Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 ian 2011 - Anul XVI, nr. 12 (4610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tranzacţie eşuată

Urmărit general de aproape un an, prins în târgul de maşini de la Cumpărătura

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dat în urmărire generală de aproape un an, un individ din municipiul Galaţi a fost prins, sâmbătă, în timp ce oferea o maşină la vânzare în târgul auto de la Cumpărătura.

Gălăţeanul Marius Palade (36 de ani) a fost prins în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la Investigaţii Criminale, pe linia identificării autovehiculelor furate şi a persoanelor urmărite.

Palade venise la târg să vândă un Opel Vectra, însă nu a mai apucat să facă vreo tranzacţie, fiind săltat de oamenii legii.

Palade, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, era urmărit în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis la 08.02.2010 de Judecătoria Galaţi, pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă.

Gălăţeanul a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava, de unde va fi transferat la unul dintre penitenciarele din ţară, pentru a-şi executa pedeapsa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărit general de aproape un an, prins în târgul de maşini de la Cumpărătura.
 Vizualizări articol: 3013 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Urmărit general de aproape un an, prins în târgul de maşini de la Cumpărătura4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nenea Sergi esti varza trimis de
(17 ian 2011, 20:09:40
Bai nea' Sergiu dar sursa ta nu te-a informat cu tot ce s-a intamplat dupa ce a fost saltat Urmaritul de la Cumparatura? Esti naspa rau de tot. La chestii de genul "A intrat cu maşina în Logan-ul poliţiei şi a rănit un agent" care is niste nimicuri ai scris de ai rupt si mai e si titlu principal.
2.   Continuare 1 trimis de
(17 ian 2011, 20:11:44
Hai sa iti zic eu cum sta treaba si dupa aia te Informezi tu.
Deci l-au saltat militienii pe gagiul asta si l-au dus la judeteana in parcare unde tin ei masinile furate/confiscate,dar boii l-au lasat pe individ la volan, acesta cand s-a vazut in parcare singur in masina lui si toti militienii coborati din loganurile lor, a taiat-o din zona. Adica pe bune la plecat cum fac aia prin America, intai a rupt bariera aia de la politie ( intrare Sri ) si a facut dreapta spre Areni aici a intampinat ceva dificultati pe sensul de mers si s-a gandit ca e mai bine pe contrasens,si da-i pe contrasens, pana in intersectia de la Primarie unde a virat busc dreapta dela mers pe doua roti ( asta pe bune chiar pe 2 roti - prost sa fii noroc sa ai ) si si-a continuat drumul, cu o viteza nebuna, in directia Pompieri - Mpo - Atelier Acet – SCDA (Statiunea de Cercetare si Dezvoltare Agricola )
3.   Continuare 2 trimis de
(17 ian 2011, 20:13:21
) , noroc ca primele porti de fier de la SCDA erau deschise ,dar nu a fost o problema pt cel de al 2 lea rand (care duc in camp) prin care a trecut fara nici o jena si pe care le-a facut zob. Apoi a aterizat pe un tren arat al SCDA si acolo i-a fost moartea deoarece pamantul era foarte moale (se dezghetase complet) si nu ai mai putut continua fuga cu masina, si de aici s-a gandit omul sa o taie la pas ,doar ca pe tot parcursul evenimentului Militienii erau cu Loganurile in spatele lui ,acestia ramanand blocati (in interiorul SCDA ) de portile distruse de infractor,dar baietii s-au dat jos si fuga dupa el. Baietasul nu a vrut sa se opreasca si politistii au folosit focuri de arma ,vre-o 10 la numar ( ce sa-i faci au scapat saracii la pistol ).
4.   Continuare 3 trimis de
(17 ian 2011, 20:14:12
Si asa au reusit „oamenii legii" sa il prinda pe domnul TUPEIST-Borfas-Smecher (acu ca a facut asa ceva cu politia e mare „BOSS”printre ai lui o sa-i scrie si o Manica asa in semn de respect )) si sa il bage la arest.
Aaa... si inca ceva , o masina a politiei a ajuns intr-un sant deoarece era ceva zapada pe acolo si daca soferul nu alegea varianta santului se izbea frontal in colegul din fata lui. BAFTA RUSULE !
4.1  RE: Continuare 3 trimis de
(18 ian 2011, 11:37:08
asa am impresia ca esti un mic militian care ai participat pe acolo insa o dai in "texte" ca sa nu te ia ai tai la "rapoarte" ..si chiar nus ce vrei sa demonstrezi cu asta, ori esti frustrat ca nu au scris astia ca ai tras si tu cu Carpatiul si nu ti-a dat Rusul poza la ziar.
A, inca ceva, Rusu scrie si el exact dupa ce comunicat de presa ii dau baieti de la politie asa ca nu-i vina lui,,,dar uite noroc de tine ca mai aflam si noi ceva din tirgul asta monoton!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei