Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 ian 2011 - Anul XVI, nr. 12 (4610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ghinion

A intrat cu maşina în Logan-ul poliţiei şi a rănit un agent

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Suceava a intrat cu maşina într-un Logan al poliţiei, în urma accidentului un agent de poliţie, aflat în autoturismul oamenilor legii, fiind transportat la spital.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, incidentul s-a petrecut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3:00, pe strada Mihai Viteazul din municipiul Suceava.

Maşina poliţiei era parcată regulamentar, iar în interior se afla un agent de poliţie şi doi jandarmi, în timpul serviciului.

La un moment dat, şoferul unui autoturism Opel care trecea prin zonă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens, după care a revenit pe sensul iniţial, intrând în coliziune cu Logan-ul poliţiei.

Cel mai probabil, tânărul de la volanul autoturismului Opel, Cosmin Buracioc, în vârstă de 23 de ani, s-a pierdut în momentul în care a văzut maşina de poliţie şi a scăpat volanul de sub control.

Tânărul şofer a fost pus să sufle în alcooltest, iar aparatul oamenilor legii a indicat o alcoolemie de 1,08 la mie în aerul expirat.

În urma impactului, precizează poliţia, a rezultat vătămarea corporală uşoară a agentului de poliţie, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, fiind    diagnosticat cu „contuzie forte coloană cervicală”, leziuni pentru care necesită 4-5 de îngrijiri medicale.

 

„Victimele” alcooltestului

De vineri şi până duminică dimineaţă, informează IPJ Suceava, alţi şase şoferi au fost prinşi la volan, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Dorin B., în vârstă de 43 de ani, din Gura Humorului, a fost depistat conducând un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu, din localitate, vineri, în jurul prânzului 12:30.

Alcooltestul a indicat în cazul său o alcoolemie de 1,35 la mie.

Vineri seară, în jurul orei 21:05, pe strada „Universităţii” din municipiul Suceava, un şofer din Salcea, Constantin D., în vârstă de 39 de ani, nu a păstrat distanţa faţă de un alt autoturism şi a intrat cu coliziune cu acesta.

Şoferul din Salcea, susţine poliţia, a refuzat să sufle în alcooltest, însă, la spital, a acceptat să-i fie recoltate probe biologice.

 Ovidiu C., de 31 de ani, a ajuns să sufle în alcooltest după ce, sâmbătă seară, în jurul orei 18:00, aflat la volanul unui autoturism, a virat la stânga pe strada „Ion Neculce” şi a pătruns pe contrasens, dând cu maşina peste un biciclist, pe care l-a lovit uşor.

Şoferul, au stabilit poliţiştii, avea o alcoolemie de 0,75 la mie în aerul expirat.

Alţi trei conducători auto care s-au urcat băuţi la volan au fost depistaţi în trafic în noaptea de sâmbătă spre duminică, doi la Câmpulung Moldovenesc şi unul pe raza municipiului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A intrat cu maşina în Logan-ul poliţiei şi a rănit un agent.
 Vizualizări articol: 905 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 14 voturi
A intrat cu maşina în Logan-ul poliţiei şi a rănit un agent3.5514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inconstienta! trimis de
(17 ian 2011, 11:23:54
Uni soferi chiar nu au nici o treaba cu calitatea asta, parca nu vad cite nenorciri se intimpla pe sosele si ei conduc bauti fara nici un stres. Bine ca ii treg pe dreapta astia de la politie inainte de a face vre-o nenorocire , cu toate ca sunt si multi care sacapa neprinsi!
2.   Cel mai prost din curtea scolii trimis de
(17 ian 2011, 12:03:53
Acest speciment Cosmin Buracioc este cunoscut in oras ca un individ prost crescut, cu antecedente si plangeri la politie pe numele sau, tinut la respect mai degraba de ''smecherii'' din Suceava decat de politia din oras care nu a luat de-a lungul anilor nici o masura impotriva sa. Sa vedem de acum inainte daca cei ce ancheteaza cazul isi vor face datoria si ii vor da o lectie acestui copilas teribilist care le-a adus numai suparari parintilor sai, chiar cred ca merita o lectie. Nu e prima data cand conduce beat!
3.   Expresia face tot :) trimis de
(17 ian 2011, 14:38:23
"autoturismul oamenilor legii". Oamenii legii manceacas!!laughing
4.   In slujba comunitatii.......... trimis de
(17 ian 2011, 16:31:17
vaiiiiiiiiii,si acest betiv care a deranjat somnul bietilor oameni ai legii,parcati "regulamentar".DOMNULE REPORTER se poate un articol despre acesti bieti oameni ai legii si ordinul de serviciu cu aceasta parcare regulamentara????nu era loc in parcarea din arini si se parcheaza masinile in oras?de ce parcata?si nu in patrulare????????????????

4.1  RE: In slujba comunitatii.......... trimis de
(17 ian 2011, 17:27:29
bai mare porc nu te deranjeaza faptul ca un dobitoc umbla beat prin oras cu masina si de dobitoc ce e loveste masini stationate??
pe tine te intereseaza de ce nu parcheaza masina politiei la arini ??
de aia fraiere ...sa se mire prostii.
4.2  RE: In slujba comunitatii.......... trimis de
(18 ian 2011, 11:29:07
pentru ca nu au combustibil, de aia nu patruleaZA!
5.   ... trimis de
(17 ian 2011, 19:56:46
MAREPORK cu cap de porc.Tu te auzi inainte de a scrie ? "bieti oameni ai legii si ordinul de serviciu cu aceasta parcare regulamentara" tot nu pricep ce treaba are ordinul de serviciu cu parcarea, "de ce parcata?si nu in patrulare????????????????" bai cap de porc pai tu crezi ca patrula aia de politie patruleaza non stop. SI CAND STAU SI MA GANDESC CATE CAPETE DE PORCI MAI SUNT IN SUCEAVA ma apuca groaza.
6.   Martor trimis de
(17 ian 2011, 22:27:14
eram in trecere in fata liceului P.Rares, masina venea dinspre policlinica si soferu a incercat sa evite un caine,...deci cineva tot a iesit bine din povestea asta..
6.1  RE: Martor trimis de
(18 ian 2011, 08:32:25
...si sa se mai zica ca sucevenii nu tin la maidanezi...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei