Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 nov 2010 - Anul XV, nr. 275 (4566)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Într-un efort comun, Marelvi şi Indesit Company ajută familiile afectate de inundațiile din Nordul României

București, 18 noiembrie 2010

În vara acestui an, din cauza inundațiilor dezastruoase din nordul țării, zeci de familii au rămas fără case și fără agoniseala de o viață.

Indesit Company, împreună cu distribuitorul său, Marelvi, au decis să sprijine acele familii ale căror case au fost reabilitate sau reconstruite.

Săptămâna trecută, Indesit Company și Marelvi au organizat donația a zece aragazuri pentru familiile din tabăra de la Dorohoi, județul Botoșani.

Dl Giuseppe Parma, Country Manager România pentru Indesit Company, împreună cu dl Dumitru Mihalescul, proprietarul Marelvi, au participat la evenimentul de donare a electrocasnicelor, care a avut loc la sediul central și depozitul Marelvi din Rădăuți.

“Suntem o companie cu o istorie îndelungată în proiecte de responsabilitate socială la nivel internațional, acestea reflectând grija pentru comunitatea în care ne desfășurăm activitatea. Ne bucurăm că am pus și noi o piatră la temelia unei noi vieți pentru familiile ale căror gospodării au fost afectate de inundații“, a declarat dl Giuseppe Parma, Country Manager Indesit pentru România.

"Dorim ca şi prin această donaţie să ne facem datoria faţă de semenii noştri, cei care au trecut prin clipe de coşmar şi au pierdut totul în urma inundaţiilor din iunie", a declarat dl Dumitru Mihalescul.

În urma rapoartelor oficiale, efectele inundațiilor din această vară în 37 de județe sunt: 24 persoane decedate, peste 800 de locuințe complet distruse de ape și circa 7.000 de locuințe inundate.

Procesul de donație a fost gestionat de Habitat for Humanity, o organizație umanitară care a inițiat un proiect de amploare pentru a sprijini populația afectată de dezastre naturale.

Intervenția Habitat în procesul de reconstrucţie a locuințelor afectate de inundaţiile din iunie 2010 constă în reconstrucții, reabilitări, renovări de locuințe pentru un număr de peste 400 de familii sinistrate precum și consiliere, asistență tehnică, suport în coordonarea reconstrucției, gestionarea și distribuirea de materiale și unelte de construcții pentru alte 3.200 de familii.

 

Despre Indesit Company

Compania este al doilea mare producător de electrocasnice din Europa. Este lider de piață în Italia, Marea Britanie, Rusia, Portugalia și Ucraina și este unul dintre primii trei jucători de pe piață în țări ca Franța, Polonia, Turcia, Bulgaria, România. Indesit Company își desfășoară activitatea prin 17 unități de producție (Italia, Polonia, Marea Britanie, Rusia, Turcia) și prin 24 de filiale comerciale în întreaga lume, având 17.000 de angajați.

În România, Indesit Company este prezentă din 1996 cu un birou de reprezentanță. Biroul local coordonează activități logistice, de marketing și de service. Distribuția produselor se realizează prin parteneri specializați, la nivel național.

 

Despre Marelvi

Compania a fost fondată în 1995 și de atunci a devenit unul dintre cei mai importanți distribuitori independenți din România.

Marelvi detine în prezent patru depozite regionale: în Rădăuți, București, Deva, Cluj, are peste 80 de angajaţi, organizaţi pe departamente specifice. Zece Directori zonali a căror activitate acoperă întreg teritoriul ţării, coordonaţi de Directorul Naţional de Vânzări şi susţinuţi de către Departamentul de achiziţii. Compania acoperă întreg teritoriul țării și aprovizionează 300 de clienți independenți, având o cifră de afaceri anuală de 44 milioane euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Într-un efort comun, Marelvi şi Indesit Company ajută familiile afectate de inundațiile din Nordul României.
 Vizualizări articol: 933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Într-un efort comun, Marelvi şi Indesit Company ajută familiile afectate de inundațiile din Nordul României3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei