Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iul 2011 - Anul XVI, nr. 160 (4758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea: Meciul lui Bute a fost văzut de 4,5 milioane de telespectatori români, audienţă record

Duminică, 10 Iulie 2011 (15:53:00)

 

Meciul dintre Lucian Bute şi Jean Paul Mendy a fost urmărit de 4,5 milioane de telespectatori români, cea mai mare audienţă avută în ultimii 20 de ani de o competiţie sportivă transmisă în România, a declarat, duminică, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

În România, gala "Campion pentru România" a fost transmisă de Pro TV.

"Gala «Campion pentru România» şi-a atins obiectivele propuse prin parteneriatul cu Lucian Bute. Conform datelor oficiale meciul s-a bucurat de cea mai mare audienţă avută de o competiţie sportivă transmisă în ultimii 20 de ani în România", a spus Udrea.

Ea menţionat că meciul a fost urmărit de peste 4,5 milioane de telespectatori români. Audienţele externe vor fi prezentate, potrivit Elenei Udrea, imedit ce vor fi disponibile.

Ministerul Dezvoltării şi Turismului a încheiat un contract de 1,93 milioane de euro, fără TVA, cu o firmă deţinută de Rudel Obreja pentru promovarea brandului naţional turistic la gală. Din valoarea totală a contractului, aproape 600.000 de euro sunt pentru expunerea brandului pe ringul de box, organizatorul galei asumându-şi o audienţă de 2,45 milioane de persoane, dintre care 1,52 milioane în direct.

"Sunt unii care contestă utilitatea folosirii acestor sume pentru organizarea meciului precum şi implicarea MDRT. Acestora, inclusiv domnului Voiculescu, le transmit că nu i-a oprit nimeni până acum să sponsorizeze şi să organizeze un meci al lui Lucian Bute în România, pentru a demonstra că susţin valorile româneşti", a afirmat Udrea.

Întrebată cum comentează huiduielile publicului prezent la meci atunci când i-a fost pronunţat numele, Udrea a spus: "Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită".

Ea a adăugat că mulţi spectatori nu au înţeles că Bute nu i-a mulţumit ca unui politician, ci unui om care s-a implicat foarte mult în organizarea galei respective.

După victoria cu Jean Paul Mendy, Bute a spus că este mândru că este român şi că a putut aduce bucurie poporului român. El a mulţumit şi fanilor din Quebec (Canada), în limba franceză, încheind cu: "Trăiască Quebec, Trăiască România".

Apoi, Bute s-a îndreptat spre locul în care se afla ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, spunând: Vreau să vă mulţumesc, doamnă ministru", moment în care publicul a început să huiduie. Bute le-a spus atunci spectatorilor: "Nu e corect, datorită doamnei sunt aici în faţa dumneavoastră".

Bute şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea: Meciul lui Bute a fost văzut de 4,5 milioane de telespectatori români, audienţă record.
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Udrea: Meciul lui Bute a fost văzut de 4,5 milioane de telespectatori români, audienţă record5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei