Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iul 2011 - Anul XVI, nr. 160 (4758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În Bazar

Înjunghiat cu o foarfecă de o femeie căreia i-a pus mâna pe fund

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a ajuns la spital, cu plăgi înjunghiate la burtă şi la una dintre mâini, după ce a fost lovit cu o foarfecă de o femeie căreia i-a pus mâna pe fund.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, incidentul s-a petrecut joi, în jurul orei 13:00, în incinta Bazarului municipiului Suceava.

Luminiţa B., susţin poliţiştii, făcea la acea oră cumpărături prin Bazar, iar la un moment dat un bărbat i-a pus mâna pe fund.

Respectivul individ, Ion C., în vârstă de 41 de ani, individ din judeţul Neamţ care locuieşte fără forme legale la Suceava, cunoscut sub porecla de „Ion Nebunul”, şi-a încercat norocul şi a doua oară, încurajat de râsetele unora dintre trecători şi comercianţi.

A doua oară, însă, femeia, care avea în mână o foarfecă, s-a întors şi l-a lovit de două ori pe Ion C..

„I-a aplicat două lovituri cu o foarfecă pe care o avea asupra sa, în zona mâinii stângi, iar una dintre lovituri a ricoşat, lovind bărbatul în abdomen”, se arată în comunicatul poliţiei.

Ion C. a fost transportat cu ambulanţa la spital, fiind diagnosticat cu plagă înjunghiată regiune epigastrică şi plagă înjunghiată dorsală-mâna stângă, medicii stabilind că nu i-a fost pusă viaţa în pericol.

„Cercetările sunt continuate, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimei să fie efectuată încadrarea juridică a faptei”, precizează Biroul de Presă al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înjunghiat cu o foarfecă de o femeie căreia i-a pus mâna pe fund.
 Vizualizări articol: 1031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 16 voturi
Înjunghiat cu o foarfecă de o femeie căreia i-a pus mâna pe fund5.0516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ca la noi la nimeni trimis de
( 9 iul 2011, 12:28:54
Despre ce incadrare juridica a faptei vorbiti? Sa-l duca pe psihopat la puscarie sau la casa de nebuni, nu s-o traga la raspundere pe femeia in cauza. Eu personal o felicit pentru modul in care si-a aparat demnitatea de femeie. Ca NU TOATE FEMEILE sunt la dispozitia barbatilor. Si ma refer aici la o anumita categorie de barbati. Ca uscaturi sunt in ambele sexe (am vazut in DEX ca e corect si sexuri). O fi ca la "succesuri?.
2.   Nu asa se rezolva .. trimis de
( 9 iul 2011, 12:41:43
ierata fie-mi vorba,dar aceasta femeie trebuie sa ajunga la inchisoare .tentativa de omor cred,nu?unde ajungem daca ne facem dreptate singuri,nu la crime?era solutionare legala ,la prinsul de fund,anunta politia,se facea investigatii si individul raspundea in fata legii pentru hartuire sexuala.
2.1  RE: Nu asa se rezolva .. trimis de
( 9 iul 2011, 15:34:11
Nu e tentativa de omor, pentru ca Omorul denota intentia de a ucide. Nu a vizat o zona importanta a corpului, ci mana stanga, iar medicii pot arata prin raportul de expertiza ca nu i-a fost pusa viata in pericol. Functie de nr. de zile de ingrijiri medicale, poate fi vatamare corporala sau vatamare corporala grava (putin probabil). Daca ar avea un avocat bun, poate pleda pentru exces scuzabil in cadrul Legitimei Aparari.
2.2  RE: Nu asa se rezolva .. trimis de
(11 iul 2011, 10:37:05
Exact cum a spus SIRJERKALOT.Partea proasta e ca va fi purtata pe la politie, procuratura, judecatorie, va da tone de declaratii si mult timp pierdut, plus niste parale la avocat.Dar bine i-a facut.
3.   Cine sa faca investigatii? trimis de
( 9 iul 2011, 13:34:52
niste incompetenti gata sa te umileasca numai pentru ca ii pui in situatia ca in timpul serviciului sa faca doar ce trebuie?
Astia sunt gata sa spuna ca daca capra nu ridica coada.... doar in cazul cand acest lucru li s-ar intampla mamelor, sotiilor sau fiicelor lor ar avea alta insemnatate.
Si eu port o fparfeca in geanta ca orice femeie .. Aviz amatorilor!
4.   Hehe , trimis de
( 9 iul 2011, 14:27:44
mai bine-i baga un spitz in koaie; facea deliciul spectatorilor
5.   Femeia trimis de
( 9 iul 2011, 15:00:59
A reactionat exagerat de violent. Trebuie sa suporte consecintele legii. Si el este vinovat dar reactia ei este mult exagerata. Ce-ar fi de exemplu daca o femeie m-ar injura sau m-ar impinge si eu i-as da direct un pumn in bot sau as baga cutitu (sau foarfeca) in ea?
6.   O TARFA ORDINARA trimis de
( 9 iul 2011, 15:26:56
CATA M//E A LUAT ATUNCI NA DAT CU FOARFECA////////
6.1  RE: O TARFA ORDINARA trimis de
( 9 iul 2011, 23:41:01
si tu esti unul dintr-astia care fluiera, comenteaza si pipaie? poate sa si-o traga cu cine vrea. asta nu e problema ta si nu iti da dreptul sa faci gesturi dintr- astea enumerate mai sus. poate sa fie cea mai mare c.... chiar nu aveti nici un drept sa faceti asta. eu daca eram in locul femeii aleia nu ma limitam la foarfeca, ii farmam si botu'. daca e nebun sa stea dreaqu la nebuni, ce cauta pe strada? maine-poimane auzim de viol sau mai rau din partea lui sau a unuia ca dansul. nu aveti idee ce enervant e sa mergi pe strada si sa se ia un macho-man din asta de tine, care comenteaza fel de fel si unii mai intind si mana. seca-le-ar labele alea jegoase!culmea e ca nu se leaga de pitzipoancelea alea care umbla cu fundul pe jumate gol ci de femei serioase, unele chiar si cu copii.... lege nu exista la noi in tara de aia se apara fiecare cum stie.
7.   Asa se va mai linisti si ion.... trimis de
( 9 iul 2011, 17:24:17
dumnezeu sa ma ierte dar trebuia sa i se infunde acestui nebun ,de ani de zile se lua de femei si le pisca de fund si apropo cea care l`a injunghiat e o femeie din bazar nu era la cumparaturi si probabil se cam saturase de comportamentul lui ion care se pare era destul de turmentat
8.   Mai terminati cu prostiile. trimis de
( 9 iul 2011, 19:12:26
Cum dracu` n-a nimerit scula, ca era mai tare ca Ciomu. I-a lipsit momentan o parte din cerebel, sincer, as face accidental, sau sa-mi dea voie. Mintea omului e foarte complexa, mult mai mult decat gura unui ziarist. Au intrat astia in vacanta si acum scoateti toate rahaturile.
9.   Ptr aloev trimis de
( 9 iul 2011, 20:37:59
rahaturi, rahaturi, dar vad ca le citiesti si le mai si comentezi!:P te preocupa rahaturile?

10.   Sa fi Olimpia,e greu. trimis de
( 9 iul 2011, 20:49:35
Pentru simplul fapt, ca a da asa ceva, influenteaza mentalitatea probabil copilor tai. E un fapt negativ si nu singurul, dar exarcebarea lor in media, e faptul pozitiv, inseamna ca esti Olimpia. Eu nu-mi permit si e singurul articol care l-am comentat.
10.1  RE: Sa fi Olimpia,e greu. trimis de
(10 iul 2011, 01:29:28
Nici sa nu mai "comentezi", ca oricum nu intelege nimeni nimic. Mai bine deschide o carte si invata sa scrii. Sau mai bine vorbeste in fata oglinzii, si apoi inceraca sa mai si intelegi ce spui.
10.2  RE: Sa fi Olimpia,e greu. trimis de
(11 iul 2011, 10:32:08
Chiar ce-ai vrut sa spui!Explica-ne, ca nu suntem chiar asa "elevati" ca tine, sa inotam in meandrele concretului.
11.   LABARI ... trimis de
(10 iul 2011, 01:14:16
Toti cei care ati scris aici ca doamna respectiva a reactionat exagerat sunteti niste L A B A G I I ca si respectivul si la randul vostru faceti astfel de abuzuri si va este frica sa nu o patiti mai rau. Eu personal o felicit pe doamna si daca as fi fost femeie si eram in locul ei ii bagam foarfeca in ochi (ambii) fara nici un regret.
12.   Citind comentarii trimis de
(10 iul 2011, 11:46:26
Citind o serie de comentarii pline de indignare si oprobiu la adresa gestului doamnei,ma intreb: De unde, Dumnezeule mare, apar mizeriile umane? Ce derapaje genetice, ce fel de acumulari critice de mutatii in gene pot sa produca asemenea specimene? Ce dezastre emotionale au survenit in evolutia astora de i-au impins in lumi personale, atat de clar definite in manualele de psihiatrie??? Qvo vadis,Domine?
13.   Asa da trimis de
(11 iul 2011, 13:17:15
FELICITARI DOAMNEI.
INCA ZECE VA EA SI SE SCHIMBA CEVA IN ROMANIA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei