are rost sa mai vorbim.........
2.   Intrebare trimis de
( 9 iul 2011, 16:34:58
Cine v-a spus ca oamenilor le este frica sa comenteze? Ati scos-o voi din burta! Oamenii nu mai raspund la intrebarile voastre fiinca sunt scarbiti de clasa politica care este la fel , indiferent de partid. Si orice ati spune voi primarul Lungu a facut pentru Suceava ce nu a facut nici un primar. Ce a facut Ionecu cu gasca voastra in frunte cu Marza? Ce a facut Toma? De la Sofronie a ramas cel putin sofroneii. Sperati sa veniti la guvernare , vor fi si pentru voi ceva oase, vorba cantecului: " Vin ai vostrii pleaca ai nostrii noi ramanem tot ca prostii"
3.   PSD---un partid de nimic trimis de
( 9 iul 2011, 21:07:25
Bine ca au facut cei de la PSD atat timp cat au guvernat acest judet si oras. ADIca NIMIC. Cata nerusinare poate exista in randul acelor oameni de nimic de la PSD, MAcara taceti dracului din gura ca va faceti de toata jena.
IN loc sa puneti si voi umarul la constructia acestei tari, care cu totii ati bagato in rahat, vorbiti tampenii. Sa construiti voi ceva, fara sa nu faceti mizerie, si cu costrui daca se poate cat mai mici
RUSINE
4.   Jos cu comunistii astia din PSD! trimis de
(10 iul 2011, 17:11:01
sunteti buni doar sa criticati sa fiti drept contra la ceea ce vrea sa se faca....numai de rele sunteti buni....cand vom scapa de rugina asta rosie???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei