Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 nov 2010 - Anul XV, nr. 281 (4572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: PSD doreşte tactica terenurilor pârjolite şi otrăvirea fântânilor ca să ajungă la guvernare

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că PSD "doreşte tactica terenurilor pârjolite şi otrăvirea fântânilor ca să ajungă el la guvernare", susţinând că PSD îi hărţuieşte pe democrat-liberali.

Gheorghe Flutur a făcut aceste declaraţii în faţa delegaţilor la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Bistriţa-Năsăud.

"PSD nu susţine modernizarea României şi ne hărţuieşte. Uitaţi-vă cum trag de timp pentru ca legile de care are nevoie România astăzi să nu se aprobe, nici Legea educaţiei, nici Legea salarizării care pune ordine în rândurile bugetarilor şi nici Legea bugetului de stat. PSD doreşte tactica terenurilor pârjolite şi otrăvirea fântânilor ca să ajungă el la guvernare", a afirmat Gheorghe Flutur.

El a spus că, anul trecut, Victor Ponta încă era membru al Guvernului, iar acum critică "de mama focului" că nimic nu merge.

"Îmi permit să suspectez PSD şi socialiştii că au dorit să ţină România în subdezvoltare şi unele zone intenţionat în subdezvoltare, fiindcă de acolo şi-au tras voturile, şi uitaţi-vă la Moldova, pe care au mizat să o ţină în sărăcie. Noi trebuie să le spunem oamenilor că vrem modernizare şi vrem să aducem fonduri din afară şi pentru asta trebuie să te şi restructurezi şi trebuie să respecţi regulile casei în care ai intrat", a spus Flutur.

 

„Nu e vremea pomenilor”

El le-a cerut delegaţilor să îşi reamintească faptul că PSD a părăsit guvernarea "când a dat de greu".

"Trebuie să mai aducem aminte oamenilor că aceşti oameni de la PSD, când au dat de greu că a venit criza, au fugit de la serviciu, adică au ieşit de la guvernare, fiindcă e mai uşor să critici din opoziţie. Ei au exercitat o guvernare din opoziţie foarte avantajoasă prin 2008, ori noi astăzi avem nevoie de o forţă unită care să modernizeze România, nu de altceva, dar nu e vremea pomenilor", a spus Flutur.

Vicepreşedintele PDL s-a referit şi la ultimele sondajele de opinie care plasează PSD în fruntea preferinţelor românilor.

"Această Fata Morgana a sondajelor româneşti de astăzi este o mare capcană pentru ei. De aceea, eu am un îndemn: obiectivul de grad zero trebuie să fie rămânerea la guvernare şi să luăm şi următorul mandat, pentru că noi avem o obligaţie, nu trebuie să fim doar cu ponoasele guvernării, ci şi cu foloasele politice ale guvernării", a declarat el.

Flutur şi-a exprimat apoi convingerea că PDL va începe să crească din nou în sondaje.

"Ce vrem? Să stăm bine în sondaje în fiecare zi şi seara să ne îmbătăm la televizor că stăm bine sau să ne asumăm riscuri cu obiective clare? Eu sunt convins că, aşa cum încep să arate sondajele, PDL începe să crească din nou. Este un lucru care se vede, însă noi nu la asta trebuie să ne gândim. Am intrat pe o stradă cu sens unic. Înapoi podul e rupt. Stradă cu sens unic este modernizarea ţării, iar eu sunt convins că 2011 va fi un an al primarilor şi al iniţiativei primarilor pentru dezvoltarea comunităţilor", a declarat el.

 

„Dreaptă unită înseamnă renunţarea la orgolii”

Flutur a făcut şi unele aprecieri legate de unificarea dreptei.

"Liberalii au înţeles mesajul de unificare a dreptei atunci când am înfiinţat PLD, pentru care am luptat din răsputeri. Dreaptă unită înseamnă renunţarea la orgolii şi, de multe ori, nu faci tu ce vrei, ci ce îţi spune baza partidului, pentru că noi, în viaţă, unde ne întâlnim în lupta politică, ne întâlnim stânga cu dreapta şi asta ne obligă să trecem peste animozităţi şi orgolii, fiindcă noi avem de reformat România. Modernizarea României se face cu oameni care cred în proprietate privată, în iniţiativă, şi nu frânari ai modernizării cum sunt socialiştii, PSD-iştii", a declarat Flutur.

Din partea conducerii centrale a PDL, la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Bistriţa-Năsăud, au participat preşedintele partidului, Emil Boc, dar şi Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, ministrul de Finanţe, Gheorghe Ialomiţianu, ministrul de Interne, Traian Igaş, ministrul Muncii, Ioan Botiş, vicepreşedintele Senatului Petru Filip, Daniel Buda, George Scripcaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: PSD doreşte tactica terenurilor pârjolite şi otrăvirea fântânilor ca să ajungă la guvernare.
 Vizualizări articol: 1252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Flutur: PSD doreşte tactica terenurilor pârjolite şi otrăvirea fântânilor ca să ajungă la guvernare2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nimic concret. trimis de
(29 nov 2010, 16:39:20
Domnule Flutur una e sa vrei si alta e sa poti,de cind sinteti la guvernare nu se cunoaste nimic concret,cel mai mult e defaimarea PSD si atit .PDL tine de D-na Anastase de ce?De aici nu pleaca legile pe care le doriti nu vedeti?
2.   Comentariu trimis de
(29 nov 2010, 23:47:48
Ce sa mai parjoleasca/otraveasca opozitia...Basescu si prichindeii lui au furat si vandut deja tot!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei