Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 nov 2010 - Anul XV, nr. 276 (4567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătaie în discotecă

Trimis în judecată, la trei ani după ce a băgat în spital un bodyguard

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ovidiu Petriceac (33 de ani) din satul Sf. Ilie, comuna Şcheia, unul dintre tinerii prinşi în vara anului trecut în timp ce încercau să vândă, în parcarea de la Iulius Mall Suceava, aproape două kilograme de heroină, va apărea în faţa judecătorilor şi pentru noi acuzaţii, în afara celor de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri.

Zilele trecute, potrivit dosarului ajuns la Judecătoria Suceava, Petriceac, alias “Mârlanu”, a fost trimis în judecată pentru vătămare corporală gravă, după ce, susţin procurorii anchetatori, pe data de 22 iulie 2007 a băgat în spital (50-55 de zile de îngrijiri medicale) un agent de pază al unui club de la intrarea în cartierul Obcini din municipiul Suceava.

În acelaşi dosar, Petriceac a fost dat pe mâna judecătorilor şi pentru o infracţiune comisă cu violenţă în martie 2008, când l-a bătut în staţia de autobuz “Curcubeu” pe un tânăr din localitate (25-26 zile de îngrijiri medicale).

Potrivit actului de sesizare a instanţei, în bătaia de la clubul din Obcini, “Mârlanu” ar fi fost deranjat că bodyguardul (Liviu Bucaciuc) i-ar fi cerut să nu stea în uşa localului, solicitându-i să se mute de acolo.

Petriceac, susţin anchetatorii, a revenit după 15-20 de minute, cu întăriri, alte trei persoane, a intrat în club şi l-a luat la bătaie pe agentul de pază. Acesta din urmă a ajuns la spital, în stare de inconştienţă şi, potrivit certificatului medico-legal, a avut nevoie de aproape două luni de îngrijiri medicale.

În privinţa celorlalte trei persoane care l-ar fi agresat pe agentul de pază, alături de Petriceac, procurorii au disjuns cercetările, acestea urmând a fi continuate de judiciariştii Poliţiei municipiului Suceava.

Ovidiu Petriceac a primit deja o primă condamnare în dosarul cu drogurile de la mall.

Tribunalul Suceava l-a condamnat la 18 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de mare risc şi la 13 ani de închisoare pentru trafic de droguri.

De asemenea, el a fost obligat să plătească şi suma de 7872 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

Sentinţa nu este definitivă şi a fost atăcată cu apel la instanţa superioară.

Pe 12 iunie 2009,  „Mârlanu” şi alţi doi tineri au fost prinşi în parcarea Iulius Mall Suceava în timp ce încercau să vândă 1.950 de grame de heroină contra sumei de 17.000 de euro.

Cele aproape două kilograme de stupefiante ar fi trebuit să ajungă în Insulele Canare prin reţeaua sucevenilor folosiţi drept cărăuşi de droguri, însă transportul a fost deturnat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis în judecată, la trei ani după ce a băgat în spital un bodyguard.
 Vizualizări articol: 2527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Trimis în judecată, la trei ani după ce a băgat în spital un bodyguard4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei