Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 aug 2010 - Anul XV, nr. 192 (4483)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jale pe străzi

Prinşi în trafic unul după altul, băuţi, fără permise ori cu vehicule furate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunile de control în trafic desfăşurate de poliţie în cursul zilei de duminică au dus la întocmirea a nu mai puţin de opt dosare penale. Şoferi beţi tură ori fără permise de conducere, conducători de vehicule pe două roţi cu numere false sau furate, toate s-au găsit în „meniul” poliţiştilor.     

Beat la volan, s-a oprit într-o maşină parcată la marginea drumului
O primă infracţiune a fost constată dis-de-dimineaţă, la ora 4.40, pe strada Voroneţ din Gura Humorului. Mihai M., în vârstă de 20 de ani, localnic, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit într-o maşină parcată pe marginea drumului. Poliţiştii veniţi la faţa locului l-au verificat cu etilotestul, constatând că acesta avea o concentraţie de 0,68 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.  
Aproximativ două ore mai târziu, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni, aflat pe strada Armatei, l-a depistat pe Vasile B., în vârstă de 24 de ani, din Preuteşti, care era şi el în stare avansată de ebrietate – 0,83 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.  

Motocicletă cu numere false, scuter furat din Italia  
Un alt gen de infracţiune a fost depistată de poliţiştii care acţionau în municipiul Suceava. Aflaţi pe strada Mitocului, oamenii legii au verificat, în jurul orei 15.00, o motocicletă care trecea prin zonă. Cel care o conducea, Florin V., în vârstă de 22 de ani, din Flămânzi – Botoşani, nu avea permis de conducere, ulterior constatându-se şi că motocicleta circula cu număr fals de înmatriculare. Poliţiştii au indisponibilizat motocicleta, continuând cercetările.
A urmat, în jurul orei 17.00, depistarea, în oraşul Vicovu de Sus, a unui moped care figura în baza de date a Interpolului ca fiind furat din Italia, din luna septembrie a anului trecut. Vehiculul era condus de localnicul Vasile Ş., în vârstă de 18 ani.  

Alcoolemie foarte mare pentru un şofer din Ulma
Tot în Vicovu de Sus, la ora 19.30, poliţiştii au oprit în trafic un şofer beat turtă. Radu Ş., în vârstă de 36 de ani, din Ulma, conducea o maşină în zona Laura cu o concentraţie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În fine, la miezul nopţii aveau să mai fie constatate două infracţiuni. Pe raza comunei Izvoarele Sucevei a fost prins Petru D., în vârstă de 24 de ani, localnic, care conducea o maşină cu numerele de înmatriculare expirate de pe 27 noiembrie 2009, în timp ce în comuna Gălăneşti a fost prins la volan Ioan C., un tânăr de 18 ani, din Bilca, ce nu are permis de conducere. În acest caz, pe lângă şofer s-a ales cu dosar penal şi prietenul său, Vasile P., de 20 de ani, tot din Bilca, vinovat că i-a încredinţat maşina personală amicului deşi ştia că acesta nu are permis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinşi în trafic unul după altul, băuţi, fără permise ori cu vehicule furate.
 Vizualizări articol: 1711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prinşi în trafic unul după altul, băuţi, fără permise ori cu vehicule furate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS trimis de
(17 aug 2010, 23:16:54
Astept stirea cu Ovidiu GJ din Vicovu de Sus prins. masina de anglia furata. el e un ciumpalac idiot

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei