Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 aug 2010 - Anul XV, nr. 192 (4483)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Moto

Bukowina Motor Club Rădăuţi organizează a patra întrunire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Sportivă Bukowina Motor Club Rădăuţi va organiza la finele acestei săptămâni, în perioada 20-22 august, cea de-a patra întrunire dedicată  iubitorilor sportului motorizat pe două roţi.
Ediţia din acest an va avea loc în imediata apropiere a oraşului Rădăuţi, în incinta ştrandului din comuna Volovăţ, cunoscut sub numele “La Piticu”.
Ca în fiecare an, Bukowina Motor Club îşi va primi oaspeţii într-un cadru plăcut şi curat, îmbiindu-i cu mâncăruri tradiţionale bucovinene, precum fasolea cu ciolan şi ciorba rădăuţeană, murăturile specifice zonei Milişăuţi-Bădeuţi, dar şi alte preparate pe gustul tuturor.

80 km, prin inima peisajului montan bucovinean
„Conform programului stabilit, pasionaţii de motociclism se vor întrece într-o sumedenie de concursuri trăsnite, iar cei mai îndemânatici vor fi premiaţi de sponsori şi organizatori şi vor putea participa la tradiţionala paradă moto până la Pasul Palma – una  dintre cele mai lungi parade de acest fel din România, ea măsurând aproape 80 km, prin inima peisajului montan bucovinean. În program sunt cuprinse şi numere de moto-stunt, care vor avea loc în centrul Rădăuţi”, se arată în comunicatul primit la redacţie.
Serile de weekend vor fi condimentate de numere de striptease şi concerte rock susţinute de formaţiile Bucovina, Piatra, Opt Ş’un Sfert, Toy Machines, Nothing About Yesterday (N.A.Y.) din Republica Moldova, precum şi alte trupe a căror confirmare este aşteptată în zilele următoare.
Preţul accesului la cea de-a patra întrunire Bukowina Motor Club este de 20 de lei/persoană, cu menţiunea că pilotul motocicletei va primi şi tradiţionalul ecuson brodat.

Bukowina Motor Club este deschis tuturor celor care se simt cu sufletul în Bucovina
Numele clubului arată în mod simplu locaţia şi natura acestuia, iar numele “Bukowina” a fost ales după denumirea acestei zone. Clubul este deschis tuturor celor care se simt cu sufletul în Bucovina
Bukowina Motor Club (BMC) a luat fiinţă în luna august 2006 şi este singurul club moto din Bucovina. A fost fondat în Rădăuţi, de şapte membri, iar în momentul de faţă numărul acestora depăşeşte 30.
Numele clubului arată în mod simplu locaţia şi natura acestuia, iar numele “Bukowina” a fost ales după denumirea acestei zone. Clubul este deschis tuturor celor care se simt cu sufletul în Bucovina, sunt motociclişti (indiferent dacă sunt îndrăgostiţi de speed, enduro, chopper, old timer, tourer…), împărtăşesc modul de a fi al membrilor şi îl reprezintă într-o manieră respectabilă.
Activităţile pe care şi le-au propus să le facă împreună sunt diverse şi includ plimbări cu motocicletele, achiziţionarea de echipamente şi motociclete, suport şi ajutor în cazul excursiilor, organizarea de evenimente motociclistice publice, petreceri sau o simplă bere împreună.
Însemnele BMC au fost create având la bază stema originală a Bucovinei, se precizează în statutul clubului rădăuţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bukowina Motor Club Rădăuţi organizează a patra întrunire.
 Vizualizări articol: 1393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Bukowina Motor Club Rădăuţi organizează a patra întrunire3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mentiune trimis de
(18 aug 2010, 10:04:06
Sunt convins ca domnul reporter a fost pe la locatia respectiva si a apreciat "cadrul placut si curat". Ca si bucataria unde se prepara aceste bunatati cu care vor fi serviti oaspetii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei