Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 nov 2010 - Anul XV, nr. 281 (4572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţii

Trei drumuri judeţene, pregătite pentru a fi modernizate prin program guvernamental

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei drumuri judeţene sunt pregătite pentru a fi modernizate prin programul guvernamental „10.000 de drumuri judeţene şi locale”, urmând ca deliberativul judeţean să aprobe studiile de fezabilitate şi indicatorii tehnico economici aferenţi investiţiilor.

Este vorba de drumurile judeţene Comăneşti-Bălăceana, Panaci-Glodu şi Preuteşti-Fălticeni.

În total urmează a fi reabilitaţi 17,5 kilometri de drum judeţean, care vor costa 44 de milioane de lei.

Cea mai consistentă investiţie va fi făcută la drumul judeţean Preuteşti-Fălticeni, valoarea totală a acesteia fiind de 24,8 milioane de lei. Vor fi modernizaţi 10 kilometri de drum, lucrarea având ca durată de execuţie 18 luni.

Drumul Comăneşti-Bălăceana va fi reabilitat pe o porţiune de 3,47 de kilometri, valoarea investiţiei ridicându-se la 9,98 de milioane, iar drumul Panaci-Glodu pe o porţiune de 4 kilometri, valoarea investiţiei fiind de 9,3 milioane de lei.

Studiile de fezabilitate şi indicatorii tehnico economici ai investiţiilor vor fi aprobate în şedinţa de astăzi a deliberativului judeţean, urmând ca apoi să fie declanşate procedurile de atribuire a contractelor de lucrări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei drumuri judeţene, pregătite pentru a fi modernizate prin program guvernamental.
 Vizualizări articol: 2821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei drumuri judeţene, pregătite pentru a fi modernizate prin program guvernamental5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Colosal... trimis de
(29 nov 2010, 16:55:05
18 luni pentru a construi 10 km de drum judetean!!!!!!!!! Daca lucrau asa si egiptenii ,mai construiau si-n ziua de azi piramidele . Indata va inaugura domnul Flutur 3 km de drum judetean dupa bunul exemplu al premierului boC CARE inaugureaza si el cate 2 km de autostrada . Sa va fie rusine incompetentilor si hotilor si tradatorilor de tara !
1.1  RE: Colosal... trimis de
(29 nov 2010, 23:02:28
asa se vorbeste si despre realizarile lui Ceausescu dar vad ca habar nu ai cata jertfa umana a fost si la piramidele egiptenilor si pe santierele patriei.....ex la barajul vidraru oficial - 40 de morti si neoficial, adica dupa vorba celor care au lucrat acolo peste 400 de morti....dar sa nu mai spunem de piramide.....dar asa ii romanu, mereu carcotas, in loc sa se bucure ca se face treaba...dar voi ca si altii in parlament numa comentati si nu participati la lucrari.....uf
1.2  RE: Colosal... trimis de
(29 nov 2010, 23:44:50
EU123....Dea Dumnezeu sa fii si tu liant in asfaltul vreunui drum comunal...Ca tare meriti! Dar nu cred ca vei ajunge mai mult decat...chirpic...Vorba aia, lut si paie s-or mai gasi...
2.   Drum de tara trimis de
(29 nov 2010, 17:15:58
Da DJ Campulung - Slatioara sau Campulung - Rarau sau Vama - Moldovita sau multe alte ''gauri negre'' care au fost pe vremea lui nea' Nicu asfaltate , cand Doamne ma iarta o sa le faceti d-lor de la Consiliul Judetean ???
3.   :)) trimis de
(29 nov 2010, 17:58:26
Mie mi-ar fi si rusine sa anunt asa ceva. Eventual le-as face..dar nu as face tam-tam deloc. E penibil sa mergi sa inaugurezi 3 km sau 10 km de drum judetean. Maine-poimaine o sa ne laudam ca am plombat o groapa, sau ca am varuit o bordura. Rusine hotilor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei