Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 aug 2010 - Anul XV, nr. 192 (4483)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răzbunare periculoasă

Înjunghiat de trei ori, după ce a atacat cu o bâtă un tânăr pe stradă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Adâncata a ajuns la spital, duminică seară, înjunghiat de mai multe ori, după ce a atacat cu o bâtă un tânăr care se plimba pe stradă împreună cu prietena.
Potrivit poliţiei, agresiunea s-a petrecut în urmă cu două zile, în jurul orei 19:30.
Gabriel C. (22 de ani), din municipiul Suceava, şi prietena sa se aflau în apropierea Şcolii cu clasele I-VIII din Adâncata, când în dreptul lor a oprit un autoturism condus de Lucian L., în vârstă de 24 de ani, din localitate. Acesta din urmă, susţine poliţia, s-a dat jos de la volan, având în mână o bâtă tip baseball, cu care l-a lovit peste umărul stâng pe celălalt tânăr.
Gabriel C. a ripostat şi a scos un cuţit din buzunarul pantalonilor, lovindu-l de trei ori în zona toracelui pe tânărul care l-a atacat cu bâta.
Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Lucian L. a fost dus la Spitalul Judeţean Suceava, iar medicul care l-a consultat a declarat că leziunile nu sunt grave şi că viaţa tânărului nu a fost pusă în pericol, acesta rămânând internat.
Potrivit poliţiştilor, între cei doi tineri exista un conflict mai vechi, plecat şi de la fata care îl însoţea pe Gabriel C., tânără care fusese la un moment dat prietena celuilalt.
„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de port de obiecte tăietoare fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar pune în pericol viaţa persoanelor şi lovire sau alte violenţe”, precizează poliţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înjunghiat de trei ori, după ce a atacat cu o bâtă un tânăr pe stradă.
 Vizualizări articol: 1893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Înjunghiat de trei ori, după ce a atacat cu o bâtă un tânăr pe stradă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Self defence trimis de
(17 aug 2010, 11:06:03
Poate ar fi trebuit să stea şi să încaseze pari în cap??? Bine i-a făcut "baseball-istului"!
2.   Pfff trimis de
(17 aug 2010, 11:33:31
corect. trebuia sa il lase sa il fragezeasca bine cu bata, si apoi sa se duca la politie (daca mai ajungea). Politia se ducea la ala, ii zicea ca nu e frumos ce a facut, sa nu mai faca, si gata. S-a facut dreptate, totul bine.

Iar autoapararea e wax...atacatorul va fi mereu favorizat si are mai multe drepturi decat victima. Doamne fereste sa il impusti pe unul care te ataca cu sabia ninja de exemplu. Chiar daca te face ala sushi, trebuie sa rabzi, si sa speri ca doctorul o sa iti mai poata da certificat medical de vatamare si nu de deces...
3.   Hahaha trimis de
(17 aug 2010, 12:15:33
Cică „Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de port de obiecte tăietoare fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar pune în pericol viaţa persoanelor şi lovire sau alte violenţe”, dar de celălalt nu zice nimic. Adică pot să mă duc şi eu pe stradă, să le car pari în cap la oameni şi să nu fiu acuzat de nimic??? Oricum, sper că i-a făcut un buzunar la burtă "baseball-istului" ca să nu uite veci de păţania asta.
4.   Animale! trimis de
(17 aug 2010, 12:21:59
astia trebuie lasati sa se extermine intre ei! primatele!
4.1  RE: Animale! trimis de
(17 aug 2010, 14:26:17
primate suntem toti, doar ca unii nu au iesit inca din pestera. umbla cu ciomegele dupa ei... pacat ca le-a dat Doamne-Doamne masini in loc de minte.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei